- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- Konu Sahibi Whowiangirl
- #1.341
Benim aşılama oldu bu ay 17 Ağustos bat belirti gaz çıkarma oluyor kasıkta batma bakalım ne göreceğiz bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin bata baya var daha. muhtemelen ya yumurtlama dönemindesin yada yeni bitti degil mi? kasikta batma belkide yumurtlama belirtisidir.Benim aşılama oldu bu ay 17 Ağustos bat belirti gaz çıkarma oluyor kasıkta batma bakalım ne göreceğiz bu ay
EVET YENİ BİTTİ 2-4 AĞUSTOS ARASI İDİ YUMURTLAMAsenin bata baya var daha. muhtemelen ya yumurtlama dönemindesin yada yeni bitti degil mi? kasikta batma belkide yumurtlama belirtisidir.
gebelik belirtisi icin cok erken cunki daha kasik batmasi.
Benim geçen ay biraz geç oldu bu ay ne zaman olacak bilmiyorum ama geçen ay gibi olursa 8 günüm var. Ovulasyon testi ile çift çizgiyi de yakalayamadım bu ay..bilmiyorum ne olacakBenim bat a 9 gün kaldı ama pek umutlu değilim siz varmı gelişme kızlar?
Umarım mucizen bu ay seninledir. Bu belirtiler de onun habercisidir.Benim aşılama oldu bu ay 17 Ağustos bat belirti gaz çıkarma oluyor kasıkta batma bakalım ne göreceğiz bu ay
Canım var mı bir gelişme?benimde bata son 3 canim. bu ay yumurta catlamasina denk getirdik ama bilmiyorum ki olur mu
Insallah vardir canim. Bendede durumlar karisikKızlar günaydın beklenen adet tarihim 30 ağustos 7 gün kaldı ama ben dayanamayıp bugün test yaptım çok çok silik 2. çizgiyi gördüm ben inşaallah vardır. Beklemek kaldı geriye artık var mı böyle erken öğrenen
Whowiangirl seni merak ediyoruz başka isimle kayıt olup gel inşallah sende bebişinde iyisinizdir
Canım hoşgeldin sen kayıt olmuşsun bizi unutmuşsun küselim mi sana :)Keske iyi haberlerim olsa idi size kizlar.
8 haftalik iken kalbi durdu ve kurtaj oldum..
Kızlar günaydın beklenen adet tarihim 30 ağustos 7 gün kaldı ama ben dayanamayıp bugün test yaptım çok çok silik 2. çizgiyi gördüm ben inşaallah vardır. Beklemek kaldı geriye artık var mı böyle erken öğrenen
Kizlaaar çok şükür aylar sonra çift çizgiyi gördüm ama sevinmek istemiyorum kimyasaldır dış tir boştur insanın aklına hep kötüsü geliyor kan vermeye gidicem bakalım öğleden sonra
Canım hoşgeldin sen kayıt olmuşsun bizi unutmuşsun küselim mi sana :)
Bebeğini kaybetmene çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda tekrar hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur inşallah
Taam taam küsmedik :) bende hala durumlar aynı beklemedeyim inşallah önümüzdeki aylarda birlikte hamile kalırızKuzum ben hic okumamıştım bu konuyu üzülürüm diye dun bakinca gordum merak edildiğmi :)
Taam taam küsmedik :) bende hala durumlar aynı beklemedeyim inşallah önümüzdeki aylarda birlikte hamile kalırız
Canım yine neden engellendin sen ya? Başka isimle girince gel yaz bizi unutmaInsallah kuzum :) benim seruven de yeniden basladi