adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

bence çıkar varsa..en kötü adetin gelmezse iki gün sonra testi tekrarlarsın.
ateşini dil altından dijital ateşöçerle her sabah aynı saatte ölçeceksin. 6-8 saatleri arasında olacak. daha geç ya da erken değil. bi site var ben oraya üyeyim tabloyu filan yapıyo ve yumurtladığın günü söylüyo. ateş ölçme yöntemi topiğine gel orda tarif ederiz tekrar.inş gerek kalmaz da hamile kalırsın. ben 5. ayımı deniyorum..

anladım canım tamam o topiğe gelicem bu yöntemi denicem bende tabi bu ay hamile kalmazsam kii inşallah kalırım Rabbim dularımı kabul etmiştir. benim de bu ay 2. ayım. senin regl dönemin geçti mii peki ???

anladım canım tamam o topiğe gelicem bu yöntemi denicem bende tabi bu ay hamile kalmazsam kii inşallah kalırım Rabbim dularımı kabul etmiştir. benim de bu ay 2. ayım. senin regl dönemin geçti mii peki ???

benim reglime 3-4 gün kaldı. beklemedeyim. ama bu ay da olmadığını hissediyorum..uzman oldum artık.

benim reglime 3-4 gün kaldı. beklemedeyim. ama bu ay da olmadığını hissediyorum..uzman oldum artık.

inşallah yanılıosundur ve hamilesindir. gerçekten rabbim nasip eder sağlıklı ve hayırlı bi evlat verir cümlemize. bol bol dua et Rabbimden ümit kesilmez. ve hamileysen güzel haberini bekliorum arkadaşım :))

inşallah yanılıosundur ve hamilesindir. gerçekten rabbim nasip eder sağlıklı ve hayırlı bi evlat verir cümlemize. bol bol dua et Rabbimden ümit kesilmez. ve hamileysen güzel haberini bekliorum arkadaşım :))

inşallah canım..inşallah dularımız kabul olur. sen de ben de hamileyizdir. eğer hamileysem haber veririm sen de bana ver..değilsek de ateş topiğine gel ordam yumurta takibi yaparız:)

inşallah canım..inşallah dularımız kabul olur. sen de ben de hamileyizdir. eğer hamileysem haber veririm sen de bana ver..değilsek de ateş topiğine gel ordam yumurta takibi yaparız:)

damam cnm haber vercem. inşallah güzel haberler alırız birbirimizden. şu hamilelik bi netleşssin ateş topiğine uğracam yada uğramacam :))

Merhabalar benim de 4 gün kaldı belirtiler tek akıntıvar sarıve yoğun
Bakalım bekliycezallah isteyen herkese versin belki pazartesi kan tahlili yaptırıcam

Ben hala bekliyorum dun testte cikmadigi icin bugun yapmak istemiyorum 33.gundeyim.
Sonuc ne olursa raziyim ama biran once ogrenmek istiyorum yaaa

slm arkadaşlar. ben bugün idrar testi yaptım evde 2 çizgi çıktı. dayanamadım hastaneye gittim acil servise özel olarak gebelik testi yaptırttım beta hcg değerim 1975 çıktı. acil doktoru gebelik var dedi. 3- 5 gün sonra kadın doğum doktoruna git dedi. ayyy çok mutluyum inşallah rabbim isteyen herkese yaşatır bu mutluluğu. umarım bebişimin durumu iyidir, hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah... nesdem arkadaşım darısı senin ve isteyen herkesin başına olsun...

ayyy kızlar bugünde benim günüm.olmadı hala.akıntım var ara sıra kasık ve bel ağrısı var.çok heycanlıyımmm

bende kaverengiler kırmızıya döndü adet geliyor dedim ama gelen giden yok dün akşam test yaptım tabiki negatif hamile değilim inşallah başka sorun yüzünden olmamıştır bu kahverengi akıntılar....

bende kaverengiler kırmızıya döndü adet geliyor dedim ama gelen giden yok dün akşam test yaptım tabiki negatif hamile değilim inşallah başka sorun yüzünden olmamıştır bu kahverengi akıntılar....

günün geçtiyse git bi dr bence.
başka bi sorun varsa önlemini alırsınız

benimki hala gelmedi kızlarr Allahım inşallah olmuştur bu sefer tabi hayırlısıyla.2 sene oldu tık yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…