adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

tatlım benmde 8 gün var dediğim gbi dün akşam gebelik testlerini yaptım negatf çıkınca hepsini attım bende bu ay umutluyum dicem ama demiyorum SABIRLA BEKLE BENCEDE VE DUA EDELİM BİRBİRİMİZE

kızlar benim adetime 3 gün kaldı, akşam üzeri çok ağrım olduğundan dayanamadım ovulayon testi yaptım, erken gebelik testi olarak kullanıldığını duymuştum, malesef negatif çıktı, bu ay olmadı galiba

kızlar selam.adetime 7 gün var.bu ay yumurtlamadan 2 gün önce + yumurtlama günü +bu pazar oldu başkada ilşki olmadı.şimdi böyle sarı pembe arası bir akıntım var.normalde adetten birkaç gün önce gelir bu normaldir.ama kist ameliyatı olduğm için bu tarihte gelmesi normal değil.rengi kırmızı değil.pembe değil sarı değil kahverengi değil kafam karıştı.sanırım adetmi olcam.ne dersiniz ??? test yaptım idrar negatif.adete kadar testte yapmicam valla

bat tarihim yarın benim de ama dün test yaptım tek çizgi maalesef=( ama adet belirtilerim yok pek karnımda şişkinlik falan yok belim ağrıyor göğüslerim çok hassaslaştı kramplar giriyor gece bacaklarıma bilmiyorum beklemekte fayda var tabi

benimde yarın adet günüm. kasıklarımda 2 haftadır ağrım vardı bir kaç gündür de bu ağrılar geçti.neye işarettir bilmiyorum bakalım hayırlısı test yapmayı düşünüyorum yarın.

test yaptım tek çizgiydi ama olmadım da yarında olmazsam kan vericem bakalım idrar testine ben pek güvenmiyorum arkadaşım 3 aylık hamile ondada tek çizgi çıktı

merhaba arkadaslar:)
araniza yeni katildim...
bende beklemedeyim son 3 gun ama bu ay hic kafama takmadim belirtilerini hic dusunmedim daha dogrusu dusunmek istemedim hep oyaladim kendimi:)insallah hepimiz mutlu haberi bir an once aliriz:)AMIN

bakalım ne olacak. inşallah görmem kırmızıları...

gelecek cuma bende hamileyim demek istiyorummmmmmmmmm

amaan gittim yaptırdım ben sabah.
nebiliym bazılarında 4-5 gün kala çıkmış kanda.annemin de çıkmış bana hamileyken.
ama sonuç negatif
gecikmeyi bekleyeyim yine de demi, umudu kesmeyim hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…