- Konu Sahibi Whowiangirl
C
Ahh ahh canm insallah[/Q
sonucun çıktı mı canımAhh ahh canm insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ahh canm insallah[/Q
sonucun çıktı mı canımAhh ahh canm insallah
sonuç cikti mi canim merak ediyotuzInsallah canm insallah
Aynen ben de çok merak ediyorum inşallah pozitif sonuötursonuç cikti mi canim merak ediyotuz
Hem de çok erken yapmışsın Can'ım. Döllenme o kadar çabuk olmuyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ama daha beklemen lazımBenimde adetime 9 gun var kasik agrim var batma seklinde bide goguslerim aciyor dokununca bilemiyorim hamilemiuim acaba esimle cok istiyoruz adetime 11 gun kala kan testi yaptim negatif cikti acaba erken mi yaptim off beklemek cok kotu
canımm sabırr çok erken yapmissin :) birazdaha bekle. hatta bence adetin gecikmesini bekle net sonuç çiksin diyeBenimde adetime 9 gun var kasik agrim var batma seklinde bide goguslerim aciyor dokununca bilemiyorim hamilemiuim acaba esimle cok istiyoruz adetime 11 gun kala kan testi yaptim negatif cikti acaba erken mi yaptim off beklemek cok kotu
peki canim ama insallah vardircanımm sabırr çok erken yapmissin :) birazdaha bekle. hatta bence adetin gecikmesini bekle net sonuç çiksin diye
ahh caniimm tabiki inasllah vardit. hepimiz bebek hadretiyle yanip tutusuyoruz. sen ne kadardiŕ uğrasiyorsunpeki canim ama insallah vardir
Tatlim kimyasal gebeligini adete ne kadar kala ogrenmistin , gunun gecmis miydikızlar bi kere bende hamilelik geçirdim kimyasal oldu ama onda da benim öyle olmuştu, bir ay geçti üstünden şimdi takrar bekliyorum bat 28 mart benimde yüzüm kızarıyor ateş hissediyorum.
canım ben yumurtlama gününe göre hesaplıyorum ovu testi pik yaptıktan 15 gün sonra oluyorum .. adet döndüm her ay değişiyor 29-35 arasıKizlar ya son 3 aydir 27 gunde hasta oluyorum. Ondan once hep 29 30 du. Siz batinizi neye gore belirliyorsunuz? Genel normalde olana gore mi yoksa son ay kac gunde olduysaniz ona goremi? Genele bakarsak 2 günüm var ama.son aylara gore bugün...
Kız sonunc ne oldu niye yazmadınKizlar bende bugun tekrar kan verdim 12
cnm saat 4 te alacaim
Herkese gore degisiyo demekki kuzm ya. Bende normal da yumurtlasam gec de yine ayni zamanimda adet oluyorum nedense. 13. 14.gunler koyu olunca da 16. 17.gunler koyu olunca da ayni zamanda adet oldum. Benim 14gün kurali tutmuyor nedense..C
canım ben yumurtlama gününe göre hesaplıyorum ovu testi pik yaptıktan 15 gün sonra oluyorum .. adet döndüm her ay değişiyor 29-35 arası
Olabilir canımHerkese gore degisiyo demekki kuzm ya. Bende normal da yumurtlasam gec de yine ayni zamanimda adet oluyorum nedense. 13. 14.gunler koyu olunca da 16. 17.gunler koyu olunca da ayni zamanda adet oldum. Benim 14gün kurali tutmuyor nedense..
insallah vardir canim yaa 3 aydir falan deniyoruz ama tam olarak bu ay tam denedik hayirlisi insallahahh caniimm tabiki inasllah vardit. hepimiz bebek hadretiyle yanip tutusuyoruz. sen ne kadardiŕ uğrasiyorsun
canim kadınlar kulubüne giriyorsun online oluyorsun birsürü konuya bakiyorsun hamilelikle ilgili. ama merak ettik canım lütfen sonucu bildir.bildirimletrimiz mi gelmiyor sanaKizlar bende bugun tekrar kan verdim 12
cnm saat 4 te alacaim
bata mı 6 gün kaldı benimde 5 kaldı bende az önce yaptım negatifti
canım hemen umudunu kesme daha batımiza var. belli olur mu belki şaşıririz bu ayEvet canim bu ay gebe degiim galiba
canım hemen umudunu kesme daha batımiza var. belli olur mu belki şaşıririz bu ay