• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

ay çok sevindim tatlım çarşamba günü mesajını bekliycem.. :1: şimdi bebiş mi geliyor?:emir_bebek::nazar:

inşallah canım çarşamba bi sorun çıkmazsa bakalım değer nasıl olcak..yalnız belirtilerimiz senle aynı rabbim başta senin sonra tüm bekleyen arkadaşlarımızın dualarını kabul eder inşallah bu mübarek günlerde:nazar:

inşallah canım çarşamba bi sorun çıkmazsa bakalım değer nasıl olcak..yalnız belirtilerimiz senle aynı rabbim başta senin sonra tüm bekleyen arkadaşlarımızın dualarını kabul eder inşallah bu mübarek günlerde:nazar:

amin canım benimde dualarım seninle, inşallah bi sorun çıkmayacak 9 ay sonra bebişini kucağına alacaksın sağlıcakla inşallah.. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin..

benimde bugün son 4 gün:1::1:
üşüyorum çok üşüyorum:31::31:
midem bulanıyo orucu b:31:ozacak diye korkuyorum..
geçleri uyuyamıyorum kasık ve gögüs ağrısından:50::50:
her an adet olacak gibi karnıma ağrılar giriyo..
gaz problemim var:17::17:

benimde bugün son 4 gün:1::1:
üşüyorum çok üşüyorum:31::31:
midem bulanıyo orucu b:31:ozacak diye korkuyorum..
geçleri uyuyamıyorum kasık ve gögüs ağrısından:50::50:
her an adet olacak gibi karnıma ağrılar giriyo..
gaz problemim var:17::17:

merhaba sen galiba ateş ölçme yöntemi kullanıyordun canım bi yazarmısın değerlerin nasıl benimde 5 günüm kaldı da ben sizin tablodan bakamıyorum.

merhaba sen galiba ateş ölçme yöntemi kullanıyordun canım bi yazarmısın değerlerin nasıl benimde 5 günüm kaldı da ben sizin tablodan bakamıyorum.

canım tablom bu
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
bunlarda bugünkü testlerim:1::1:Eki Görüntüle 763024 Eki Görüntüle 763025 $1010592_576565675721407_1575092724_n.jpg

benim ateşim de 36.8 ile 36.9 arasında değişiyor 5 günüm kaldı ama hiç bir belirti yok bende. vajinal akıntı yok hatta kupkuru. göğüslerimde de bişey yok.

oysa tam ovulasyon günlerimde değerlendirmiştik ama gene olmadı sanıyorum.

sen kaçıncı günde test yaptın. ben bu çubuk testlerden anlamıyorum da pek diğerlerinden deneyeceğim.

benim ateşim de 36.8 ile 36.9 arasında değişiyor 5 günüm kaldı ama hiç bir belirti yok bende. vajinal akıntı yok hatta kupkuru. göğüslerimde de bişey yok.

oysa tam ovulasyon günlerimde değerlendirmiştik ama gene olmadı sanıyorum.

sen kaçıncı günde test yaptın. ben bu çubuk testlerden anlamıyorum da pek diğerlerinden deneyeceğim.

canım bu testleri bugün yaptım yani yumurtlamadan sonraki 11.günüm..
gerçi daha öncede testte çıkıyodu ama çok ama çok silikti..
bugün daha net görünüyor..
herkesin ateşi aynı olmaz canım..
kimisine göre 36.5 bile yüksek ateş iken kimisine göre o ateş düşük ateştir..
daha 5 günün var..
belli olmaz..
ateş kimisinde adete 1-2 gün kala düşerken, kimisinde adet günü düşebiliyor..:31::31:

canım bu testleri bugün yaptım yani yumurtlamadan sonraki 11.günüm..
gerçi daha öncede testte çıkıyodu ama çok ama çok silikti..
bugün daha net görünüyor..
herkesin ateşi aynı olmaz canım..
kimisine göre 36.5 bile yüksek ateş iken kimisine göre o ateş düşük ateştir..
daha 5 günün var..
belli olmaz..
ateş kimisinde adete 1-2 gün kala düşerken, kimisinde adet günü düşebiliyor..:31::31:

benim 36.5 normal ateş değerim ve dediğin gibi adet olacağım gün 36.3 düşüyor. öncesinde hep yüksek.

peki sende akıntı arttı mı göğüslerinde değişiklik var mı. ne bileyim mide bulantısı falan var mı bişeyler?

4 gün kaldı ve hiç bir belirti yok. niye olmuyo anlamıyorum ikimizde de problem yok ve ovulasyon testi kullanıyorum.

olmuyo olmuyo :(((((((((

kızlar bugün test yaptım bata 3 gün kala 21,47 çıktı:5::5:
çok mu düşük..
ayrıca kahve lekelenme var..:50::50:

kızlar bugün test yaptım bata 3 gün kala 21,47 çıktı:5::5:
çok mu düşük..
ayrıca kahve lekelenme var..:50::50:

yo bence iyi. sen ovulasyonunu nasıl hesapladın belki geç döllenme olmuştur. hadi inşallah hayırlı haberlerini ver.

iki gün sonra tekrar test yapacaksın sanırım. hadi bekliyoruz seni.

yo bence iyi. sen ovulasyonunu nasıl hesapladın belki geç döllenme olmuştur. hadi inşallah hayırlı haberlerini ver.

iki gün sonra tekrar test yapacaksın sanırım. hadi bekliyoruz seni.

ateşe göre öğrendim canım..
bugün yumurtlamadan sonraki 12.günüm..
5.günde döllenme olmuş ateş tabloma göre..
yani 1 haftalık benim minnak:16::16:
drlara göre ise 25 günlük:1::1:
inşallah rabbim bana bağışlar onu:31::31:

Son düzenleme:
ateşe göre öğrendim canım..
buğu 12.günüm..
5.günde döllenme olmuş ateş tabloma göre..
yani 1 haftalık benim minnak:16::16:
drlara göre ise 25 günlük:1::1:
inşallah rabbim bana bağışlar onu:31::31:

kızzzz yeni hamiş sen uyumadın mı daha bak daha küçücükmüş bebişkon. bebişinin yüzünüde göreceksin allahın izniyle.

hamilelerin duaları kabul oluyormuş canım bana da dua et 3 gün sonra bat ım inşallah ben de hamileyimdir.

11 ay oldu çok istiyorum.

amin canım benimde dualarım seninle, inşallah bi sorun çıkmayacak 9 ay sonra bebişini kucağına alacaksın sağlıcakla inşallah.. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin..

evet çarşamba yine kan verdim 172 çıktı doktor artışı çok beğendi tabi kese ve kalp atışını duymak gerekiyor dedi şimdi onun için beklemedeyiz:nazar::nazar:1 ağustosta çağırdı tekrar

Back