adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

yarın kan testi yaptı ve gebe olup olmadığına emin ol bence, gebe değilsen muhtemelen iltihabik bir durumun olabilir, bu durum da gebe kalmayı malesef engelliyor, tedavini ol biran önce.

bu sabah test yaptım yıne tek cızgı gorundu bundan 2 ay önce gıtmıstım dr hersey tertemız dedı ama kafam karıştı madem bır problem yok neden adeterım duzensız bır ay oluyo dıer ay olmuyo 6 aylık evlıyım sadece 3 kere adet oldum hafta sonuna kadar beklıcem bakalım

Hanımlar yarın bat ım. dün test yaptım. ilk 3 dkda 2. çizgi silik çıktı. 3 gündür sabahları mide bulantısından duramıyorum. öğleye doğru anca geçiyor. mide bulantısını bu kadar erken yaşamam normal mi?

kızlar adetime son 2 gün kaldı gerçi umutlanmka ıstemıyorum ama bı yondende aklımdan atamıyorum bu hfta normalde adet olcagım zaman goguslerim ne acır ne ucu bı tuhaf olurdu sımdı son 4 gundur gogus ucum dokunulmayacak derece acıyordu bugun ve dunde ustlerine bile yatamıyorum bilemedim belki vucudum bana bi oyun oynuyodur cunku adet olcak gıbı gene kasıklarım agrıyo ve sankı ha adet oldum olcak gıbı akıntım oluyo ara ara gerci adetıme 2 gun kaldı bıde son 3 gundurde mıdem sabahları bulnaıyo kusucak sekilde değil ama beni rahatsız edici sekılde ve halsizlik oluyrdubunları dusunmek ıcın belki erken ama ya cok merak ediyorum adetlerim duzenlidir az cok fark olsa 1 er gun oynar sımdı kızlar sızlere soruyorum hamile olma ihtimalim varmı varsa idrar testinde cıkarmı ki

3 gün hafif hafif belirtiler başladı akıntı sol kasıkta hafif batma tabi bunlar adet belirtileride olabilir hayırlısı

son adet tarihim 1 haziran adet aralığım 28-32 günde bir oluyor yani beklenen adet tarihim en geç 2 temmuz kızlar kan testi yaptırsam çıkar mı sizce? 26 haziran ilk evlilik yıl dönümümüz ve ben eğer bebek varsa eşime hediye olarak test sonucu vermeyi istiyorum. Kaç gündür göğüslerim çok hassas çıkar mı kanda yarın baktırsam ne dersiniz

Kızlar inanmıyorum bugün idrar testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı daha bir hafta var adetime ben mi yanlış görüyorum anlamadım ya mesaiden sonra fotoğrafı aticam siz de bakın allahım inşallah dogrudur

tebrik ederiimmmmmmm canımmm hayırlı uğurlu olsunn ama sen bi kan testinede git bencee

tebrik ederiimmmmmmm canımmm hayırlı uğurlu olsunn ama sen bi kan testinede git bencee

sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bir düşük ve 5 ay denemeden sonra hala inanmıyorum ben mi yanlış görüyorum diye 3 kez yaptım hepsinde çıtı çok silik ama sabah kan verdim sonuç almaya gidicem birazdan.

benimde son 2 gün..
ara ara hafif silik bir çizgi var görüyorum sanki..
yoksa psikolojikmen mi görüyorum anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…