How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

kızlar artık günler değil saatleri sayıyorum yenin ederim... sabah test yaptım negatif.. inşallah BAT mam.

hiç belirti yok gibi ama ya kırmızılar gelcek gibi...

kırmızı kart görmek istemiyorum lütfeen gelmesin allahım yaaa ...

hadi bu saatte geçti bi saat daha geçsin bi saat daha diye gözüm saatte artık..

inşallah 9 ay gelmezzzzzzzzzzzzzzzzz:10::10::10::10:
benimde 6 mayıs bat tarihim..
sabırsızlanıyorum..
ateş ölçme yöntemini de kullanıyorum..
şuan herşey güzel gidiyo..
inşallah bu ay yüzümüz güler:16::16::16:

kızlar bugün sonucumu aldım< 173.41 çıktı. yaklaşık 2 haftalık falan sanırım.yarın tekrar kan vericem ikiye katlaması gerekiyormuş. şoktayım, donakaldım..pek bişi anlayamadım henüz...darısı başınızaaaa..

ben sana demiştim canım :34: tebriklerrr Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin... :49: :16:

benim kırmızılarda dün geldiii :50: çok moralim bozulmadı açıkcası çünkü günüm geçmesine rağmen içimdeki his hayır değilsin diyodu beklediğim bi sonuç oldu :31: hakkımızda hayırlısı Rabbim daha fazla bekletmeden kapı kapı gezdirmeden nasip etsin inşaAllah... :14:

Arkadaslar bugun benimde adet gunum normalde hep sabahlari adet gorurum ama.bu sabah 7den beri ayaktayim ama daha birsey yok ins ta olmam offf beklemek zor gercegir hafif kasik agrim var ama offf offf

hala olmadım kızlar... inşallah yarında olmam... pazartesi kanda baktıracam çünki gebelik testlerim negatif...

benimde son 3 gün kızlarrrrrrr
göğüslerim şişti,göbeğimin altı taş gibi:53::53:
bekleyiş devam ediyorr:18::18::18:

hadi hayırlısı olsun.. bu san günler de hiç geçmezzzzzzzzzzz...

en azından senin belirtin var ben de oda kalmadı :((((

önceleri akıntı vardı şimdi hiç yok adet öncesi hep kuru olurum.şu anda öyle..

hiç istemiyorum yaaa.

Puff benımde regl gunum gectı 2 gun testler negatıf gecen ay duzensız geldı adetım duzenlıdır normalde anlamadım vlla

Puff benımde regl gunum gectı 2 gun testler negatıf gecen ay duzensız geldı adetım duzenlıdır normalde anlamadım vlla

hadi hayırlısı olsun.. bu san günler de hiç geçmezzzzzzzzzzz...

en azından senin belirtin var ben de oda kalmadı :((((

önceleri akıntı vardı şimdi hiç yok adet öncesi hep kuru olurum.şu anda öyle..

hiç istemiyorum yaaa.

off yaaa.
hamiş kalıp kurtulalım bu dertten ya..
beklemekten yoruldum ben:5::5::5:

her ay umutlanmaktan cıktım zaten test bıle yapmıyorum yaptım 1 hafta once nagatıftı bıdahada yapmıcam
bıde ısın enteresan tarafı heğ bozuk testler benı buluyor :D
cıft cızgı sonra reg ve kan tstı negatıf sınır oluyorum artık
bu ay pek takamadım kafaya evı tasıdım falnda
adette gelmıyo
gecn ay45 gun sonra geldı ya kafayı yedım resmen stresten

her ay umutlanmaktan cıktım zaten test bıle yapmıyorum yaptım 1 hafta once nagatıftı bıdahada yapmıcam
bıde ısın enteresan tarafı heğ bozuk testler benı buluyor :D
cıft cızgı sonra reg ve kan tstı negatıf sınır oluyorum artık
bu ay pek takamadım kafaya evı tasıdım falnda
adette gelmıyo
gecn ay45 gun sonra geldı ya kafayı yedım resmen stresten

benim takıldığım topikte ev taşıyanların hepsi o ay hamile kaldı..:9::9::9:
inşallah seninde öyle olur:16::16::16:

Son düzenleme:
benim bi arkadaşımda taşındığı hafta hamişliğini öğrendi... enteresan bizdemi evi taşısak :))))))))))))

valla bilmiyorum keramet evde mi?, ev taşırken ona yoğunlaşıp bebeği düşünmemekten ötürü kafanın kulağın sakin olmasından mı bilmiyorum ama,taşınan doğuruyo annem:10::10::9::9::9:

benim son günüm bu arada gece 12 ye kadar da olmam inşalllah....

benimde normalde bugün 28.günüm..
günüm bugündü..
ama ateş ölçtüğüm için bu ay 2 gün geç yumurtladığım bildiğimden adetim 2 gün sonra gelecektir en geç:33::33:
o yüzden adetim geçti acaba hamile miyim stresine girmiyorum şuan:32::32:

benimde normalde bugün 28.günüm..
günüm bugündü..
ama ateş ölçtüğüm için bu ay 2 gün geç yumurtladığım bildiğimden adetim 2 gün sonra gelecektir en geç:33::33:
o yüzden adetim geçti acaba hamile miyim stresine girmiyorum şuan:32::32:
canım ben de ovulasyon testi kullandım. benim de 28 gün de birdi. ama ovulasyonum 16 nisan değil 20 nisan dı yani bende geç yumurtladım ve ona göre hesapladım zaten.

bugün yumurtlamamın 14. günü. bat bugün yani. ama bakalım yarın da olmaz inşallah...

canım ben de ovulasyon testi kullandım. benim de 28 gün de birdi. ama ovulasyonum 16 nisan değil 20 nisan dı yani bende geç yumurtladım ve ona göre hesapladım zaten.

bugün yumurtlamamın 14. günü. bat bugün yani. ama bakalım yarın da olmaz inşallah...

hımm..
iyi yapmışsın öyleyse..
inş 9 ay gelmezler kurtuluruz bu kırmızılardan:32::32::32:

Mrb gunaydin kizlar size bi kac gun once yazmstm yeni cocuk sahibi olmak istedigimizi ama regl olmaya 1
hafta kaldigini hatta yumurtlamam gecmistir dedik muhtemeln..ben 32 gunde bi regl olan biriyim ama 3 aydir 29 gunde oluyrm sanirim.mevsimsel..neysr biz gecen hafta bi kere denedik reglime 6 7:gun vardi bu sabah regl olmusum..Bu uzerine gorme yada gec yumurtlama degildir demi..yerlesme kanamasi galiba 10'gun.sonra oluyo ayrica yumurtlamadsn 14 gun sonra regl olunur demi..ben bu ayin 20;sinde bolca akinti gordum bugun.140
gecms ve regl oldum uzun anlattim ama yardmci olurmsnz

merhaba hanımlar..ben 8 nisanda adet oldum..bu her ay +2 gecikir..yani 10 mayısta olmam gerekiyor..yumurtlama günüm 25-28 nisan yani..ben 2 mayısta yani adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım 0,21 çıktı negatif..sizce bu değer artar mı?sanırım erken yaptırdım

Son düzenleme:
Back