• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

mrb arkadaşlar benimde adetime 5gün var normalde bu aralarda göğüslerime dokunamazdım ama hiç bir belirti yok sadece bu sabah alnımda bir sivilce çıktı hastalanıcam galibaaa kafam cok karışık hayırlısı inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ben 1 yıllık evliyim ve ilk denememiz normalde geri çekilme yöntemiyle korunuyordum bakalım bekliycezzz... :(

rabbim inşallah herkese nasip eder.. sabret canımm bir sorun yoksa bi gün mutlu haberi alacaksın inşallah..

merhaba kızlar of ya aklım çok karıştı adetım 2 gün geçti ve bende ara sağ göğüsüme iğne batar gıbı batmalar oluyo kısa kısa aşırı terleme şeffaf beyazakıntı bırde büyük wc çıkamıyorum 3 gundur bunlarhamılelık belırtılerı olabılırmı sızce test yapmaya korkuyorum hayal kırıklına uğramaktan yoruldum akıl verın ana ne olur

kızlar sıze bırsey danısıcam bu konuyla bılgısı olan yada fıkrı olan ne olur cvp yazssın adetim gecelı 1 hafta oldu bundan 4 gun once test yaptım tek cızgı cıktı :( eşimle ilişki ye gırerken karnımın ıcı cok acıyo bu bır suredır var gecen ay yumurtlama donemınde hıssetmıstım ve bır suredır yıne hıssedıyorum göbeğimin hafif aşşa kısmı sankı orda ıcımden bırseyler kopuyo gıbı oluyo bu ne den olabılıur yasıyan yada bılen varmı ne olur cvp

canım kasık batmaların gecti mi başka belirtin var mı ?
benim hala sadece kasıklarımda batma var bide 2 gündür bel ağrısı hafif bi şekilde.
kuzenimde dün senin göğüslerin büyümüş dedi.
daha da çoğaldı canım yaaa çok sancıyor yatarken bile sağ bacağımı karnıma çekiyorum uzatamıyorum uyutmuyor sancıdan inşallah iyi birşeydir göğüslerim de şişti ama acı yok karnımda da şişkinlik var birde bacaklarıma kramplar giriyor sürekli

daha da çoğaldı canım yaaa çok sancıyor yatarken bile sağ bacağımı karnıma çekiyorum uzatamıyorum uyutmuyor sancıdan inşallah iyi birşeydir göğüslerim de şişti ama acı yok karnımda da şişkinlik var birde bacaklarıma kramplar giriyor sürekli

ayyy aynı durumdayız şuanda.
senin adetlerin düzenli mi ?

evet canım düzenli 28. günün sabahı adet olurum o gecede rüyamda görürüm zaten:9:

kızlar sıze bırsey danısıcam bu konuyla bılgısı olan yada fıkrı olan ne olur cvp yazssın adetim gecelı 1 hafta oldu bundan 4 gun once test yaptım tek cızgı cıktı :( eşimle ilişki ye gırerken karnımın ıcı cok acıyo bu bır suredır var gecen ay yumurtlama donemınde hıssetmıstım ve bır suredır yıne hıssedıyorum göbeğimin hafif aşşa kısmı sankı orda ıcımden bırseyler kopuyo gıbı oluyo bu ne den olabılıur yasıyan yada bılen varmı ne olur cvp

yarın kan testi yaptı ve gebe olup olmadığına emin ol bence, gebe değilsen muhtemelen iltihabik bir durumun olabilir, bu durum da gebe kalmayı malesef engelliyor, tedavini ol biran önce.

benim de aynı durumum var, bacakalrım ağrıyor, sızlıyor daha doğrusu, karnım gergin ve dokununca acıyor, göğüslerim şiş ve acıyor, bir de göğüs rengim bu ay biraz koyu gibi geldi belki psikoljiktir bilemiyorum, akıntım var,kasıklarım batıyor ve arada rahmim seyiriyor, inşalah bunlar gebelik belirtisidir, bir kez daha hayak kırıklığı yaşamak istemiyorum:31:

Kızlar bişey sorcam ben doğum kontrol hapını geçen ay bıraktım adet gördüm şimdi tekrar ne zaman adet olurum ki hap kullanmadan önce 28 günde bir oluyodum yine öyle midir acaba test yapmak istiyorum ama adetim ne zaman geçmiş olcak bilemiyorum:S

Kızlar bişey sorcam ben doğum kontrol hapını geçen ay bıraktım adet gördüm şimdi tekrar ne zaman adet olurum ki hap kullanmadan önce 28 günde bir oluyodum yine öyle midir acaba test yapmak istiyorum ama adetim ne zaman geçmiş olcak bilemiyorum:S

bende değişmemişti gene 28 gün sonra gelmişti bir ay çok etkilemiyor vücudu

son beşşş!!!!
bu sefer çok heyecanlanmıycam ama:( benim de dönemim çok düzenlidir normalde ama şimdi bekliyorum ya sırf bu yüzden gecikir de heyecanlanırsam ve negatif çıkarsaa offf
ya belki hamile olabiliriz şu anda demi dikkat etmeli miyiz acaba??? benim ovulasyonum 9 hazirandı, hamileysem rahme düşmüş müdür ki

Back