- 30 Kasım 2012
- 1.826
- 111
- 173
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
benim son günüm bu arada gece 12 ye kadar da olmam inşalllah....
bu arada ben hala adet olmadımmmmmmm
maalesef benim kırmızılar dün geldi
bu ay da boşa geçti..
umutlar mayısa kaldı
Kızlar en son adetimi 8 nisanda oldum adetim düzenlidir mayısın 6sı gibi olurdum henüz olmadım testte yaptım negatif sizce bir şey var mıdır garip bi ikilemdeyim var mı yok mu sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama adet olacakmışım gibi ağrılarım sancılarım var offf ne zaman belli olur acaba ne yapayım ??
Merhaba,
Adet öncesi hamilelik belirtileri ile ilgili siteleri dolaşıyorum ve kadınlar kulubünü buldum :) nisan ayında ilk bebiş denemesini yaptık. 14 Mayısta adet olmam gerekiyor o günü merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum. Sabahları belimde ağrı oluyor ve sağ kasığımda kramplar var ayrıca birkaç gündür karnımda inanılmaz bir sertlikle beraber şişkinlik var umarım düşündüğüm gibidir :)))
adet gününü bekle hayatım geçince bir kere daha test yap. bende adetim gelmeden test yapmıştım negatif çıktı tam günündede olmuştummm :2:
4 gün gecikti ve bugün hasta oldumönümüzdeki aya inşallah
nasip haziran bebişlerinden olur bizimkide
inş seninkiler gelmez bu ayyyyyyyyyyyyyüzülme canım birlikte umutlancaz mayısta bende bekliyorum kırmızıları
merhaba,benimde 2gün gecikti olmadım daha..
adetime 3gün kala şiddetli baş ağrısı vardı..adetime yaklaştıkçada adet olacakmışım gibi sancılarım oldu ve bugun o sancılardan eser yok basımda ağrımıyor ne zaman gelecek bilmiyorum
testte yapamadım suan başka biyerdeyım misafirlikte tek başıma dısarı çıkamadığımdan eczaneyede gidemiyorum haliyle.. (annem hiç yalnız bırakmıyooo beni)
inş seninkiler gelmez bu ayyyyyyyyyyyyy
bence anneni atlataydın iyiydi..
sende kurtulurdun bekleyişten,bizde güzel bir haber alırdık belki sayende
ALLAH RAZI OLSUN CANIMMMMMMMMMMMMMahh canım tşk ederim keşke öyle olsaydınormal yolla hamiş olmayı ne isterdim bi bilsen
benim kromozomlarım bozuk olduğundan normal yolla hamiş olursam kızım olursa taşıcıyı oğlum olursa hastalığın sahibi oluyor oyuzden ben mecburen pgtli tüp bebek yaptırmak zorundayım..korunduğumuz halde acaba dıyorum çunku benım gunum hiç şaşmaz.. yarında olmazsam annemi atlatıp test alıcam ama..
Rabbim sana ve bu topikteki arkadaşlarına tez zamanda göbüşlerinizi doldurmanızı nasip etsin
ALLAH RAZI OLSUN CANIMMMMMMMMMMMMM
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
sende yarın pozitifi görürsün inşallah..
eğer hamişsemde kızım olması için dua edicem lütfen sende dua et olur mu? eğer cinsiyeti yine erkekse yine düşecek çünkü(
aminn canımmm Rabbim gönlümüzden geçenleri yaşamamızı nasip etsin.. hayırlısı olsun ınsallah..
aslında hastaneden aramalarını bekliyorum tedavimiz başlayacak insallah ama benim hasta olmam lazım önce ..adetin 3.günü başlanıyor cünkü.. hakkımda hayırlısı olsun
hımm sizin içinde silkelet hamiş kal yönt.söyleyebilirim benim 4 arkadaşım bu şekilde hamiş kaldı
ovulasyon testı ve çatlatma iğnesiylede 2 arkadasım hamiş kaldı
çeşitli kürler var onlarıda uygulayabilirisniz birde duaların gücüne inanın lütfen..
Allahım gönlünüzden geçenleri yaşamamızı nasip eylesın ınsallahh amiinnnnnnnnnnnn (aay çok uzun yazmısım k.bakmayın)
ben o yöntemi burda görmeden kocama silkeletip hamiş kaldım..
ama düştü bebeğim
sonra da tutmuyo ne bileyim ya..
ovulasyona kullandım ateş ölçme yöntemini de..
ama işe yaramıyo..
rabbim tedavini sonuçsuz bırakmasın inşallah..
gönlünden ne geçiyorsa rabbim onu sana bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?