How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Ben bi kac aydir 26 gunde hasta okuyorum bu gun 26. Gunum
Hasta olnadim daha hafiff akintim
Var normalmi bilmiyorum 20 aylik evliyiz ilk denememeiz
Sikinti yaptimm ay

hoşgeldin canım..

psikolojine yenilme bu dönemde tammı canım. belirtiler öyle kandırıyorki insanı . çok az kalmış sonucu görmeye hadi bakalım hayırlısı :))

Hoşbuldum :) günler geçmiyor sanki bir gün daha düştü bugünde ağzıma garip bir tat var heyecanla salı gününü bekliyorum. Neyse sakin olucam heyecan yok stress yok :D

Hoşbuldum :) günler geçmiyor sanki bir gün daha düştü bugünde ağzıma garip bir tat var heyecanla salı gününü bekliyorum. Neyse sakin olucam heyecan yok stress yok :D

geçmez canım geçmez bilmem mi yaaa ... off daha benim 11 günüm var :))) koskoca 11 gün. ne yapsamda zaman geçse bilmiyorum . üstelik çalışıyorumda ama günler geçmiyor :)):18::27:

slm arkadaslar bnmde adetime 2kaldı sakin olmaya calısıorum yokmus gibi hewes ypmayım diyeee hyrlısı ins. hepimiz icin

Son düzenleme:
geçmez canım geçmez bilmem mi yaaa ... off daha benim 11 günüm var :))) koskoca 11 gün. ne yapsamda zaman geçse bilmiyorum . üstelik çalışıyorumda ama günler geçmiyor :)):18::27:

Tatlım ne yapsam demişsin daha şansın varken bence çalısmalara devam sıkıntı yok bebişler gelicek :emir_bebek:

aynen çalışmaya dalıp zaman geçer belki diyorum ama nafile.. neyse bugün cuma. C:tesi Pazar çabuk geçer sonra p.tesi veee büyük gün :D

Ben bi kac aydir 26 gunde hasta okuyorum bu gun 26. Gunum
Hasta olnadim daha hafiff akintim
Var normalmi bilmiyorum 20 aylik evliyiz ilk denememeiz
Sikinti yaptimm ay

Bende 25 günde bir hasta oluyorum ve bende 20 aylık evliyim ve il denememiz :)) Sonuç ne bizi de haberdar edersin :)))

Belirtilerin var mı?

Benimde karnımda şişkinlik var sağ kasığımda ağrı da oluyo ama stresten mi yoksa belirti mi ayırt edemiyorum :(

canım bnmde karında şişlik var ama regl öncesi bnde hep olur ama sanki bu sefer daha yuvarlagımsı ama belırtı gıbı gelmıyor. sırt agrım vardı sankı gunlerdır yataktan kalkmassında sırtın agrırya öle gıbıydı.bırde sol yumurtalıgımda batma gıbı kasılma gıbı bsyler var 2gun once yururkn fln batıyordu acı dgl dı ama rahatsız edıcıydı.1 kez durup dururken ıstıfra ettım bırde azcık iş ypsam o kdr yoruluyorum kı nefes nefese ama hpsıde regl belırtısıde olablr .söle bı avantajım vr regl olurkn ben hıc agrı sancı cekmem bkmısım oluvermısım ama psıkolojık yönden ck etkılenırımmm. acaba üşüttüm mü die dusunuyorum hyrlısı bklm inş. hepımız guzel haberler werırız

canım bnmde karında şişlik var ama regl öncesi bnde hep olur ama sanki bu sefer daha yuvarlagımsı ama belırtı gıbı gelmıyor. sırt agrım vardı sankı gunlerdır yataktan kalkmassında sırtın agrırya öle gıbıydı.bırde sol yumurtalıgımda batma gıbı kasılma gıbı bsyler var 2gun once yururkn fln batıyordu acı dgl dı ama rahatsız edıcıydı.1 kez durup dururken ıstıfra ettım bırde azcık iş ypsam o kdr yoruluyorum kı nefes nefese ama hpsıde regl belırtısıde olablr .söle bı avantajım vr regl olurkn ben hıc agrı sancı cekmem bkmısım oluvermısım ama psıkolojık yönden ck etkılenırımmm. acaba üşüttüm mü die dusunuyorum hyrlısı bklm inş. hepımız guzel haberler werırız

bana bebiş var gibi geliyor :16::16:

ayy bebegım agzından bal damlıyor ama hissizim yaaa bılmıorumm:50:[/QUOTE

2 gün kaldı kızzz batınaa çok heyacanlı yaa :16::16:

ay cnm korundugum zamanlarda bile acaba hamile kaldım sa diye daha cok heyecanlı oluyordum şimdi daha cok belırtı tasıyorum ama hıc heyecan yok laptop kucagımda pc bagımlısı gıbı oldum eşim de kızıyor radrasyon alıyorsun varsa nekadar cok zarar verıyorsun diye:44:

Bütün Belirtiler bebiş gibi :))) benimde yataktan kalkarken bel ağrım oluyordu ama son 2 gündür ağrımıyo :( ama sol kasığımda ağrı var şu anda oturuyorum ve batma oluyo 4 gün kaldı bakalım beklemedeyim :))

merhaba kızlar biz 1 senedir bebek için uğraşıyoruz
bu ay adetimin 19.gününde sancılı bir şekilde kahverengi bir akıntı geldi inşallah yerleşme kanamasıdır.
şimdi de adetime 3-4 gün var inşallah bu sefer bekleyişimiz boşa gitmez hayırlısıyla. ne kadar zormuş :(

Back