adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Bi umut bekliyoruz işte bak benim 2 gün oldu adet gecikeli dün idrar testi yaptım yok ama yine de yarın kan tahlili yapacam inş o haber mutlu eder❤️❤️ Sende bekle bi adet günün geçsin hemen ümitsizliğe kapılma
Insallah canim benim banada cok buyuk umit olursub gercekten:) yaa negatif ama hala tuhaf kasik agrilarim var adetime 3gun var hala hic goguslerimde belirti yok normalde 1hafta onceden baslardi gogus agrilarim. Allaha emanet umitlerimiz ne diyelim :) hayirli haberlerini bekliyorum canim unutma yazmayi aklim sende :)

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım lütfen bana da cevap verinnn 2 aydır korunmuyoruz ve bu ay adetime 5 gün var ama 2 gündür günde 15 saat uyuyorum göğüs çevremdeki leke koyulaştı ve idrarımda koku var test için erken mi sizce bu belirtileri yaşayanlar var mı ?

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım lütfen bana da cevap verinnn 2 aydır korunmuyoruz ve bu ay adetime 5 gün var ama 2 gündür günde 15 saat uyuyorum göğüs çevremdeki leke koyulaştı ve idrarımda koku var test için erken mi sizce bu belirtileri yaşayanlar var mı ?
Evet canim erken ama bazen erken döllenme oluyor ve cikabiliyoe testte arkadasim yeni dogum yapti onun 8gun varken cirt cizgi cikti. Sende aklinda kalmasin diye dene bence ama cikmazsada uzulme cunku gercekten erken adetin 1 2 gun gecsin garanti sonuc olue

Evet canim erken ama bazen erken döllenme oluyor ve cikabiliyoe testte arkadasim yeni dogum yapti onun 8gun varken cirt cizgi cikti. Sende aklinda kalmasin diye dene bence ama cikmazsada uzulme cunku gercekten erken adetin 1 2 gun gecsin garanti sonuc olue

Evet en azından gününü bekliyim geçen ay da hüsrana uğramıştım yine olsun istemiyorum 1 yıldır evliyiz inşallah bu ay olur

Evet en azından gününü bekliyim geçen ay da hüsrana uğramıştım yine olsun istemiyorum 1 yıldır evliyiz inşallah bu ay olur
Anladim canim insallah olur hepimizin bebisleri bende bekliyorum 7ay olacak evliligim korunmuyorum nasip olmadi simdiye kadar bu ay olur insallah. Ama ben gecen ay doktora gittim ve dr bana dediki uzun sure korundugunda rahim tembellesiyor ve normale donmesi birkac ay surebilir bu problem degil normal bir durum dedi o yuzden seninde oyledie merak etme

Olabilir 10 ay korunduk çünkü bu ay olursa evlilik yıldönümü hediyesi olur bize :) inşallah rabbim hepimizin kucağına sağlıklı birer evlat nasib eder

Anladim canim insallah olur hepimizin bebisleri bende bekliyorum 7ay olacak evliligim korunmuyorum nasip olmadi simdiye kadar bu ay olur insallah. Ama ben gecen ay doktora gittim ve dr bana dediki uzun sure korundugunda rahim tembellesiyor ve normale donmesi birkac ay surebilir bu problem degil normal bir durum dedi o yuzden seninde oyledie merak etme

Olabilir 10 ay korunduk çünkü bu ay olursa evlilik yıldönümü hediyesi olur bize :) inşallah rabbim hepimizin kucağına sağlıklı birer evlat nasib eder

Kızlar benim adetlerim düzensizdir kistim de var, 33-35-40 bu şekilde gelir adetim. Gecen ay 25 gün gecti, kist geciktirmiş. SAT 9mart 22si gece ilişki oldu bende bugün bi gebelik testi yaptım negatif cıktı erken mi yaptım kızlar

Kızlar benim adetlerim düzensizdir kistim de var, 33-35-40 bu şekilde gelir adetim. Gecen ay 25 gün gecti, kist geciktirmiş. SAT 9mart 22si gece ilişki oldu bende bugün bi gebelik testi yaptım negatif cıktı erken mi yaptım kızlar
22si Ovulasyon günü müydü

Merhaba yardımcı olun lütfen ben 6 aylık evliyim şubat ayında adetimden 2 hafta sonra kan leke gibi bişey geldi 1 kere geldi birdaha gelmedi sonra kas ağrılarım başladı belime vuruyor bacağıma vuruyor yürüyemiyordum baş dönmesi,tiksinmediğim şeylerden tiksinme vb. 2 gün sonra sağlık ocağına gittim test yaptı olumsuz bekle dedi sonra adet günüm geldi normal adet oldum anladım ki değilim bu ay da adetin günü gelmeden 1 hafta önce adet sancıları başladı benim öyle çok akıntım olmazdı akıntılarım çoğaldı adet günüm geldi adet olmadım 3 gün geçikti evde test yaptım 2dk bekledim olumsuz deyip attım 2gün sonra çöpleri topluyordum baktım çift çizgi var ablam dediki bu aletin kendi çizgisi çok istiyoruz erken diyen olursa bizim için değil doktora salı günü gideceğim bunların olması normal mi daha önce yaşayan oldu mu

22si Ovulasyon günü müydü

Cnm dedim ya adetim düzensiz olduğu için yum günüde belli olmuyor, gecen ay adetimle beraber soğan suyu içtim belki içim temizlenmiştir yumurtlamışımdır bilmiyorum. Gecen ay karbonatla test yapmıştım köpürmemişti hamile değildim ama bu ay iki sefer köpürdü. Dediğim gibi ayın tam 9unda adet olmam, 14 nisanı bulur, ben testi bugün yaptım erken değil mi. Birde adetin gecikmesi lazım diyor, ben bu durumda 10-15 gün kadar erken yapmışım

arkadaşlar ben ve eşim tam yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve adetime bir hafta var... ancak sol kasığımda ağrı hafif mide bulantısı başladı... sizce daha adetime bir hafta varken kan testinde çıkarmı pozitif yada negatif olduğunu.. bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı?

kızlar bişe sorcam benimde dokuz gün geçti yedinci günümde yaptım testi çıkmadı bişe ama midem çok bulanıyo

Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz :KK43: 3 senedir bekliyorum bebeğimi bu ay yumurtlama takibi yaptırdım klomen kullandıktan sonra 3 günde bir kontrole gittim ve adetimin 17. Günü yumurtam istediğimiz olgunluğa ulaşmıştı 2 yumurtam vardı doktorum soldakinin seçilmiş yumurta olabileceğini söyledi 12 haziranda çatlama iğnesi vuruldum çatlama iğnesinin üstünden 11 gün geçti 26 haziranda adet günüm
3 gündür adet olacakmışım gibi inanılmaz ağrım vardı bugün sol kasığıma ağrı girdi ağladım diyebilirim
Göğüslerimde hiç ağrı olmazdı bu ay şişlik ve hassasiyet hissediyorum
Birde sarı ve beyaz arası kokusuz yoğun bi akıntım var başkada bişey yok
Belkide vücudum beni kandırıyor
Ağrım yüzünden adet olacakmışım gibi hissediyorum çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yapsam çıkar sizce Uzun oldu hakkınızı helal edin

Selam kızlar benim adetime 5gün var.gögüs uclarım acıyor bide cok fazla beyaz akıntım oluyo.bide 3 4 gündür vücudumda kırmızı kırmızı benekler cıkmaya basladı bu hamilelik belirtisi olabilir mi acaba.ayrıca bu ay klomen kullandım kızlar cevap yazarsanz sevinirim :)

X