• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

slm arkadaşlar. ben bugün idrar testi yaptım evde 2 çizgi çıktı. dayanamadım hastaneye gittim acil servise özel olarak gebelik testi yaptırttım beta hcg değerim 1975 çıktı. acil doktoru gebelik var dedi. 3- 5 gün sonra kadın doğum doktoruna git dedi. ayyy çok mutluyum inşallah rabbim isteyen herkese yaşatır bu mutluluğu. umarım bebişimin durumu iyidir, hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah... nesdem arkadaşım darısı senin ve isteyen herkesin başına olsun...

ayy canım çok sevindim. sırf sana bakmak için girdim topiğe..çok tebrik ederim. darısı bize inş. dualarını esirgeme bizlerden.

ayy canım çok sevindim. sırf sana bakmak için girdim topiğe..çok tebrik ederim. darısı bize inş. dualarını esirgeme bizlerden.

çok teşekkür ederim canım çok saol. dualarım sizinle inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder cümlemize. hayırlı haberini bekliorum arkadaşım..

geçen hafta kasık ağrım ve göğüslerimde ağrı hissetmemle birlikte kan testi yaptırdım adetime 7 gün varken...ama adertten önce bile kan testi yanlış çıkabiliyor dediler ne kadar doğru bilmiyorum...yarın adet günüm...son 1 gün bakalım...

bugün yarın adet olmam gerek ama hiç belirti yok :18:
akıntım var bol miktarda

benimde adetime 5 gun kaldı ama ben hamıle kalmak ıstıyorum ıns busafer gecıkme deılde bebek olur kızlar kasıklarımda ağrı oluyor bazen cok kısa suruyo ılıskı sırasındada oluyor bu sızce neden olabılır

Merhaba.. Benimde bat 7-8 haziran çok az kaldı ama geçen ay ki gibi göğüslerde acı başladı :14: Sanırım adet olucam yine 2. deneme de fos çıktı sanırım :14::14:

hayırlı kandillerr rabbim bu günün hürmetine sağlıklı hayırlı tombiş tombiş bebişler versin inşallahhh :16: :49:

yeni evliyim 3 aylık ve biranönce olsun istiyorum çünkü hemen olmuyor biliyorumm

günaydın evet hemen olmuyo bende 6 aylık evlıyım hıç korunmadım dr hıç bır problem yok dedı ama olmadı vücut kendını yenılıyormus dr dedı yenı evlılerde 1 yıla kadar çocuk olmaması normalmıs
ama bende cok ıstıyorum anne olmak allah ıstıyen herkese versın ınş

heyecanla bekleyen arkadaşlar benim de adetime 5 gün kaldı..
inşallah bu ayy olurr..
benim gibi olanlar varsa bugünleri beraber paylaşalımmm..

mrb arkadaşlar benimde adetime 5gün var normalde bu aralarda göğüslerime dokunamazdım ama hiç bir belirti yok sadece bu sabah alnımda bir sivilce çıktı hastalanıcam galibaaa kafam cok karışık hayırlısı inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ben 1 yıllık evliyim ve ilk denememiz normalde geri çekilme yöntemiyle korunuyordum bakalım bekliycezzz... :(

mrb arkadaşlar benimde adetime 5gün var normalde bu aralarda göğüslerime dokunamazdım ama hiç bir belirti yok sadece bu sabah alnımda bir sivilce çıktı hastalanıcam galibaaa kafam cok karışık hayırlısı inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ben 1 yıllık evliyim ve ilk denememiz normalde geri çekilme yöntemiyle korunuyordum bakalım bekliycezzz... :(

benımde 4 gun kaldı ama bazen gunum şaşabiliyor benimde normalde göğüslerım el deymezdı cok acırdı ama busefer ara ara kasıklarımda sancı oluyo vede dun aksam itibariye beyaz akıntı gelmeye başladı kızlar sıze bu normalmı :(

Benim de 1-2 gün var kızlaar, 1 sene olacak henüz nasip olmadı. Karnım acayip şiş, sarı -beyaz karışımı akıntım oluyor,kasıklarım ağrıyor ama bunlar regl belirtisi de olabilir tabi.
Rabbim hayırlı zamanda, sağlıklı , hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese inşallaaah:)

öncelikle merhaba Allah isteyen herkese o tatlı yavruyu versin. ben 32 yaşındayım eşim ise 36. 3 yıllık evliyim başlarda eşim bebiş istemedi. yeni razı oldu. bu ayın 18'inde ilk denememiz oldu. kızlar benim adetim çok düzenlidir. ayın 29'unda adet olmam gerekiyordu. ancak ugün 6'si oldu yani 9 gün gecikti tık yok. dün kan testi verdim sonuç negatif çıktı. hayal kırıklığına uğradım. ama hala içimde bir ümit var. çok mu aptalım bilmiyorum. sizce kanda negatif çıkmasına rağmen bir umut var mı

öncelikle merhaba Allah isteyen herkese o tatlı yavruyu versin. ben 32 yaşındayım eşim ise 36. 3 yıllık evliyim başlarda eşim bebiş istemedi. yeni razı oldu. bu ayın 18'inde ilk denememiz oldu. kızlar benim adetim çok düzenlidir. ayın 29'unda adet olmam gerekiyordu. ancak ugün 6'si oldu yani 9 gün gecikti tık yok. dün kan testi verdim sonuç negatif çıktı. hayal kırıklığına uğradım. ama hala içimde bir ümit var. çok mu aptalım bilmiyorum. sizce kanda negatif çıkmasına rağmen bir umut var mı

canım bende seninle aynı durumu yaşadım 5 gün geçti ve kan testi yaptırdım 1.44 çıktı sonuç ama ertesi gün adet oldum:(biz 2 aydır deniyoruz ve henüz olmadı ama benimde düzenli olan adetim şaştı sanırım stresten oluyor bunlar .kanda olmamasına rağmen ben ısrarla ama hamile gibi hissediyorum diyordum ama maalesef o kadar çok istiyoruz ki kendimizi buna şartlıyoruz .hakkımızda hayırlısı olsun en uygun zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah.canım inşallah bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur

canım bende seninle aynı durumu yaşadım 5 gün geçti ve kan testi yaptırdım 1.44 çıktı sonuç ama ertesi gün adet oldum:(biz 2 aydır deniyoruz ve henüz olmadı ama benimde düzenli olan adetim şaştı sanırım stresten oluyor bunlar .kanda olmamasına rağmen ben ısrarla ama hamile gibi hissediyorum diyordum ama maalesef o kadar çok istiyoruz ki kendimizi buna şartlıyoruz .hakkımızda hayırlısı olsun en uygun zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah.canım inşallah bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur

evet bırazda psikolojik oluyormuş kendımızı şartlandırdımız için vücut kendını ole hissediyormuş ve düzensiz adetler başlıyormuş dr demıstı kesınlıkle takmayı kafana dedı oluruna bırak ama ben yapamıyorum ıste siz yapabılırsenız takmayın oluruna bırakın

Back