Ovulasyon testi alip onu hangi tarihlerde kullanabilirim ve nasil kullanicam bilgi verirseniz cok mutlu olurumsimdiden tesekkurler
Adetten sonra başlanıyor kuzum 2 gün sonra fln başlamak en güzeli..evet her gün yaptım önemli olan testten 2 3 saat öncesi sıvı alımını bırakmak birde gün içinde 3 gibi yapmak illa aynı saatte yapmaya gerek yokTesekurler canim ilgilenip cvp yazdigin icin. Adetinin kacinci guny basladin terstleri yapmaya ve hergunmu yaptin
Amin cumlemizinCanım telefonda ki uygulama takvimlere asla güvenmeyin derim ona göre benim yumurtlama günüm 8 ocakrica ederim canım ne demek yardımcı olacağız tabi hepimiz birbirimize Allahım hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hosgeldin canimİlk aylarda adet bittiği gibi başlamanı tavsiye ederim ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Arkadaşım adetti bittiği hafta yumurtluyordu o öyle hamile kaldı. Kimisi adete bir kaç gün kala yumurtluyordu.
Benim mesela uygulamalara göre geçen haftaydı ama benim pik dün oldu.
En güzeli bittiği gibi başlamak ben bu ay ağrı ve akıntı takip ettim ama bir dahakine adet bittiği gibi düşünüyorum.
Testleri de internetten al daha ekonomik.
Hic anlamiyorum bu testi 22 yumrtlama olmus ikiside ayni koyuluk mu olmasi lazmmsEki Görüntüle 2579905 Bu benim pik yapmış testim t c den daha koyu ya da c kadar koyu olması lazım
Adetten sonra başlanıyor kuzum 2 gün sonra fln başlamak en güzeli..evet her gün yaptım önemli olan testten 2 3 saat öncesi sıvı alımını bırakmak birde gün içinde 3 gibi yapmak illa aynı saatte yapmaya gerek yok
Hic anlamiyorum bu testi 22 yumrtlama olmus ikiside ayni koyuluk mu olmasi lazmms
TesekkurlerT ve c aynı koyulukta olacak yada t daha koyu olacak o zaman yumurtlama oluyor
olabilirŞu instagramda bir bayan varya ovü testi de satıyor o 1 saat önce sıvı alımını kesmek lazım diyor öyle de yapsak olur mu kafam karıştıben 2 saat bekliyorum genelde 14 gibi yapıyorum
Hic anlamiyorum bu testi 22 yumrtlama olmus ikiside ayni koyuluk mu olmasi lazmms
Bende ilk zamanlar 1 saat öncesinden kesiyordum ama bi sonuca ulaşamadım bir de garanti olsun diye en az teste 2 saat kala kesiyorum sıvı alımınıŞu instagramda bir bayan varya ovü testi de satıyor o 1 saat önce sıvı alımını kesmek lazım diyor öyle de yapsak olur mu kafam karıştıben 2 saat bekliyorum genelde 14 gibi yapıyorum
Bende ilk zamanlar 1 saat öncesinden kesiyordum ama bi sonuca ulaşamadım bir de garanti olsun diye en az teste 2 saat kala kesiyorum sıvı alımını
2 saat yeme içmeyi kesiyorum bendebiraz daha uzatayım olmadı ama 2 saat sonrası bende bulantı yapıyor
Canım yemeni kesmeye gerek yok o kadar eziyet etme kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?