- 29 Haziran 2013
- 188
- 7
- 96
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.001
hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda olur yaşında ne varmış canım 40 tan sonra bile doğum yapanlar var...allah oğluşunun ve senin gönlüne göre versin
şekercik ben regli oldum hemde erkensen ne durumdasın?
tatlım ben beklemedeyim daha, erken olmak da iyi bence iki gün daha stres yaşamamış oluyorsun. en kötüsü gecikmesi.
bende de bel ağrısı var bir de oğlanı kaldırdım yukarıya tabak koydum uzandım filan herhalde yoktur bir şey diyorum. oğlan da bugün karnıma dokunup anne orda kardeş var dedi hem de kızkardeş var dedi içim bi tuhaf oldu yavrum bekleyip duruyor((
inşallah oğluşunun içine doğmuştur belkide inşallah rabbim nasip eder onunda seninde yüzün güler canım
inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eder...
ama öyle umutsuzum ki... bekliyorum regl olmayı...
bakalım...
sağol canımm...umutsuzluğa kapılma canım olumlu düşünki olumlu olsun ben oğlunun hislerine güveniyorum :)
ayyy az kalmış...adetime iki gün kaldıııııı!!!
benimde adetime 2-3 gün var hergünde denedik nerdeyse ama ne hamilelik belirtim var ne bişey.hiç çocuğum olmıcak galiba öff
sağol canımm...
ayyy az kalmış...
bakalım ne olacak
hemen hamilelik belirtisi olmayabilir ki. hem adet belirtisiyle de benzeşir. umudunu kesme
Eki Görüntüle 545165 kızlar adete 2 gün var ama dayanamayıp az önce test yaptım bu cıktı cok heycanlıyım silikte olsa 18 aydr ilk kez 2. çizgiyi gördüm lütfen bana yardım edin 2. Testi yapimmi hemn kan tahlili fln yada off cok korkuyrm bişey olur diyee..
bugun bat. henuz gelen giden yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?