Gebeliğe Hazırlık Adetin 38-39 gunde bir olan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Encaez

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
184
86
18
34
Ovulasyon testi alip onu hangi tarihlerde kullanabilirim ve nasil kullanicam bilgi verirseniz cok mutlu olurumsimdiden tesekkurler

Ovulasyon testi alip onu hangi tarihlerde kullanabilirim ve nasil kullanicam bilgi verirseniz cok mutlu olurumsimdiden tesekkurler
Yanlis hatirlamiyosam 20 inci gunlere falan baslaniyo. Benim ovulasyon testimin icinde boyle bi takvim vardi

Yanlis hatirlamiyosam 20 inci gunlere falan baslaniyo. Benim ovulasyon testimin icinde boyle bi takvim vardi
Tesekkurlerovulasyon zamanimi bilemiyorum en iyi bir test aliyim dedim 31 aralikta baslagic adetimin bugunden testi yapsam mi acaba

Tesekkurlerovulasyon zamanimi bilemiyorum en iyi bir test aliyim dedim 31 aralikta baslagic adetimin bugunden testi yapsam mi acaba
Yap bence ama hergun ayni saatte yapmaya ozen goster saat 12 ile 17 arasi falan en iyi zaman diye bikiyorum ben

Ovulasyin aldim yarin mi denesem bugun aksami

Canım 3 aydır ovü testi kullanıyorum ilk iki ay adetime 1 hafta kala bıraktım testi hiç aynı koyulukta olmamıştı bugün adet olmam lazımdı.. bu sefer bırakmadım yaptım ve bugün yumurtlama günümmüş bende pcos var demek ki geç yumurtlama oluyormuş..demem o ki adet olana kadar devam et test yapmaya..testi yapmadan 2 saat öncesi sıvı alma ve saat 3 gibi fln yap ..bende 39 40 günde bir adet olurum yardımcı olmak istedim..Allahım hakkımızda hayırlısını versinistersen testimin fotosunu atabilirim

Canım benimde adet döngüm 36-38 günde bir oluyordu ilk ovulasyonumu yaparken 20.günden sonra yaptım kaçırmıştım o yüzden sen bence toplu satılan sitelerden fazlaca al ilk ay adet biter bitmez yapmaya başla herkesin bünyesi aynı olmuyor garanti olsun kaçırma

Tesekurler canim ilgilenip cvp yazdigin icin. Adetinin kacinci guny basladin terstleri yapmaya ve hergunmu yaptin

HisgeldinTesekkur ederim canim ilk adet tarihim 31 aralik takvim bugunleri gosteriyo gece testi denicem atarim atabilersin iyi olur canm

Adetime daha var 7 subati goateriyor

Hosgeldin31 aralik baslagic adetim 7 subati gosteriyor adetime takvim 20 ocak 26 ocak arasi gosteriyor yumrutlamyi gece ovulasyon testi yapym dedim ama testler gercektn pahali bugun aldim eczaneden

Canım eczaneden almadım ben hiç gittigidiyor ve n11.com dan aldım ve çoklu halde aldım 30 ovü artı 5 de gebelik testi oluyor içinde 35e almıştım ben.. onu tavsiye ederim hatta indirime girmiş bundan tekrar sipariş vercem..linkini yazcam aşağıya incelersinz ordan bende pcos var o yüzden adetten 2 gün sonra falan başladım test yapmaya çok şükür bugün gördüm yumurtlamayı..ve geçen adetle birlikte 39. Günüm bugün

HisgeldinTesekkur ederim canim ilk adet tarihim 31 aralik takvim bugunleri gosteriyo gece testi denicem atarim atabilersin iyi olur canm
Canım telefonda ki uygulama takvimlere asla güvenmeyin derim ona göre benim yumurtlama günüm 8 ocakrica ederim canım ne demek yardımcı olacağız tabi hepimiz birbirimize Allahım hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…