- Konu Sahibi elanaz_efe
-
kızlar bu ayda olmadı adet oldum
kızlar adetime 7 gün kaldı. belirti aramıyorum . geçen aydan hüsrana uğradığım için. ama bende sol kasığımda batma şişkinlik başladı yumurtamın olduğu bölge şiş gibi hissediyorum üzerine baskı uygulasam patlayacak gibi oluyor. tabi sonucu ancak adetim geçince öğrenicem ama ağrı rahatsız edici. nefes alıp verirken batma oluyor.
canım o bahsettıgın rahatsız edıcı olay bndede oldu yumurtalıgın uzerı sol tarafa acı degıl ama rahatsız edıcı batmalar yada kasılma gbı yururken egılırken vs. ilk defa basıma gldı cok umutlanmıstım ama regl oldumm sanırım üşüttüm ama inş. sende bebıs vardırr
inşallah bebeğimdir yaa.. hiç ona yormasamda aklımdan geçmiyor değil. sadece psikolojik olarak bakıyorum ama zaman geçmiyor :) adetim geçmeden belli olmaz biliyorum. sıkıştırmasa beni unutucam da. soldan soldan yokluyor aklımdan gitse biraz . midemde bulantı yok ama yanma var birde . peki senin adet günündemi geldi gecikme oldumu ?
Benimde sağ kasığımda batma , belimde ağrı vardı. ama hepsi geçti birde belirtileri okudukça bende de olmaya başladı sanırım psikolojik( şu anda adet belirtileri daha ağır basıyo bakalım yarın öğrenicem ama inşallah sizde bebiş vardır...
canım sağ kasıkta ağrı olunca erkek sol kasıkta ağrı olunca kız olur derler benim birçok arkadaşım bunu tecrübe etmiş inşallah hepimiz hamişizdir allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
inşallah bebeğimdir yaa.. hiç ona yormasamda aklımdan geçmiyor değil. sadece psikolojik olarak bakıyorum ama zaman geçmiyor :) adetim geçmeden belli olmaz biliyorum. sıkıştırmasa beni unutucam da. soldan soldan yokluyor aklımdan gitse biraz . midemde bulantı yok ama yanma var birde . peki senin adet günündemi geldi gecikme oldumu ?
canım sağ kasıkta ağrı olunca erkek sol kasıkta ağrı olunca kız olur derler benim birçok arkadaşım bunu tecrübe etmiş inşallah hepimiz hamişizdir allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Maalesef beklenmeyenler geldi.. İnanılmaz üzüldümama daha ilk deneme olmaması normal dimi önümüzdeki ay daha sıkı çalışmak lazım. bu akşamdan itibaren süt içmeyede başlıyorum (bir sitede okudum yumurtlamayı arttırıyormuş) ayrıca erkeklerde sert kahve içecekmiş kocişede kahveyi dayıcam.. O bebiş buraya geleceeekk
siklusun ne canım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?