• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

bu son günler de hiç geçmiyor ki? sabah da gebelik testi yapacağım bu arada ovulasyon testinden de deniyorum koyu çıkıyor c ile aynı değil ama koyu diyebiliyorum... dananın kuyruğu kopacak iki gün sonra.

Ben eger 14.gun yumurtladyisam 5 gunumkalmis ama belli de olmaz artabilirgunum.Bugun agrimvar gibiydi.Bukadar erken baslamazdi amahadihayirlisi

herkese selam burda da gün sayanlar var benim gibi 5 temmuz batım 5 gün kaldı bugün negatif çıktı erken diyorlar beklemedeyim.

Slm arkadaslar benimde beklenmeyen adetime :)) sanirim 4 gun var dun hafif pembe akintim oldu bugun oda yok midem cok bulaniyor ( kullandigim bi ilacin yan etkileri arasindada oldugun icin belirtimi acaba diyemiyorum. ) kasik agrim var ve halsiz bitkin yatiyorum ve meraktan oluyorum dun evliligimin3. yılı bıttı hıc bır sorunumuz olmadıgı halde hala anne olamadım:((

benim 3 denemem yani 3.ayım bugün 5 gün var adetıme ıdrar testi negatıf acaba sonuca guvenebılırım?

bu ay da olmadı yedik kırmızı kartı oturduk yerimize......

allahım istemeyene veriyor galiba. kafayı yiyecem artık yaaa.

Allah bıze sabır versın tam 2.5 yıldır her ay aynı hayal kırıklıgı çok yıprandım ınsallah bu ayda hayal kırıklıgına ugramam. Allah bızıde sevındırsın ınsallah arkadaslar amıııın ...

hayırlı olsun ikuu :))) benm de adetine 2 gün kaldı allahım beklemek ne kadar zor yaaaa.. son 2 gün... bel ağrısı dışında birşey yokk...

kızlar geçen sene ben de bu konuya yazıyordum görünce içim bir tuhaf oldu.. arkadaşlarla hep beraber şafak sayıyorduk adet tarihine... heycanlı ve stresliydi o mesajlarımı okudum da şimdi zaman ne çabuk geçmiş... sakın umudunuzu kaybetmeyin Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle inanın dualarımda isteyen herkese versin rabbim diye dua ediyorum.... inşallah en kısa zamanda rabbim hepinize nasip etsin...

Slm arkadaslar benimde beklenmeyen adetime :)) sanirim 4 gun var dun hafif pembe akintim oldu bugun oda yok midem cok bulaniyor ( kullandigim bi ilacin yan etkileri arasindada oldugun icin belirtimi acaba diyemiyorum. ) kasik agrim var ve halsiz bitkin yatiyorum ve meraktan oluyorum dun evliligimin3. yılı bıttı hıc bır sorunumuz olmadıgı halde hala anne olamadım:((

Canimtambilmiyorum ama catlatma ignesi falan denediniz mi??

benim 3 denemem yani 3.ayım bugün 5 gün var adetıme ıdrar testi negatıf acaba sonuca guvenebılırım?

Daha 5gun erken.Amaburada gorenlerde var.Sen moralini bozmadan tekrarla her sabah

bu ay da olmadı yedik kırmızı kartı oturduk yerimize......

allahım istemeyene veriyor galiba. kafayı yiyecem artık yaaa.

Canim benim uzulme bende hamis degilim supheli iliskiden 12gun gecti her sabahtest yapiyorum negatif cikiyor::(:(:(Yineyok birsey olanlarin silikdeolsa cikiyor zaten.Sen doktora gittin mi kontrolkve testler icin.
Allah bıze sabır versın tam 2.5 yıldır her ay aynı hayal kırıklıgı çok yıprandım ınsallah bu ayda hayal kırıklıgına ugramam. Allah bızıde sevındırsın ınsallah arkadaslar amıııın ...

Aminnnnnnn:emir_bebek::nazar:Canim tedavi gordunuz mu peki?
kızlar geçen sene ben de bu konuya yazıyordum görünce içim bir tuhaf oldu.. arkadaşlarla hep beraber şafak sayıyorduk adet tarihine... heycanlı ve stresliydi o mesajlarımı okudum da şimdi zaman ne çabuk geçmiş... sakın umudunuzu kaybetmeyin Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle inanın dualarımda isteyen herkese versin rabbim diye dua ediyorum.... inşallah en kısa zamanda rabbim hepinize nasip etsin...

Keyfinbilir sen ne kadar sureden sonra hamile kaldin?Tedavi falanoldun mu?

Kizlar benimde tahlillerim yapildi.herseyim tam doktor bir yil bekle diyor.6 ay bitti.4 yil oncesinde rahimagzimyaram olmustu yakildi iiyilesti.Doktorumda muaynesinde gayet iyi hersey dedi.amaben o akinti tuplere falan zarar verdi mi acaba diyorum.Bakilmadik tuplerimkaldi tek.Hormon testlerimde tamam.Esimde beklediyor ama benstres yaptim iyice:43::43::43:

canım benim hemen oldu çok şükür ama yine de stresliydi çünkü insan hemen beklentiye giriyor oldu mu olacak mı diye.. allah bekleyen herkese sabır versin... kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim

Bugun 3 gun kaldı hafif bi kasık agrım var ha birde koyu sarı kahveye yakın bi akıntı oldu adet gelıyor dıye kabullenmıcem ya bir sürü bahane ürettim 1.5 saat yolculuk yaptım ondan oldu bu leke tüm gün süren alışveriş yürüyüş ondan olmuştur şeklinde bahanelerim var(ee sizce bahanelerim geçerlimi??:(( ) şimdi geldim uzandım sözde dinleniyorum:)) bakalım nasipte ne var. Bu arada tedavi olmadınmı diye soran arkadaşlar olmuş ne bende nede eşimde en ufak bi sorun bile yokmuş yani öyle diyorlar( ama benim ara kanamlarım var ). Gecen yazdan beri taki 3 ay öncesine kadar klomifen kullndım bu ayda olmazsa bakalım artık tüp bebk yada asılama deniyicez inşallah olur bu sefer.

slm kızlar uzun zamandır sıteye gırmıyorum cunku pısıkolojım alt ust oldu
kızlar adetım cok gecıktı ve benım kasıklarda ağrım özellikle sol tarafımda once batmalar ve sonra ağrıya donuştu ilişkiye girdiğim zamn ağrım ve acım ıkı katına çıkıyordu gecen hafta mıde bulantılarım çoğaldı yemek yaparken yemek kokusuna dayanamım ve istifra yaptım eşim benı ole görünce acıle goturdu dr muayne ettı ve sol tarafımda buyuk bır kıst oldunu soledı sabah gel daha detaylı bakalım dedı
sabah gıttım buyuk ultrasyonda baktı dıs tabakası cok kalın ve rahım arkasına doğru uzamış amelıyatla almak lazım dedı ve sol yumurtaların bır çoğunu alıcaz dedı ve mr yolladı mr gırdım buyuk ve çatlamak üzere olan bır kıst dıe cıktı ( rüptüre kisti )ve ogun adet oldum dr dedı adetın 3 gunu gel tekrar bakalım gıttım ve kıstı incelmiş dedi ama yınede ameliyat olman gerekıcek dedı ılac verdı ve ılactan sonra rahım fılımı cektırıcez rahıme ve tüplere bakıcaklarmıs kanser ıcını tahlıl yaptı cok sukur temız cıktı kızlar bana önerebılcenız başka güzel bır dr varmı bır dr kalmak ıstemıyorum ve benım durumumda olan arkadaşların yorumlaruını bekliyorum :(

Back