- 7 Ocak 2013
- 510
- 5
- 48
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
cevaplarınız için teşekkürler kızlar ben yarına kadar olmazsam tekrar yapayım o halde.
ben yumurtlama tarihinden sonra 14 gün sayıyorum adet tarihimi şimdiye kadr olmam lazımdı ama ben 1-2 gün daha bekliyeyim bakalım belki yanlış hesaplamışımdır.
adetinde gecikme oluyormuydu daha önce ?
canım seni ümitlendirmek için söylemiyorum ama bence hamilesin... aynı senin yaşadıkların oldu bende çünkü.. adet olacakmışım gibi ağrım oldu testte çıkan silik çizgi bende de çıktı . adetimden önce ... o yüzden kan testi yaptır düşşünme..
Su an gozyaslarimi tutamiyorum.bugun bat di. ve bu sabah yaptirdigim Kan testi sonucum 301 cikmis. Umarim saglikli bir sekilde buyur ve gelisir guzel yavrum.
Birşey sorma istiyorum tüplerin tıkalı olup olmadığını alttan ultrasonşa baktıklarında anlayabiliyorlar mı? yoksa başka bir test mi yaptırmak lazım?
hsg çekiyorlar rahmine ilaçlı su veriyorlar tüpler açıkm değilmi diye bakıyorlar...
Su an gozyaslarimi tutamiyorum.bugun bat di. ve bu sabah yaptirdigim Kan testi sonucum 301 cikmis. Umarim saglikli bir sekilde buyur ve gelisir guzel yavrum.
slm arkadaşlar adetime 10 gün kala pempe lekelenmem 3 gün sonra çok açık kahverengi lekelenmelerim başladı halen dvam ediyor adetim en son mayısın 3ünde olmuştu... 4 yıllık evliyim 1 tüp bebek denememiz oldu hayırlısı değilmiş olmadı,Allahtan ümit kesilmez tabi umarım isteyen herkes hamile kalır hayırlısıyla...
yapmadım adet günüm geçsin diye bekliyorum güzel hislerin için saolasın canım :13:Test yaptın mı canım sanki bana bişiler varmış gibi geldi söylediklerine bakılırsa
yapmadım adet günüm geçsin diye bekliyorum güzel hislerin için saolasın canım :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?