Adetin kaçıncı günü oluyor?

Betbetul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
611
746
103
32
Kızlar merhaba. Dondurulmuş embriyo transferine hazırlık için adetimi bekliyordum. Bugün öğlen 1 buçuk gibi adet oldum. İki yada üçüncü gün çağırıyorlarya hani pazartesi gitsem geç mi olur? Yani pazartesi günü adetin 3. Günü mü 4. Günü mü oluyor? Yarın gitmek benim için zor olacak çünkü eşim görevde ve 3.5 yaş çocuğum var sabah erken saatte gitmem gerek uyuyor olur onu bırakıp gideceğim biri de yok.

Pazartesi 4. Günü gibi oluyor ,isterseniz bi arayıp teyit edin ordan da ,sonrasında bi Ay daha beklemek zorunda kalmayın

Kızlar merhaba. Dondurulmuş embriyo transferine hazırlık için adetimi bekliyordum. Bugün öğlen 1 buçuk gibi adet oldum. İki yada üçüncü gün çağırıyorlarya hani pazartesi gitsem geç mi olur? Yani pazartesi günü adetin 3. Günü mü 4. Günü mü oluyor? Yarın gitmek benim için zor olacak çünkü eşim görevde ve 3.5 yaş çocuğum var sabah erken saatte gitmem gerek uyuyor olur onu bırakıp gideceğim biri de yok.
Normalde 2-4 arasi baslaniyor. Devlet hastanesi 4. Gunu kabul ediyor ama baska yerde baska kurallar varsa bilemem. Sizin de 4. Gunu olmus oluyor.

Adetın 2-3 cu gunu çağırıyolar, yazıb mutlaka sorun pazartesi 4 cu gun oluyor

Ben adetimin 4.gunu baslamistim transfer hazirligina, ama dogal siklus transferi yapildi belki o yuzden dorduncu gunu beklemekte bir sakinca gormemistir doktorum. Bildigim kadariyla en gec dort gun ama baslamak icin

Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim hepinize. Dün sabah içim rahat etmedi gittim ama hemşire zaten transferin bayrama denk geldiğini ve bayramda hocaların çalışmayacağını söyledi. Mecburen bi sonraki aya ertelendi yani 🤷‍♀️

Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim hepinize. Dün sabah içim rahat etmedi gittim ama hemşire zaten transferin bayrama denk geldiğini ve bayramda hocaların çalışmayacağını söyledi. Mecburen bi sonraki aya ertelendi yani 🤷‍♀️
Benimde transferim bayrama denk geliyordu hemşire olmaz dedi sonra hoca duydu gerek yok dedi ertelemeye muayene edelim ilaçlara başlatalım biraz uzatırız rahim beslenir dedi bayramın hemen dönüşü 2 nisana plandı

Benimde transferim bayrama denk geliyordu hemşire olmaz dedi sonra hoca duydu gerek yok dedi ertelemeye muayene edelim ilaçlara başlatalım biraz uzatırız rahim beslenir dedi bayramın hemen dönüşü 2 nisana plandı
Merhaba ben de dondurulmuş embriyo transferi olacağım estrofeme başladık yaklaşık 10 gündür kullanıyorum 2 nisanda kontrole gidicem doktor 3 4 günlük başka bir ilaç vereceğim sonra transfer dedi siz bu süreçte ne kullandınız acaba

Merhaba ben de dondurulmuş embriyo transferi olacağım estrofeme başladık yaklaşık 10 gündür kullanıyorum 2 nisanda kontrole gidicem doktor 3 4 günlük başka bir ilaç vereceğim sonra transfer dedi siz bu süreçte ne kullandınız acaba
Şöyle bu benim 4 transferim 3 kere oldum ama bu transferim iptal oldu adetin 3.günü estrofem başlanıyor transfere 5 gün kalaya kadar kullanılıyor transferden 5 gün önce progestan başlanıyor kimi doktor göbekten veriyor kimisi kalçadan önceki transferlerimde göbekten günde 2 tane progstan vuruyordum duphanston kullanıyordum birde prednol vermişti ama bu sefer merkezim farklı doktorum ne verir bilmiyorum 🤷‍♀️ çünkü ben 10 gün estrofem kullandım lekelenmelerim başladı hala devam ediyor kesilmedi doktorum direk iptal etti işi riske atmak istemedik

Bende aynı 2 sı kontorulm var estoferm kullanıyorum 10 gubdur

Back
X