adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Arkadaslar araniza yeni katiliyorum hemen hemn yazmadan takip ediyordum bat ayin 30yani 3 gun var bn dun aksam test yaptim testin markasini arastirdim oooo neler yazilmis dur yapiyim dedim komiligin bu kadari cizgi cikacagi yerde koca bir p harfi guldum gectim nese sabah ilk idrarla yapiym dedim bu seferde koyu bir t cizgisi ve yanlamasina silik bir pembe resimlerde cikmiyr gercekten hamilemiym yoksa bu hamilelik testi yazilanlarimi tastikliyr sinir oldum resmen bakiyorum bakiyrm saka gibi doktara gitmek istemiyrm hemn az kaldi diye belirtiler var ama genis capli arastrmalar yaptim adetle ayni belirtiler ve bnde su var adet olma donemindede migdem bulanir bnm bas donmesi olur ay ne bileyim umutlaniyimmi gulup geciyimmi bilemedim

Arkadaslar araniza yeni katiliyorum hemen hemn yazmadan takip ediyordum bat ayin 30yani 3 gun var bn dun aksam test yaptim testin markasini arastirdim oooo neler yazilmis dur yapiyim dedim komiligin bu kadari cizgi cikacagi yerde koca bir p harfi guldum gectim nese sabah ilk idrarla yapiym dedim bu seferde koyu bir t cizgisi ve yanlamasina silik bir pembe resimlerde cikmiyr gercekten hamilemiym yoksa bu hamilelik testi yazilanlarimi tastikliyr sinir oldum resmen bakiyorum bakiyrm saka gibi doktara gitmek istemiyrm hemn az kaldi diye belirtiler var ama genis capli arastrmalar yaptim adetle ayni belirtiler ve bnde su var adet olma donemindede migdem bulanir bnm bas donmesi olur ay ne bileyim umutlaniyimmi gulup geciyimmi bilemedim
hangi test markası

adetime 10 gün var ama bende bazı belirtiler var öncelikle kasıklarım ağrıyor sarı ve beyaz renkte akıntılarım var ara sıra baş dönmesi mide yanması hazımsızlık kabızlık uykusuzluk ve halsizlik yarım saate bir idrara çıkıyrum ve ayaklarım parmaklarım çok üşüyor gecen ay çatlatma iğnesi vurulmuştum ama tutmadı bu ay akışına bıraktım acaba topiğim tutmuş olabilir mi

Ovulasyon tarihin den sonra cocugun tutundugu gun 8 ila10 gun icinde olurmus ona gore bi hesap yap bn dede ayni belirtiler vardi ki bn test yaptm biri p biri + sekli gibi cikti ama ikiside bozukmus ve bugun kirmizilarla basbasayim

Ovulasyon tarihin den sonra cocugun tutundugu gun 8 ila10 gun icinde olurmus ona gore bi hesap yap bn dede ayni belirtiler vardi ki bn test yaptm biri p biri + sekli gibi cikti ama ikiside bozukmus ve bugun kirmizilarla basbasayim
canım senin kimyasal gebelikte olabilir , belki döllenme oldu ama yerleşemeden adetle atıldı , benim arkadaşım da olmuştu, 2 testin de bozuk çıkması garip...

Selam kızlar aranıza yeni katılıyorum bende bekleyenlerin arasindayim ovitrelladan sonraki 7.günüm ne umutluyum ne umutsuz benim durum biraz farklı kafamda çok karışık

canım senin kimyasal gebelikte olabilir , belki döllenme oldu ama yerleşemeden adetle atıldı , benim arkadaşım da olmuştu, 2 testin de bozuk çıkması garip...
Ben de anlamadim ki inan ne diycemi bilemiyrm bu ay gtcm bakalim doktora ne diyck yani suan hamile olma gibi bi durumm yok regl oldum ama ikisindede cizgileri gordm

Canim birde bi problmde yok ne bnde ne esimde ama doktorlrin dedigi sadece su stres beyinde salgilann bi algi ile gerceklesiyr sen bunh dusundukce olmaz dedi oluruna biraktim desekde sosyal medyada ya bir bebek gereci goruyrz suanda tv de diziler olsn ya hamile bayanlar goruyrz gelde dusunme

Canim birde bi problmde yok ne bnde ne esimde ama doktorlrin dedigi sadece su stres beyinde salgilann bi algi ile gerceklesiyr sen bunh dusundukce olmaz dedi oluruna biraktim desekde sosyal medyada ya bir bebek gereci goruyrz suanda tv de diziler olsn ya hamile bayanlar goruyrz gelde dusunme
canım stres prolaktin hormonunun kontrolsüz fazla üretilmesine sebep oluyor, yeni doğum yapan bir kadın süt üretimi için fazla prolaktin hormunu üretir bu hormon hem süt üretir hem de yeni annenin hamile kalmaması için yumurtaları olgunlaşmadan adetle atmasına sebep olur. benim kardeşim de bu durum çıktı yeni, bir ilaç kullanıyor şimdi, bir de arkadaşımda kanında pıhtılaşma sorunu varmış o da 2 kere hamile kaldı senin gibi ikisinde de 2. çizgiyi gördü fakat hamileliği 6. haftada normal adetle bitiyordu embriyoya yeterli kan gitmediği için tutunamadan adetle atıyormuş vucüt, sadece aspirin içerek o da bu sorundan kurtuldu . doktorlar 2 düşükten önce araştırmıyormuş canımç

Canim adet bitiminde gidecegim doktora randevu aldim birde asiri derecede kansizlik demir eksikligi var cok usuyorum bi problem yok demisti doktorum ama 1doktorla sinirli kalmamak gerekiyor verdigin bilgiler icin cok ama cok tesekkur ederim ins olumli sonuclarida paylasmak nasip olur birlikte

adetime 5 gün var ama bende bazı belirtiler var öncelikle kasıklarım ağrıyor sarı ve beyaz renkte akıntılarım var ara sıra baş dönmesi mide yanması hazımsızlık kabızlık uykusuzluk ve halsizlik yarım saate bir idrara çıkıyrum ve ayaklarım parmaklarım çok üşüyor gazım var ve belim çok ağrıyor karın alt bölgeme bıçak saplanır gibi ağrı oluyor gecen ay çatlatma iğnesi vurulmuştum ama tutmadı bu ay akışına bıraktım acaba topiğim tutmuş olabilir mi

adetime 5 gün var ama bende bazı belirtiler var öncelikle kasıklarım ağrıyor sarı ve beyaz renkte akıntılarım var ara sıra baş dönmesi mide yanması hazımsızlık kabızlık uykusuzluk ve halsizlik yarım saate bir idrara çıkıyrum ve ayaklarım parmaklarım çok üşüyor gazım var ve belim çok ağrıyor karın alt bölgeme bıçak saplanır gibi ağrı oluyor gecen ay çatlatma iğnesi vurulmuştum ama tutmadı bu ay akışına bıraktım acaba topiğim tutmuş olabilir mi
Canım çok da umutlandrmak istemem ama tutmuş olabilir belirtilerin eğer psikolojik değilse benimde adetim 1 gün gecikti baya bi belirtim vardı test yapamıyorum psikolojiktir diye

X