- 30 Kasım 2012
- 1.826
- 111
- 173
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
keşke hamişliğim netleşse çok dua etsem..kızzzz yeni hamiş sen uyumadın mı daha bak daha küçücükmüş bebişkon. bebişinin yüzünüde göreceksin allahın izniyle.
hamilelerin duaları kabul oluyormuş canım bana da dua et 3 gün sonra bat ım inşallah ben de hamileyimdir.
11 ay oldu çok istiyorum.
değerin çok iyi bence benim adeti 5 gün geçtiğinde 60 tı doktorlar önemli olan yükselmesi diyorlar ki senin daha adetin geçmemişken bu değer
evet çarşamba yine kan verdim 172 çıktı doktor artışı çok beğendi tabi kese ve kalp atışını duymak gerekiyor dedi şimdi onun için beklemedeyiz1 ağustosta çağırdı tekrar
canım peki sen idrar da gebelik testi yapıyomusun evde..
benim bugünkü diğer iki güne göre daha silik çıktı da korkuyorum değerim düşüyor mu diye:18:
kızlaarrr.. yarın adet olmam lazımmm.. olmadıııı hamileyimmm..:)) tabii inşallah.. ve şuan şiddetli sağ kasık ağrısı ile şiddetli baş ağrım varrr.. ağrı kesici de içmek istemiyorum.. uyuyalım uyanalım hemen yarın olsun istiyorummmm..:)))
e hadi bakalım hayırlısı bize de ver yarın sabah müjdeli haberi.
kızlaarrr hasta oldum maalesefff..( bir dahaki aya kaldııı.. (
hakkında hayırlısı benimde olmadı bu ay hissediyorum bende 29una kesin hasta olurum sadece günümü bekleyen kurbanlık koyun gibiyim.
rabbim bu ayda nasip etmedi kesin. 11 aydır etmiyor. inşallah kimse benim kadar beklemez.
selam kızlar benim de bat ım 4 ağustos oğluma kardeş istiyorum iki senedir olmuyor bekliyoruz ama artık sıkıldım beklemekten... pek umudum olmasa da inş bu ay tutmuştur demekten başka bir çarem yok. ben de sizinle paylaşmak istedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş....
slm şekercik bat günlerimiz aynı ikimizde heycanla bekliyoruz yani :) benimde pek umudum yok ama inş. olur...
adet oldum. benim bebeğim olmayacak sanırım artık bir umudum kalmadı.
inş canım olur yaaa oğlan kardeş kardeş deyip duruyor ben de tek çocuktan yana değilim hiç
yaşım da oldu 34, acele etmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?