How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

14 mayısss 1 haftam kaldıı...hiçç belitimm yok..sabahlarii migdemm bulanıyooo okadar

kızlar adetime 2 gün kaldı

bugün soğan kavururken midem kalktı zor tuttum kendimi istifra etmemek için..

durduk yere ağladım bugün

belime ve karnıma ağrılar giriyor sanki adet olacakmışım gibi

akşamları erken yatıyorum,halsizlik var üzerimde..

bazen donuyorum bazen ateş basıyor

fazla sıvı almadığım halde idrara çıkıyorum

bu belirtileri hem adete hem gebeliğe yoruyorum..acaba hangisi?adeti bu kadar ağır atlatmam normalde,bakalım hayırlısı..elim kolum bağlı bekliyorum :(

maalesef benim kırmızılar dün geldi:14::14:
bu ay da boşa geçti..
umutlar mayısa kaldı:5::5::5:

Kızlar en son adetimi 8 nisanda oldum adetim düzenlidir mayısın 6sı gibi olurdum henüz olmadım testte yaptım negatif sizce bir şey var mıdır garip bi ikilemdeyim var mı yok mu sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama adet olacakmışım gibi ağrılarım sancılarım var offf ne zaman belli olur acaba ne yapayım ?? :53:

Kızlar en son adetimi 8 nisanda oldum adetim düzenlidir mayısın 6sı gibi olurdum henüz olmadım testte yaptım negatif sizce bir şey var mıdır garip bi ikilemdeyim var mı yok mu sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama adet olacakmışım gibi ağrılarım sancılarım var offf ne zaman belli olur acaba ne yapayım ?? :53:

adet gününü bekle hayatım geçince bir kere daha test yap. bende adetim gelmeden test yapmıştım negatif çıktı tam günündede olmuştummm :2:

Merhaba,

Adet öncesi hamilelik belirtileri ile ilgili siteleri dolaşıyorum ve kadınlar kulubünü buldum :) nisan ayında ilk bebiş denemesini yaptık. 14 Mayısta adet olmam gerekiyor o günü merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum. Sabahları belimde ağrı oluyor ve sağ kasığımda kramplar var ayrıca birkaç gündür karnımda inanılmaz bir sertlikle beraber şişkinlik var umarım düşündüğüm gibidir :)))

Merhaba,

Adet öncesi hamilelik belirtileri ile ilgili siteleri dolaşıyorum ve kadınlar kulubünü buldum :) nisan ayında ilk bebiş denemesini yaptık. 14 Mayısta adet olmam gerekiyor o günü merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum. Sabahları belimde ağrı oluyor ve sağ kasığımda kramplar var ayrıca birkaç gündür karnımda inanılmaz bir sertlikle beraber şişkinlik var umarım düşündüğüm gibidir :)))

hoşgeldin canım..

psikolojine yenilme bu dönemde tammı canım. belirtiler öyle kandırıyorki insanı . çok az kalmış sonucu görmeye hadi bakalım hayırlısı :))

merhaba,benimde 2gün gecikti olmadım daha..

adetime 3gün kala şiddetli baş ağrısı vardı..adetime yaklaştıkçada adet olacakmışım gibi sancılarım oldu ve bugun o sancılardan eser yok basımda ağrımıyor ne zaman gelecek bilmiyorum

testte yapamadım suan başka biyerdeyım misafirlikte tek başıma dısarı çıkamadığımdan eczaneyede gidemiyorum haliyle.. (annem hiç yalnız bırakmıyooo beni :36::35: )

üzülme canım birlikte umutlancaz mayısta bende bekliyorum kırmızıları:31:
inş seninkiler gelmez bu ayyyyyyyyyyyyy:27::27::27:

merhaba,benimde 2gün gecikti olmadım daha..

adetime 3gün kala şiddetli baş ağrısı vardı..adetime yaklaştıkçada adet olacakmışım gibi sancılarım oldu ve bugun o sancılardan eser yok basımda ağrımıyor ne zaman gelecek bilmiyorum

testte yapamadım suan başka biyerdeyım misafirlikte tek başıma dısarı çıkamadığımdan eczaneyede gidemiyorum haliyle.. (annem hiç yalnız bırakmıyooo beni :36::35: )

bence anneni atlataydın iyiydi..
sende kurtulurdun bekleyişten,bizde güzel bir haber alırdık belki sayende:51::51:

inş seninkiler gelmez bu ayyyyyyyyyyyyy:27::27::27:

bence anneni atlataydın iyiydi..
sende kurtulurdun bekleyişten,bizde güzel bir haber alırdık belki sayende:51::51:

ahh canım tşk ederim keşke öyle olsaydı :16: normal yolla hamiş olmayı ne isterdim bi bilsen :31::31:

benim kromozomlarım bozuk olduğundan normal yolla hamiş olursam kızım olursa taşıcıyı oğlum olursa hastalığın sahibi oluyor oyuzden ben mecburen pgtli tüp bebek yaptırmak zorundayım..korunduğumuz halde acaba dıyorum çunku benım gunum hiç şaşmaz.. yarında olmazsam annemi atlatıp test alıcam ama.. :27:

Rabbim sana ve bu topikteki arkadaşlarına tez zamanda göbüşlerinizi doldurmanızı nasip etsin :49::nazar::nazar:

ahh canım tşk ederim keşke öyle olsaydı :16: normal yolla hamiş olmayı ne isterdim bi bilsen :31::31:

benim kromozomlarım bozuk olduğundan normal yolla hamiş olursam kızım olursa taşıcıyı oğlum olursa hastalığın sahibi oluyor oyuzden ben mecburen pgtli tüp bebek yaptırmak zorundayım..korunduğumuz halde acaba dıyorum çunku benım gunum hiç şaşmaz.. yarında olmazsam annemi atlatıp test alıcam ama.. :27:

Rabbim sana ve bu topikteki arkadaşlarına tez zamanda göbüşlerinizi doldurmanızı nasip etsin :49::nazar::nazar:
ALLAH RAZI OLSUN CANIMMMMMMMMMMMMM:16::16:
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
sende yarın pozitifi görürsün inşallah..:32::32::32:

ALLAH RAZI OLSUN CANIMMMMMMMMMMMMM:16::16:
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
sende yarın pozitifi görürsün inşallah..:32::32::32:

eğer hamişsemde kızım olması için dua edicem lütfen sende dua et olur mu? eğer cinsiyeti yine erkekse yine düşecek çünkü :((

aminn canımmm Rabbim gönlümüzden geçenleri yaşamamızı nasip etsin.. hayırlısı olsun ınsallah.. :16::16:

aslında hastaneden aramalarını bekliyorum tedavimiz başlayacak insallah ama benim hasta olmam lazım önce ..adetin 3.günü başlanıyor cünkü.. hakkımda hayırlısı olsun :25::25::25:

hımm sizin içinde silkelet hamiş kal yönt.söyleyebilirim benim 4 arkadaşım bu şekilde hamiş kaldı :nazar::nazar::nazar:

ovulasyon testı ve çatlatma iğnesiylede 2 arkadasım hamiş kaldı :nazar::nazar::nazar:

çeşitli kürler var onlarıda uygulayabilirisniz birde duaların gücüne inanın lütfen..

Allahım gönlünüzden geçenleri yaşamamızı nasip eylesın ınsallahh amiinnnnnnnnnnnn (aay çok uzun yazmısım k.bakmayın :17: )

eğer hamişsemde kızım olması için dua edicem lütfen sende dua et olur mu? eğer cinsiyeti yine erkekse yine düşecek çünkü :((

aminn canımmm Rabbim gönlümüzden geçenleri yaşamamızı nasip etsin.. hayırlısı olsun ınsallah.. :16::16:

aslında hastaneden aramalarını bekliyorum tedavimiz başlayacak insallah ama benim hasta olmam lazım önce ..adetin 3.günü başlanıyor cünkü.. hakkımda hayırlısı olsun :25::25::25:

hımm sizin içinde silkelet hamiş kal yönt.söyleyebilirim benim 4 arkadaşım bu şekilde hamiş kaldı :nazar::nazar::nazar:

ovulasyon testı ve çatlatma iğnesiylede 2 arkadasım hamiş kaldı :nazar::nazar::nazar:

çeşitli kürler var onlarıda uygulayabilirisniz birde duaların gücüne inanın lütfen..

Allahım gönlünüzden geçenleri yaşamamızı nasip eylesın ınsallahh amiinnnnnnnnnnnn (aay çok uzun yazmısım k.bakmayın :17: )

ben o yöntemi burda görmeden kocama silkeletip hamiş kaldım..:27::27:
ama düştü bebeğim:50::50::50:
sonra da tutmuyo ne bileyim ya..
ovulasyon:50:a kullandım ateş ölçme yöntemini de..
ama işe yaramıyo..
rabbim tedavini sonuçsuz bırakmasın inşallah..
gönlünden ne geçiyorsa rabbim onu sana bağışlasın inşallah:16::16::16:

ben o yöntemi burda görmeden kocama silkeletip hamiş kaldım..:27::27:
ama düştü bebeğim:50::50::50:
sonra da tutmuyo ne bileyim ya..
ovulasyon:50:a kullandım ateş ölçme yöntemini de..
ama işe yaramıyo..
rabbim tedavini sonuçsuz bırakmasın inşallah..
gönlünden ne geçiyorsa rabbim onu sana bağışlasın inşallah:16::16::16:

öncelikle basın saolsun cennette seni bekleyen bir şefaatçiniz var..sonrasında hamişliğin olduğu için moralini bozma sakın..Allaha sukur hamile kalabiliyorsun sonucta :nazar:

düşükle ilgili bir arastırma yaptırmısmıydınız? gerçi ilk düşüklerde doktorlar pek üzerinde durmuyorlar..

ben sana olumsuz şeyler soylemeyecegım cunku bu bızım beynımız varyaa olumlu durumlardan çok olumsuz durumlara kafa yoruyor ..

sana diyecegım ananas ve kıvı yemen..bunlar bebegın rahımde tutunmasını saglıyor canım .ben 6yıllık evliyim ve artık kendime diyorumki doktorlardan daha iyi biliyorum ,sürekli bir arastırma halınde olduğumuzdan ötürü :52::9::9::9:

gebelikte benıom takıldığım topik vardı hepimiz bırbırımıze dualar okuduk 313 tane ayeteller..4444 tane selatun tuncina kımısı 500 yasın okuttu vsvs dualar ,hatim indirdik yani demem o ki duaların gucune inan ve eger samımı oldugun topik varsa boyle bişey yapabilirsiniz :34: bizim topişin bebişleri en umulmadık anlarda geldi yada tek adımlıklarda diyebilirim :nazar::nazar::nazar: o yuzden duaların gücünü tekrar vurguluyorum :52::49::nazar::emir_bebek:

Allah kimsenın kollarına boş bırakmasın ınsallah..hayırlı evlatlar nasip etsın amiiinn.... :emir_bebek::emir_bebek:

Ben bi kac aydir 26 gunde hasta okuyorum bu gun 26. Gunum
Hasta olnadim daha hafiff akintim
Var normalmi bilmiyorum 20 aylik evliyiz ilk denememeiz
Sikinti yaptimm ay

Back