Gebeliğe Hazırlık Adetin 38-39 gunde bir olan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi alip onu hangi tarihlerde kullanabilirim ve nasil kullanicam bilgi verirseniz cok mutlu olurumsimdiden tesekkurler

İlk aylarda adet bittiği gibi başlamanı tavsiye ederim ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Arkadaşım adetti bittiği hafta yumurtluyordu o öyle hamile kaldı. Kimisi adete bir kaç gün kala yumurtluyordu.
Benim mesela uygulamalara göre geçen haftaydı ama benim pik dün oldu.
En güzeli bittiği gibi başlamak ben bu ay ağrı ve akıntı takip ettim ama bir dahakine adet bittiği gibi düşünüyorum.

Testleri de internetten al daha ekonomik.

Tesekurler canim ilgilenip cvp yazdigin icin. Adetinin kacinci guny basladin terstleri yapmaya ve hergunmu yaptin
Adetten sonra başlanıyor kuzum 2 gün sonra fln başlamak en güzeli..evet her gün yaptım önemli olan testten 2 3 saat öncesi sıvı alımını bırakmak birde gün içinde 3 gibi yapmak illa aynı saatte yapmaya gerek yok

Amin cumlemizin

Bu benim pik yapmış testim t c den daha koyu ya da c kadar koyu olması lazım

Hosgeldin canimevet haklisin bende boyle dusunmustum

Şu instagramda bir bayan varya ovü testi de satıyor o 1 saat önce sıvı alımını kesmek lazım diyor öyle de yapsak olur mu kafam karıştı ben 2 saat bekliyorum genelde 14 gibi yapıyorum

Hic anlamiyorum bu testi 22 yumrtlama olmus ikiside ayni koyuluk mu olmasi lazmms

T ve c aynı koyulukta olacak yada t daha koyu olacak o zaman yumurtlama oluyor

Şu instagramda bir bayan varya ovü testi de satıyor o 1 saat önce sıvı alımını kesmek lazım diyor öyle de yapsak olur mu kafam karıştı ben 2 saat bekliyorum genelde 14 gibi yapıyorum
olabilir

Canım bak tekli testi de atayım evet yumurtlama için illa t nin c den koyu ya da ayni koyulukta olması lazım yaptıkça sende iyice tecrübe edeceksin..
Hic anlamiyorum bu testi 22 yumrtlama olmus ikiside ayni koyuluk mu olmasi lazmms

Bende ilk zamanlar 1 saat öncesinden kesiyordum ama bi sonuca ulaşamadım bir de garanti olsun diye en az teste 2 saat kala kesiyorum sıvı alımını

Bende ilk zamanlar 1 saat öncesinden kesiyordum ama bi sonuca ulaşamadım bir de garanti olsun diye en az teste 2 saat kala kesiyorum sıvı alımını

2 saat yeme içmeyi kesiyorum bende biraz daha uzatayım olmadı ama 2 saat sonrası bende bulantı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…