- Konu Sahibi elanaz_efe
-
mrb arkadaşlar benimde adetime 5gün var normalde bu aralarda göğüslerime dokunamazdım ama hiç bir belirti yok sadece bu sabah alnımda bir sivilce çıktı hastalanıcam galibaaa kafam cok karışık hayırlısı inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ben 1 yıllık evliyim ve ilk denememiz normalde geri çekilme yöntemiyle korunuyordum bakalım bekliycezzz...
benimde batıma 4 gün kaldıı:18:
daha da çoğaldı canım yaaa çok sancıyor yatarken bile sağ bacağımı karnıma çekiyorum uzatamıyorum uyutmuyor sancıdan inşallah iyi birşeydir göğüslerim de şişti ama acı yok karnımda da şişkinlik var birde bacaklarıma kramplar giriyor süreklicanım kasık batmaların gecti mi başka belirtin var mı ?
benim hala sadece kasıklarımda batma var bide 2 gündür bel ağrısı hafif bi şekilde.
kuzenimde dün senin göğüslerin büyümüş dedi.
daha da çoğaldı canım yaaa çok sancıyor yatarken bile sağ bacağımı karnıma çekiyorum uzatamıyorum uyutmuyor sancıdan inşallah iyi birşeydir göğüslerim de şişti ama acı yok karnımda da şişkinlik var birde bacaklarıma kramplar giriyor sürekli
daha da çoğaldı canım yaaa çok sancıyor yatarken bile sağ bacağımı karnıma çekiyorum uzatamıyorum uyutmuyor sancıdan inşallah iyi birşeydir göğüslerim de şişti ama acı yok karnımda da şişkinlik var birde bacaklarıma kramplar giriyor sürekli
kızlar sıze bırsey danısıcam bu konuyla bılgısı olan yada fıkrı olan ne olur cvp yazssın adetim gecelı 1 hafta oldu bundan 4 gun once test yaptım tek cızgı cıktıeşimle ilişki ye gırerken karnımın ıcı cok acıyo bu bır suredır var gecen ay yumurtlama donemınde hıssetmıstım ve bır suredır yıne hıssedıyorum göbeğimin hafif aşşa kısmı sankı orda ıcımden bırseyler kopuyo gıbı oluyo bu ne den olabılıur yasıyan yada bılen varmı ne olur cvp
Kızlar bişey sorcam ben doğum kontrol hapını geçen ay bıraktım adet gördüm şimdi tekrar ne zaman adet olurum ki hap kullanmadan önce 28 günde bir oluyodum yine öyle midir acaba test yapmak istiyorum ama adetim ne zaman geçmiş olcak bilemiyorum:S
bugün kan verdim adetime 3 gün var 4.27 çıktı nasıl sizce 4 gün önce 1.02 ydi
adetin geçince tekrar ver bakalım inşallah canım hamileyizz
inşallah inşallahhhhh çok istiyorummm rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip et en kısa zamanda yarabbim tabi bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?