- 30 Nisan 2010
- 1.093
- 0
- 116
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
3 gün kaldı canım belirsizlik içinde bekliyorumne zaman geçecek nasipse adet günün ne zaman yani :26:
benimde batıma 3 gün var. heyecanla bekliom bakalım ne olcak
bat dündü ve hala adet olmadım inşallah bebeğim gelmiştir hayırlısıyla tabi
sabahki testlerim yine hayalet çizgiye dömüşler tam kuruyunca...
böyle bişey yaşayıp sonra hamile kalan var mı?
bnim internet hesaplamasına göre regl dönemim 29 mayıstı. ama sat benim en son 1 mayısta olmuştu. ve bugün 1 haziran benim normal şartlarda adet olmam lazımdı. korku ve heyecan içinde bekliorum. adet olmak istemiorum bu ay hamile kalmk istiorum. hemen test yaptırmak da istemiorum belki psikolojiktir die düşünüorum. ama bulantım,akıntım, göğüs ağrım, bel ağrım var. bunların gebelik belirtisimi adet belirtisimi olduğunu çözemedim şuan. arkadaşlar napmalıyım sölermisin??? kaç gün daha beklemeliyim, hemen gebelik testi yaptırsam sonuç çıkarmıı? ve yhaa hüsran olursa((
kaç günde bir regl oluyorsunnn
28 günde bir oluyorum aslında. bazen 2-3 gün erken yada geç gelebilior. önceden gebelik düşünmediğim için çok takip etmiodum ama gene olarak düzenlidir. sence hamile olabilirmiyim??
bnim internet hesaplamasına göre regl dönemim 29 mayıstı. ama sat benim en son 1 mayısta olmuştu. ve bugün 1 haziran benim normal şartlarda adet olmam lazımdı. korku ve heyecan içinde bekliorum. adet olmak istemiorum bu ay hamile kalmk istiorum. hemen test yaptırmak da istemiorum belki psikolojiktir die düşünüorum. ama bulantım,akıntım, göğüs ağrım, bel ağrım var. bunların gebelik belirtisimi adet belirtisimi olduğunu çözemedim şuan. arkadaşlar napmalıyım sölermisin??? kaç gün daha beklemeliyim, hemen gebelik testi yaptırsam sonuç çıkarmıı? ve yhaa hüsran olursa((
ateş ölçerin varsa ateşini bi ölçer misin?
Gunlerimiz ayni canim bende henuz olmadim test yaptim cikmadi bekliyorum merakla
Hakkimizda hayirlisi
ateş ölçerim yok hayır. neden ateş ölçer peki?? sıcaklamamı soruosan arada sıcak basıo beni. mesela bugün sürekli uykum gelio
evet arkadaşım haklıısın hayırlısı olsun. inşallah hamileyizdir. beklemekten başka çare yok sanırım.. sen ne kadar zamandır düşünüosun peki??
ateş ölçme yöntemi ile gebelik tahmin edilebiliyor..yumurtlama günü de % 100 saptanabiliyor. ateş yüksekse gebelik ihtimali artıyor. adet olunacak gün veya bir kaç gün önce ateş düşüyor.
Eylul ayindan beri duzensiz korundum 5 ay falan korunmadim.
hımm. ilk defa duydum bunu. yumurtlama dönemine uydum bu ay aslında ne kadar tam gün bilemesemde. hatta folik asit içmeye de başladım bu ay. zaten doktora gittim mayıs ayında ön muayene oldum doktor söledi şu tarihlere uyun die. offf beklemek adamı ne kadar yoruyo yhaa. sence kaç gün daha beklemeliyim ??
bence yarın ilk idrarla yap. 28 günü aşmış sonuçta. hamile olabilirsin. yalnız ben ateş ölçmeden önce hep 14. gün yumurtluyorum sanırdım..ama 13. gün yumurtladığım da oldu 15. gün yumurtladığım da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?