adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Bu arada ben 1 haftalık ken ogrendim olmaz deyin ben planladim ve oldu sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz

Canım oncelıkle gecmıs olsun ınsallah Allah bızlerede basıp eder ama 1 haftalık ogrenemezsın bızlerede hesap yapınca mantıken 1 ya da 2 haftalık gıbı gelıyr ama doktorlar adetının ılk gunünden hesaplıyor bebegın kac haftalık olduğunu adetının ılk gunünü hamıleymıssın gıbı var sayıyor doktorlar

Kasık ağrım ve çok fazla baş ağrım vardı ve de hafif mide bulantılarım.. Adetime 6 gün var kan tahlili yaptırdım negatif :KK43: iki aydır bebek düşünüyoruz meğer hamile kalmak ne zormuş

Ben mart ayinda hamile kaldım yalnız roaccutane kullandığım için 6 haftalikken yani nisanin son haftası aldirdik malesef. Ben 5. Haftama kadar hiç bişey anlamadım çünki sürekli kan şekerim düştüğü için midesi bulanan halsiz bi insandm göğüs uclarinda inanilmaz yanma sürekli mide bulantısı aşırı idrar ve her an uykum vardı vücut direncim düştü hasta oldum gribal enfeksiyon geçirdim kan aldıklarında kendimden geçtim oysaki o konuda çok dayanıklı bi insandm öğrendim ki hamileyim aşırı hassasiyet başladı göbeğin altı genital bölgenin hemen üstündede bi şişlik başladı hafif bel kemiğinin üstündede bi simitlenme oldu. Bu arada ovulasyon tarihi falan bana göre yalan 1 yıldır hiç bir ovulasyon tarihimde olmadı. Hiç olmaması gereken anda oldu. Şuan şu tarihte adetim geçeli 5 gün oldu eşim sadece bi kere içime boşaldı ondan 5 gün sonrada hap aldım yalnız yine bi şişlik var ve kasığım çok ağrıyo mide bulantısı şuan çok nadir var zannediyorum ki ben yine 5. Haftalarda anlarım belirtiler artarsa. Sizide bilgilendiririm

Canım oncelıkle gecmıs olsun ınsallah Allah bızlerede basıp eder ama 1 haftalık ogrenemezsın bızlerede hesap yapınca mantıken 1 ya da 2 haftalık gıbı gelıyr ama doktorlar adetının ılk gunünden hesaplıyor bebegın kac haftalık olduğunu adetının ılk gunünü hamıleymıssın gıbı var sayıyor doktorlar
Ca

Canim eminol anliyorsun benim kayıtlarımla doktorunki tam tuttu o bile dedi helal sana diye ama ben 3 ay düzenli bir şekilde kendimi takibe almıştım hangi gün doğurgan oldugumu hangi gun tutacak olduğunu biliyordum hamile kalmadan once folik asit başlamıştım bunları takip edersen hemen belli ediyor

Yumurtlama gunüne denk gelmesı lazım canım bellı de olmaz tabı ama buyuk ıhtımal degılsındır yumurtalama gunüne denk getırmeye çalış bebek ıstıyorsan canım Internette yaz çıkar ovulasyon gunü hesaplama dıye

midem bulanmıyor ama ağrıyor hafif bi baş dönmesi oluyor göğüslerimde hiç bişi yok ama belim çok ağrıyor bunlAr ramazan dolayısıyla mı yoksa belirti mi bilemedim hamile olmayı çok istiyorum ama nasip Rabbim isteyen herkese versin inş. aratmasın kimseye..

Insallah canım allaha isteyen herkese versın bellı de olmaz tabı canım adet gunün ne zamanı biraz bekle test yaparsın daha cok mu

Canım yalnız Anlamadığım bırsey var neden sadece adetimden hemen sonra iliskiye girdik acaba hamile miyim diye soruyorsun bir daha iliskiye girmediniz mı belki diğerlerinde kalırsın anlamadım

Canım bak 27 si falan diyorsan temmuzun 12-13u falan tahminen yumurtama tarihin olabilir o tarihlerde ilişkide bulunun bence

sağ kasığımda bi ağrı var belimde çok ağrıyor 2 gün ara ile girdim canım adetimden hemen sonra olduğu için öle sordum

Canım bende onu soruyorum sadece adetınden hemen sonra ılıskınız oldu yakın zamanda olmadımı onu sordum adetten sonra bıraz zor canım bu aralar ılıskıye gırmenız daha ıyı

tatlım en son 7 sinde ilişkiye girdim. ama dediğin gibi 12-13 de de deneyeceğim. bana olan yardımların ve tavsiyelerin içinse çok teşekkür ederim. ben bişeyi çok istedim mi olmaz bu konuda da çok istemeyeceğim diyorum kendi kendime ama engel olamıyorum duygularıma hayırlısı nasip artık Rabbim kimseye yokluğunu aratmasın herkese sağlıklısı ile nasip etsin inşallah..

Canım ne demek ben de gecen ay cok stres yaptım olmadı bakalım ınsallah bu aya olur ama dediğim gibi yumurtalama Günlerini takip etmen lazım hamile kalmak ıcın guzel haber alırsan burda da paylaşmayı unutma :)

mutlaka paylaşırım olurda inş 12-13 bi gelsin bakalım inş. o dönemde olurum. :) peki üst üste yaşanan ilişkinin zararı olur mu ?

Zararı olmaz ama doktorlar erkegın spermın kalıtesı acısından gun asırı yanı2 günde bı onerıyor yalnız canım 12 13 dedım sana ama bazı kısılerde degısebılıyr zamanlama buyuk ıhtımal 12 13 Udur ama bı kadın doğuma gıdıp ultrasonda ogrenebılırsın yumurtalama tarıhını ona göre ılıskınız olur ya da gıtmezsen eczanelerde gebelık testı gıbı aynı ovulasyon hesaplama testleri satılıyor ne zamansa yumurtlama tarıhın o zaman denersınız

X