- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
canım allah razı olsunnn kova burcu oluyor sanırım değil mi :)) Sağlıklı olsun başka hiçbirşey düşünmüyorum allahın izniyle inşallaah sende muradına erersin bekliyorum haberlerini :))[/COL
yokk canım oğlak oluyor:)))hayırlısyla doğar inşallah yaa benim başıma birsürü olay geldi 1 ayda...nisanda hsg çektrdm tüpler tıkalı ve genişleme var dediler mayısta tekrar çektirmelisind ediler neyse bende doktordan memnun olmadığm için çoruma gttim orda çektrdm veee ne olsun tüpler açık genişleme falanda yokkk ayyy inanırmısın 1 aydrı hergün ağladım napcam diye boştan yere yani... dün itibariylede çalışmalara başladıkçorumdaki doktor alttan ultrasyonla baktı 3 tane yumurtan gelişmiş ama biri daha büyük bunu değerlendirin dedi bakalım kısmet:))
canım benim çok sağol çok teşekkür ediyorum . inşalalha sende bebeğine kavuşursun üzülme lütfn .. yanma olmuyor ki bebeğim biraz zaman geçsin bakalım hala yanma olursa dr gidersin mutlaka ihmal etme. ben hamilelik belirtilerinden hiç birini yaşamadım sadece sol yumurtamda ağrı oldu onun dışında bak 5 haftalık şu an ne bi mide bulantısı ne sık idrara çıkma baş dönmesi akıntı hiç birşey yok. herkese göre değişiyormuş demekki sabırlı ol allahım en kısa zamanda yüzünü güdürsün bana da yaz :)
amin canım..evet değişebiliyor...ya üşüttüm bn sanırım ondan oldu...bundan sonra daha dikaktli olcağım inşallh.güzel hamilelik geçirmen dileğiyle...
görüştüm görüştüm hatta işyerınden hemen hastaneye gıttım tekrar kan verdım degerım 112,01 çıktı doktor pazartesı gel kesene bakalım degerın iyi yukselmıs dedıı:)
yap yaaa..10 gün önce mi çıkmıştı :O maşşallah sana :) , benim adetime 4 gün var. yaptırsam mı acaba kan testi?
eşim dur diyor ama ben meraktan çatlayacağım...
sabah gebelik testi yaptım ama negatif çıktı malesf... tek çizgi görmekten sıkıldım ben ya
kızlar sıze sorayım baska sayfalarda cevap gelmedı henuz
son adetım 26.ondan oncekı 30. ondan oıncekı 28. gun oılmus sımdı 27 gundeyım sızce kac gun daha bekleyeyım adet gunu ıcın?
merhaba kızlar
bu ay eşimle deneme yaptık ve bat tarihim 31 mayıs bekliyorum.26 mayıs ve bugün idrar testi yaptım.İlki çook silikti bugün yaptığım ise daha belirgindi.kafam karıştı.BAT tarihim geçmeden kan yaptırmak istemiyorum. okadar çok şey okudum ki forumda.Hamilelik sürecinin bu kadar karışık olabilceğini hiç düşünmemiştim.ayrıca iki gündür ara ara kahverengi bir akıntı geliyor.Normalde battan1 gün önce kahverengi akıntı gelirdi.ve hemen ertesi gün kırmızılar gelirdi.ve şu anda kasıklarım inanılmaz ağrıyor.normalde hiç ağrımazdı.biraz korkmaya başladım.sizce normal mi bu durum.
o kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir canım..
adete yakın gelirmiş zati..
testte 2.silik çıkmışsa hamilesin inşallah..
hemen kana git bence
bu arada kaçıncı denemendi..
Bu ay ilk kez denedik. Mayıs 30 da tekrar idrar testi yaptıracağım.birkaç gündür fazlaca yol yürüyorum.acaba o nedenle akıntım gelmiş olabilir mi? Sanki he an regl olacakmışım gibi hissediyorum.Ama hafif baş dönmeme ve aşırı yorgunluğumda var.3 aydır vücudumu hazırlamaya çalışıyorum.Kendimi o kadar hazırladım ki olmazsa ikimizde çok üzülürüz.ben 33 eşim 40 yaşında o yüzden ilk deneme bile bizim için çok önemli. korkuyoruz bir sorun olacak diye. benden çok daha genç arkadaşlarım bile uğraşıyorlar.umarım bebişlerimize kavuşuruz hepimiz.
canım allah razı olsunnn kova burcu oluyor sanırım değil mi :)) Sağlıklı olsun başka hiçbirşey düşünmüyorum allahın izniyle inşallaah sende muradına erersin bekliyorum haberlerini :))[/COL
yokk canım oğlak oluyor:)))hayırlısyla doğar inşallah yaa benim başıma birsürü olay geldi 1 ayda...nisanda hsg çektrdm tüpler tıkalı ve genişleme var dediler mayısta tekrar çektirmelisind ediler neyse bende doktordan memnun olmadığm için çoruma gttim orda çektrdm veee ne olsun tüpler açık genişleme falanda yokkk ayyy inanırmısın 1 aydrı hergün ağladım napcam diye boştan yere yani... dün itibariylede çalışmalara başladıkçorumdaki doktor alttan ultrasyonla baktı 3 tane yumurtan gelişmiş ama biri daha büyük bunu değerlendirin dedi bakalım kısmet:))
Birşey sorma istiyorum tüplerin tıkalı olup olmadığını alttan ultrasonşa baktıklarında anlayabiliyorlar mı? yoksa başka bir test mi yaptırmak lazım?
kızlarrrrr. benim dün olmam gerekirdi ama olmadım ve sabah gebelik testi yaptım negatifti 3 dk sonra attım çöpe ve az önce çöpü değiştirirken bi baktım hayalet bi çizgi vardı
napim ben şimdi sizce hamilemiyim?
hiç bir değişiklikte yok aslında
merhaba canım bence testi yenile hamiş olabılırsın yada kesın sonucu öğrenmek için kan testi yaptır. Normalde adetın gunu gunune duzenlı ise hamile olma ihtimalin yuksek hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?