adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

kızlar adetime 10 gün var... bugün dayanamadım test yaptım öğllen ama negatif çıktı fakat az önce yine baktım testte çooook silikte olsa ikinci çizgi var gibi böyle olupta hamile olan varmı?

canım aynısı bana da oldu. şöyle anlatayım sabah ilk idrarla testi yapmıştım bariz negatifti çekmeceye bıraktım testi işe gittim akşam gelip baktığımda silik ikinci çizgi çıkmıştı şok oldum filan şaşırdım tabi. bi kaç gün sonra adet oldum. testi 10 dk sonra okumayacaksın. ikinci çizgiyi görmezden gel hatta testi at gitsin. aklın hem onda kalıyor. ince çizgi çıkmıştı çok ince ip gibi eğer sendede öyleyse takılma derim.

yavrummm bu süper bi haberrr yaaa ohh be şöyle güzel haberler alalım vallaaa heyecana bak yaaa darısı burda bütün isteyen arkadaşlarıma inşallaaaahh... ya bu belirti denilen olay ne menem bişiymiş yaa herşey hamilelik için bir belirti benim adetime 4 gün kaldı :26::26: . bende değişiklikleri yazayım bi fikir ver be arkadaşım bende umutlanayım yalandan da olsa

en büyük farkedilen şey bendeki sol yumurtamdan başlayan ağrı kasık ağrısı ama geçmek bilmeyen 3 gündür bacağıma kadar vurdu sanki romatizma ağrısı gibi oluyor. :18: belim ve kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı. Acaip üşüyorum ve çok yorgunummmmmm... beyaz akıntım başladı ağrı oldukça akıntı geliyor diyeyim... ne dersiniz şansım vardır değilmi bu arada ben adet olacağım gün ağrı hissederdim ondan önce hiç sancım olmazdı bu yüzden belirti olabilir diyorum. hadi bana bişi diyin

inşallah canım hamilesindiirr... Umudunu kaybetme merak ettim şimdi ... Dualarım seninle

Kaderlerimiz aynıymış arkadaşım ( yarın sabah bi gebelik testi yapsakmı acaba ya çıkarsa diye

ben 7 gün kala kan tahlili yapmıştım. 1.20 çıkmıştı ama doktor çok erken baktırdın yükselebilirde yükselmeyebilirde demişti. idrar testi mi yapalım diosun?? idrar hiç çıkmaz bence

ben 7 gün kala kan tahlili yapmıştım. 1.20 çıkmıştı ama doktor çok erken baktırdın yükselebilirde yükselmeyebilirde demişti. idrar testi mi yapalım diosun?? idrar hiç çıkmaz bence

çıkmaz değil mi ?? hiç kan tahlili yaptırmadım. çalışıyorum sabah 9 da geliyorum akşam 6 da çıkıyorum hiç bişiye vakit bulamıyorum ki . evde olsam belki yaptırmıştım. içimde hiç bir histe yokki canım yaa .. bazıları 5 gün önce bile öğrenmiş idrar testinde denesemiydik

bende çalışıyorumda öğle tatilinde koştura koştura gittim kan verdim. sonra sonucunu email olarak göndermişlerdi ama sonuç negatif istersen bir yap ama genelde idrardan geç çıkıyormuş ya sende benim gibi hayal kırıklığı yaşama

idrar testi yapmıyım ben yaa geçen ay 5 tane boşu boşuna kullanmıştım son elimde bi tane kaldı. onuda inadına bekleticem :)) eşime sakla dedim hatta ben istesemde verme dedim :)) kan tahlili hastanedenmi yapılıo sen nerde yaptırrdın ??

yok hastanede değilde laboratuvara gittim. 5 dakika sürmedi işlemler.1 saat içinde de çıktı sonuç. yaptır bence kan. hadi inşallah hamilesindir banada haber ver :))

Son düzenleme:

bebeğimm benim allah razı olsun darısı sizlerin başına.benimde beyaz akıntı var onu unuttum belirtiler öyle gösteriyor aynı belirtilerin hepsi var bende ara sol kasığıma agrılar üşümeler ...inş hamilesindir bana öyle geliyo eger erken döllenme olduysa hemen cıkar idrarda yaa kanda inş bu kandil gününde hayırlı haber verirsin bizlere bol bol dua etcem sizlere

kızlar.pazartesi adet olamma gereken gün.ve bugün sabah idrarım affedersiniz çok koyu geldi hatta hasta oldum sandım.ve koku var göğüslerim de 2 gündür baya büyümüş vaziyete .ateşim var ve sabah uyandığımda üşüyorum biraz o kadar..(aklıma gerldikçe yazarım ) sizce belirti midir?bu sabah hiç uyanıp işe gitmek istemedim ben genelde adet oldğuum günler böyle olurum.inşalalh bugün yarın erken bir kırımızı alarm yemem

ve aşırı bir baş ağrısı var 2 gündür bugün hele...

Son düzenleme:

Güzelim yaa aminnn inşşallahh darısı bizlere olsun. bu belirtiler beni kandırırsa bi daha hiç bişiye inanmam ((( üzülmek istemiyorum... sen ne zman yapmıştın idrar testini canım ?

Güzelim yaa aminnn inşşallahh darısı bizlere olsun. bu belirtiler beni kandırırsa bi daha hiç bişiye inanmam ((( üzülmek istemiyorum... sen ne zman yapmıştın idrar testini canım ?

benim biraz karışık gülümm eşimle uzaktaydım nisanın 10da yanına gittim adet tarihim 17sidi ama hastalanmadım sadce iki gün kahverengi lekelenme ve 1 2 damla kan gelmşti bende sandım stresden olamyorum diye 2.adet tarihim ise önümüzdeki cumartsi yani mayıs 17 ben dayanamadm salı günü idrar testi yaptım hemen çıktı halada şaşkınım rabbim sizlerede nasip etsin eger seninkide benim gbi erken olduysa idrarda bile cıkar tatlımm

nasıl yani adetten 3 gün öncemi idrarda öğrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…