adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

göğüs hassasiyeti olmadan olabilir değil mi hamilelik?Yani hiç hissetmeden hamile olanlar da var.Benim 3 gün sonra adetim hiç şaşmaz bekliyorum.Hayal kırıklığı yaşamamak içinde test yapmıyorum adet olmazsam yapmayı düşünüyorum..Ne adet belirtim var ne hamilelik sadece ilişkiden sonraki yumurtlama günümde sol kasığım çok ağrıdı.Ama o da yumurtlama günü diyedir diye yorumluyorum..Var mı benim gibi düşünen?
canım var mı bir gelişme

arkadaslar az önce iki tane test yaptim ikiside pozitif cikti hayatimda hic yasamadigin bir duygu yasadim 3 sene sonra o kadar mutlu heyecanliyim ki anlatamam. yarin doktora gidecegiz insallah iyi sagliklidir.Allah im herkese yasatsin bu duyguyu insallah
çok sevindim canım gözünüz aydın, inşallah tez zamanda isteyen herkese içinde bana da nasip eder. bende 28şubatta oldum 27 28 gibi normalde olmam gerekiyor ama İNŞALLAH gebe kalmışımdırım. çok heyecanlıyım. eczanedeki testten yapayım diyorum ama varsa bile erken diye çıkmaz üzülürüm diye kendimi tutmaya çalışıyorum :KK43:

amin insallah benide 27 si

Insan dayanamiyor beklemek zor ama ogrendiginde heyecanin yerini umutsuzluk kapliyor :KK43:
olumsuz dusunmeyelin 27 si bu ay hepimize uhur getirsin diyelim
inşallah canım ben bi yandan hemen yapıp kurtulmak istiyorum bi yandan da pazara kadar bekleyeyim de kesinleşsin diyorum en son 28ine kadar olmam gerekiyor çünkü :KK43:

çok sevindim canım gözünüz aydın, inşallah tez zamanda isteyen herkese içinde bana da nasip eder. bende 28şubatta oldum 27 28 gibi normalde olmam gerekiyor ama İNŞALLAH gebe kalmışımdırım. çok heyecanlıyım. eczanedeki testten yapayım diyorum ama varsa bile erken diye çıkmaz üzülürüm diye kendimi tutmaya çalışıyorum :KK43:
Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canm

inşallah canım ben bi yandan hemen yapıp kurtulmak istiyorum bi yandan da pazara kadar bekleyeyim de kesinleşsin diyorum en son 28ine kadar olmam gerekiyor çünkü :KK43:
Ben bugun dayanamayip yaptim hayalet gibi incecik bir cizgi gordum hamilelikte ovulasyondada renk koyulasmisti ay heyecanlandim ama hala 3 gun var bekliycem cuma gunu kan testi yapacagim

insallah sende alirsin güzel haber. bat in ne zamandi. birde ben normalde cok akintim olurdu ama ilk kez böyle akintisiz gördüm kendimi ama bazi kisilerde de tam tersi oluyor akintisi hamileyken cok oluyor.
Bende dayanamdim test yaptim hayaette olsa ikinci cizgiyi gordum yarin ilk idrar ile yine yapacagim

selam adet tarihin nezaman benim 4 gün kaldı belirtilerin nelerdi
3 gunum var cuma gunu olmam gerekli ... benim acaip gazim var oyle boyle diil agzimda kuruluk oldu hatta dudagim ucukladi atesim 37 ,0 goguslerim cok agriyor birde bu iki gundur.koltuk altima bile vurdu bide bugun metrobuste midem cok bulandi ya dedim beynim benimle gene dalga geciyor eve geldim umutsuz bir sekilde yaptim testi acikcasi hayalet gibi gordum cizgiyi gozlerime inamadim ama.daha cok erken diyorum yarin ilk idrarla yine bakcam eger adrt olmazsam cuma da kan testi yaptirim

3 gunum var cuma gunu olmam gerekli ... benim acaip gazim var oyle boyle diil agzimda kuruluk oldu hatta dudagim ucukladi atesim 37 ,0 goguslerim cok agriyor birde bu iki gundur.koltuk altima bile vurdu bide bugun metrobuste midem cok bulandi ya dedim beynim benimle gene dalga geciyor eve geldim umutsuz bir sekilde yaptim testi acikcasi hayalet gibi gordum cizgiyi gozlerime inamadim ama.daha cok erken diyorum yarin ilk idrarla yine bakcam eger adrt olmazsam cuma da kan testi yaptirim
tebrik ederim bence hamilesin benim 4 günüm var testler negatif pazar günü olmam gerek yarın kan testi yaptiracagim hayırlısı

birşey soracağım cevaplarsan sevinirim teste idrarı damlatinca heryer pembe oluyor 5 dk sonra sadece c de çizgi oluşuyor yani pembelesiyor ya her taraf sence pozitif midir senin nasıl oldu once pembeleşti mi her tarafı testin

benim belirtilerim seninkiler gibi inşallah ikimzde hamileyizdir

birşey soracağım cevaplarsan sevinirim teste idrarı damlatinca heryer pembe oluyor 5 dk sonra sadece c de çizgi oluşuyor yani pembelesiyor ya her taraf sence pozitif midir senin nasıl oldu once pembeleşti mi her tarafı testin
Her taraf pembelesiyor sobra cizgiler beliriyor alt taraflar beyaz oluir .. ins guzel haber verelim birbirinize sende iki cizgiyi gordunmu ?

Her taraf pembelesiyor sobra cizgiler beliriyor alt taraflar beyaz oluir .. ins guzel haber verelim birbirinize sende iki cizgiyi gordunmu ?
benimde aynısı oluyor ama tek çizgi amabelirtim var içime doğuyor hislerim çok kuvvetlidir hamileyiz inşallah

ben en son 26 subatta adet olmustum dün test yaptim cok koyu olmadi tabi adet günüme daha 4 gün vardi ama hemen pembe cizgi cikti cok sasirdim bugünde doktoruma gittim kan verdim kanda gebelik hormonu belirtileri var dedi kesin sonuc icin persembe arayin dedi. nasil gececek 1.5 gün bilemiyorum :)

Ayy canım çok sevindim yaa, inşallah kan testin de güzel çıkar. Fotosunu koysana

X