adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

şekercik ben regli oldum hemde erken sen ne durumdasın?

tatlım ben beklemedeyim daha, erken olmak da iyi bence iki gün daha stres yaşamamış oluyorsun. en kötüsü gecikmesi.
bende de bel ağrısı var bir de oğlanı kaldırdım yukarıya tabak koydum uzandım filan herhalde yoktur bir şey diyorum. oğlan da bugün karnıma dokunup anne orda kardeş var dedi hem de kızkardeş var dedi içim bi tuhaf oldu yavrum bekleyip duruyor((

inşallah oğluşunun içine doğmuştur belkide inşallah rabbim nasip eder onunda seninde yüzün güler canım

umutsuzluğa kapılma canım olumlu düşünki olumlu olsun ben oğlunun hislerine güveniyorum :)
sağol canımm...

adetime iki gün kaldıııııı!!!
ayyy az kalmış...
bakalım ne olacak

benimde adetime 2-3 gün var hergünde denedik nerdeyse ama ne hamilelik belirtim var ne bişey.hiç çocuğum olmıcak galiba öff

hemen hamilelik belirtisi olmayabilir ki. hem adet belirtisiyle de benzeşir. umudunu kesme

hemen hamilelik belirtisi olmayabilir ki. hem adet belirtisiyle de benzeşir. umudunu kesme[/QUOTE]

inşallah ama yok içim dışım sipem doldu hamişlik yok.inşallah hepimizin bebişleri olur..

epeydir giremiom kızlarrr oncelikle geçmiş kandiliniz mubarek olsun herkese dua ettim inşallahhhhh....benim beklenmeyen adet tarihim salı gunu yani 6sı bakalım..ya 15 gundur goguslerimde hassasiyet var bide bugun kasıklarım ve karnım ağrıo...bide ben komik bişi yapıp 15 gun varken kan testi yapmaya gitttimmm doktor gulmekten öldüüüü:) adetine kaç gun var dedi 15 dedim negatif çıktı üzüzlüodum en erken kesin olması için 1 gun geçsin öyle gel dedi bir daha..bilmiyorum ya kasıklarım niye ağrıo diorum normalde yalnızca olacağım gun çok hafif ağrırı ve sonrasında çok ağrırdı acana erkenmi olcam goguslerim bugun inanılmaz ağırlaşttıııı...başka da bişi yok akıntı falan hiç bişi yok halsizizm falan ama malum ramazan mubarek oryuçluyuzzz...kızlar dua edelim birbirirmizee yazacağım buraya he bide dun ovulasyon testi yaptım hafif silik çizgi çıktı ama anlayamıom ki insan pskolojik gozuyle bile koyulaştırıro:) Rabbim yhuzumuze baksınn mubarek kandil gecesi bebişlerimiz karnımızdadır da haberimiz yoktur inşallahh

kızlar ben dün adet olcaktım olmadım daha, dün sabah heyecanla test yaptım negatif... çıkmama ihtimali olabilir mi acep?
bugün de test yapasım gelmedi valla dünkü tek çizgiden sonra

canım gözün aydın hamilesin. çok silik bir çizgi değil allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

benim de son 5 gunum )
sanki olmadi gibi yine de insan umit etmek istiyor...

yarin bat.
umarim olmaz. biraz stres var tabi. insallah bayrami guzel bir haberle kapatabilirim.

Benimde son 5 gun..sali dr ye gitcem kontrol icin hcg ye de bakar belki..umudum yok ama hayirlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…