- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
- Konu Sahibi elanaz_efe
tabikii bebiiişşşşşşşşşşş gelicekkkkkkk
inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabikii bebiiişşşşşşşşşşş gelicekkkkkkk
hayırlı olsun ikuu :))) benm de adetine 2 gün kaldı allahım beklemek ne kadar zor yaaaa.. son 2 gün... bel ağrısı dışında birşey yokk...
Slm arkadaslar benimde beklenmeyen adetime :)) sanirim 4 gun var dun hafif pembe akintim oldu bugun oda yok midem cok bulaniyor ( kullandigim bi ilacin yan etkileri arasindada oldugun icin belirtimi acaba diyemiyorum. ) kasik agrim var ve halsiz bitkin yatiyorum ve meraktan oluyorum dun evliligimin3. yılı bıttı hıc bır sorunumuz olmadıgı halde hala anne olamadım(
benim 3 denemem yani 3.ayım bugün 5 gün var adetıme ıdrar testi negatıf acaba sonuca guvenebılırım?
bu ay da olmadı yedik kırmızı kartı oturduk yerimize......
allahım istemeyene veriyor galiba. kafayı yiyecem artık yaaa.
Allah bıze sabır versın tam 2.5 yıldır her ay aynı hayal kırıklıgı çok yıprandım ınsallah bu ayda hayal kırıklıgına ugramam. Allah bızıde sevındırsın ınsallah arkadaslar amıııın ...
kızlar geçen sene ben de bu konuya yazıyordum görünce içim bir tuhaf oldu.. arkadaşlarla hep beraber şafak sayıyorduk adet tarihine... heycanlı ve stresliydi o mesajlarımı okudum da şimdi zaman ne çabuk geçmiş... sakın umudunuzu kaybetmeyin Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle inanın dualarımda isteyen herkese versin rabbim diye dua ediyorum.... inşallah en kısa zamanda rabbim hepinize nasip etsin...