- Konu Sahibi elanaz_efe
-
Esbayar benimde dündü en son günüm bugün kan testi vermeye gittbim saat 3 gibide sonuçları aldım vee hamileyim Allah ın izniyle:)
ama daha çok yeni günlükmüş teyzesi haftaya inşallah dış gebelik mi değil mi ona bakılcak dua edin lütfen olmasın dış gebelik falan..
Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah çok güzel sonuç alırsınız bence cesaret ediip gidin inşallah inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
İNANIRMISIN CNM DÜNDEN BERİ TOPLAMDA 5 TANE İDRAR TESTİ YAPTIM 5 DE POZİTİF ÇIKTI..ANLAMADIMK..KAN TAHLİLİNİ EKEN Mİ YAPTIRMIŞIM..YANİ ASLINDA ERKEN YAPTIRDIĞIMI BİLİODUM AMA YİNEDE ÇIKAR DİYODUM..BİLMİYORUM.YARIN ADET GÜNÜM..ADETİM GELİRSE ZATEN KONU KAPANIR:d AMA GELMEZSE 3 GÜN BEKLEYİP DOKTORA GİDİCEM.. İDRARDA YANILAN ÇOKMUŞ AMA...KAFAM KARIŞTI..
canım sen basbaya hamilesin yaa. 5 testtede pozitif yaa çok iyi bu. ben bile heyecanlandım :)
inşallah anım..ama aynı fırumda başka bir konu başlığı var..test yapıp yanılanlar diye..benim durumumda birsürü bayan pozitif çıktıktan sonra adetleri gelmiş yada kanda negatif çıkmış..kanda test yaptırmadan direk idrarda pozitif çıksa bende kesin hamileyim dicem..ama ben 4 gün önce kanda baktırdım.negatifti..düşüdüren bu zaten..neyse yarın adet günüm..beklicem
inşallah anım..ama aynı fırumda başka bir konu başlığı var..test yapıp yanılanlar diye..benim durumumda birsürü bayan pozitif çıktıktan sonra adetleri gelmiş yada kanda negatif çıkmış..kanda test yaptırmadan direk idrarda pozitif çıksa bende kesin hamileyim dicem..ama ben 4 gün önce kanda baktırdım.negatifti..düşüdüren bu zaten..neyse yarın adet günüm..beklicem
adetime daha 4 gün varr ama dün biraz kanamam oldu inş. yerleşme kanamasıdır bugun yok zaten adet kanaması gibi değil lekelendiriyor o kdr ... sizce yerleşme kanamasımı kızlar çok meraktayım :)
olabilir canım eğer sende adetteki sökülme hissi ve yoğunluk yoksa kanamanda yerleşme oluyor genelde ki sanki seninki ona benziyo adetten 4 gün önce olması falan bi test yapsana evde
tatlım negatif görürsem diye( bi kaç arkadaşm var çocuğu olan onlarda erken dio bekle en azından hayal kırıklığı yaşama fln .. bilmiyorum adetim hiç erken gelmezdi ki adet gibi deill canım ya 22 nisan yumurtlma dönemimdi olduysa ogün oldu :)) inş öyledir sen hamişmisin canımmm
sende haklısın ama ben senin yerinde olsam duramazdım çoktan yapmıştım kaç tane test
yok tatlım ya değilim sanırımbugün bat günüm bu saat oldu hala gelen giden yok ama sabah test yaptım tek çizgi çıktı değilim heralde :18:
benin perşembe fmf hastası olduğumdan karın ağrısını hatırladıkça istemiyorum
benin perşembe fmf hastası olduğumdan karın ağrısını hatırladıkça istemiyorum
canımmm yaaa yarın yapayım o zaman sabah haberini vericem innnş. vardır bebişimm o kdr heyecanlıyım ki anlatamam.. bir yıldır istiorum canım üzülme hiç rabbim hakkından en güzelini verir inş.. ne hissediosun benm için hayal kırıklığı yaşamam inş. demi sence? :)))
geçmiş olsun canım yaa...
benimde 10 ayı geçti 10 aydır her ay hayal kırıklığı çok kötü yapıyo insanı yaa... ama bu ay gece gündüz heran her saat dua halindeydim ama hayırlısı bu ayda nasip değil belkide
canım eğer kanaman artmazsa bu çok net bi belirti hamişlik içinİnşaAllah bebiş yolda gibisin sanki ben öyle hissetim ilk yazını okuyunca
canımmm inan çok sevindim teyzesi yesin o fasulyeyi :) bnde yarın gitcem demekki çıkıomuş yarın gideyim bakayım bana dua et cnm hiç bir regl belirtisi yok akıntı var bnde bilmiorum sende ne belirtiler vardı?
allah hayrlısıyla biran önce nasip etsn canım benim :) dualarım seninle rabbim gönlne göre versin.. canım kanamam şmdide var ama leke gibi yani adet kanaması değil ara sıra oluo 2 gündür çok saçma yani yoğun değil adeet gibi hiç böyle olmamıştı ve sol kasğımda müthiş bi batma var hadi hayrlısı diorm dua et benm için tatlm ...
Mrb bizde artık çocuk sahibi olmaya karar verdik..Ben bi kaç gün biraz araştırma yaptım yumurtlama günleri dışında hamile kalınmıyormuş..Yumurtlama belirtsii olarakta yumurta akı kıvamında uzayan şeffaf bir akıntı ve ıslaklık olurmuş vajinada..Ben bundan 8 9 gün önce o akıntıyı gördüm ve yaklaşık 2 gün sürdü ama o dönem bebek düşünmediğimiz çin ilişki olmadı..Şimdi benim regl olmama 6-7 gün var ve düzenli regl olan biriyim 29-32 gün arası..Yani demek istediğim ben şimdi ilişkiye girsem bile regle 6 7 gün olduğu için bende yumurta falan kalmamıştır dimi..Hatta 2 gündür göğüslerim bile adet sinyali verici oldukça şişler..Bu geç yumurtlama olayı olursa ancak regle yakın hamile kalınır dimi..sizler 1 hafta kala çalışmayı bırakıyormusunuz..Yardımıc olursanız çok sevinirim
evet canım doğru okumuşsun aynen öyle oluyor bizde 10 aydır bebiş için uğraşıyoruz ve yumurtlama günlerine denk getirmeye çalışıyoruz çalışmalarıyani senin adete 6-7 gün kala çok zor ihtimal tabi yinede Rabbim dilerse olur ama tıbben çok zor bi durum belki geç döllenme vs olur diycem ama akıntıyı 8 gün önce gördüğünü söylemişsin akıntıyı gördüğün günün ertesi günü yumurtlamışsındır muhtemelen ve geç döllenme için bile bu süre çok uzun...
sen şimdi beslenmene ve kendine dikkat et adet sonrası için hazırla kendini akıntıyı kolla ve ona göre çalışma yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?