adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

nasıl güzel haber var mı?
Ben uzun zamandir bu konusmayi takip ediyorum bugun uye oldum biri bana yardimci olabilirse cok mutlu olurum.yurtdisinda yasiyorum ve esimden baska kimse yok yanimda kimseyide umitlendirmek istemiyorum buyuzden siz tecrubelilere danismak istedim oncelikle adetim 31 mayista oldum ve ostorojeni neredeyse hic olmayan yaz 24 ilacini 4 senenin arkasindan bu tarihte biraktim 6 haziranda ilk birlesme oldu ve o gunden beri hala devam eden kasik ve karin agrilari renksiz kokusuz akinti gogus ucu acimasi siskinlik ve gaz var gerindigim zaman kasiklarda zorlanma var ve adet donemleri dahil bunlar ilk defa yasadigim seyler hamile olma ihtimalim varmi yoksa ilactan sonra bu donem normal mi??

Merhaba kızlar.. Bugün kahverengi akıntım geldi, resmen çamur gibi..
Günümün geçmesine üç beş gün var..
Geçen ay negatifi gördüm, inşallah bu ay pozitifdir...

Benimde adete 1 hafta var çok akintim var yumurtlama dönemindeki gibi bakalım hamilemiyim çünkü adet zamanlarında kuru olurdum normalde

ben normalde her ay adete kadar o kdar akintim olurdu ki . bu ay yani ilk kez diym böyle kuruyum. peceteye silince hicbisi yok sadece bazen cok az krem gibi akinti oluyo gögüs uclarim yeni yeni acimaya basladi bide yumurtlama günlerimde belim ve dizlerim cok aciyordu diz agrisi gecti gibi ama bel agrim var asiri yumurtlamadan beri hic gecmemisti simdilik bu kadar benim belirtiler

bende diğer aylara ragmen bu ay kupkuruyum hiç akıntı felan yok nıye dıye endıselenıyordum demekkı boylede gebe olunuyormus ya. göğüste aynı dedıgınız gıbı hiç bir belirti yok

Kızlar ben bugun regl olcaktım olmadım. İşten gelirken şüphelendim bi erken gebelik testi aldım pozitif çıktı. Hemen hastaneye gittim. Kan testi de pozitif çıktı 7-8 gündür kasıklarımda ağrı vardı. Adet olcakmışım gibi bir ağrı. Yerleşme ağrısıymış. Yüzümde 3-4 tane sivilce çıktı. Akıntım da krem kıvamında beyaz gibiydi. Bu belirtiler varsa hamile olma olasılığınız çok yüksek. Kasık ağrısı kesin belirti gibi bir şey. Harika bir duygu bu. Dilerim en kısa zamanda siz de yaşarsınız...

merhaba kızlar ben aranızda yeniyim :KK31:en son 28 Mayıs'ta adet oldum 1 haftadır göğüslerim baya hassaslastı hatta sol taraf sağa göre biraz daha genişledi çevreleri dahil kasıklarımda yumurtalıklarımda da agrı var aynı zamanda Dayanamayıp dün doktora gittim daha 1 hafta var adetine kan testi vermıycem dedi ve sağ tarafta yumurtalama olmuş cok guzel adetin bu ay geçilebilir korkma dedi yani bu ay hamile kalmayacak miyim diye sordum belli olmaz bekle dedi yine hıc bısey anlamadım nasıl bı doktorsa burda okuduğum kadarıyla erken kan testi yaptıranlar var kadın bekle dedi neyse beklıycez artık ama nolur birşeyler dıyın cok istiyorum olsun:emir_bebek:

merhaba kızlar ben aranızda yeniyim :KK31:en son 28 Mayıs'ta adet oldum 1 haftadır göğüslerim baya hassaslastı hatta sol taraf sağa göre biraz daha genişledi çevreleri dahil kasıklarımda yumurtalıklarımda da agrı var aynı zamanda Dayanamayıp dün doktora gittim daha 1 hafta var adetine kan testi vermıycem dedi ve sağ tarafta yumurtalama olmuş cok guzel adetin bu ay geçilebilir korkma dedi yani bu ay hamile kalmayacak miyim diye sordum belli olmaz bekle dedi yine hıc bısey anlamadım nasıl bı doktorsa burda okuduğum kadarıyla erken kan testi yaptıranlar var kadın bekle dedi neyse beklıycez artık ama nolur birşeyler dıyın cok istiyorum olsun:emir_bebek:
Merhaba
Eğer belirtilerin psikolojik değilse hamile olabilirsin. Doktor neden öyle dedi anlamadım. Kan testi çok çabuk belli olan bir test. Yine de adet günü gelmeden yaptırma bence. Ben erken gebelik testi aldım. Adet olacağım gün yaptım çıktı. Daha erken sonuç vermiyor. Ben de çok istiyordum. Bu 2. Ayım ve çok şükür tutmuş. Harika bir duygu. Umarım en kısa sürede sen de yaşarsın. Ama sana şunu söyleyim kasık ağrısı kesin belirti gibi bir şey. Tekrar söylüyorum psikolojik değilse ve başka rahatsızlığın yoksa, bence en net belirti kasık ağrısı. Ben de hiç olmazdı. Oldu ve hamileymişim. Adet gününe kadar sabret. Olmazsan o gün mutlaka bir erken gebelik testi al. Hadi hayırlısı olsun

Merhaba
Eğer belirtilerin psikolojik değilse hamile olabilirsin. Doktor neden öyle dedi anlamadım. Kan testi çok çabuk belli olan bir test. Yine de adet günü gelmeden yaptırma bence. Ben erken gebelik testi aldım. Adet olacağım gün yaptım çıktı. Daha erken sonuç vermiyor. Ben de çok istiyordum. Bu 2. Ayım ve çok şükür tutmuş. Harika bir duygu. Umarım en kısa sürede sen de yaşarsın. Ama sana şunu söyleyim kasık ağrısı kesin belirti gibi bir şey. Tekrar söylüyorum psikolojik değilse ve başka rahatsızlığın yoksa, bence en net belirti kasık ağrısı. Ben de hiç olmazdı. Oldu ve hamileymişim. Adet gününe kadar sabret. Olmazsan o gün mutlaka bir erken gebelik testi al. Hadi hayırlısı olsun

Canım sagol ben de anlamadım sadece ultrasondan baktı kıst falan yok ama zaten kan testınde varsa çıkardı belkı onu da bekle dedı kendındoktorum amelıyattaymıs başka doktora gıttım ters bırı çıktı ılgılenmedı bıle ınsallah hamıleyımdır :anneadayı:

Ben uzun zamandir bu konusmayi takip ediyorum bugun uye oldum biri bana yardimci olabilirse cok mutlu olurum.yurtdisinda yasiyorum ve esimden baska kimse yok yanimda kimseyide umitlendirmek istemiyorum buyuzden siz tecrubelilere danismak istedim oncelikle adetim 31 mayista oldum ve ostorojeni neredeyse hic olmayan yaz 24 ilacini 4 senenin arkasindan bu tarihte biraktim 6 haziranda ilk birlesme oldu ve o gunden beri hala devam eden kasik ve karin agrilari renksiz kokusuz akinti gogus ucu acimasi siskinlik ve gaz var gerindigim zaman kasiklarda zorlanma var ve adet donemleri dahil bunlar ilk defa yasadigim seyler hamile olma ihtimalim varmi yoksa ilactan sonra bu donem normal mi??

Canım o yazdığın haplar ne hapları bilmiyorum ama belirtilerinin aynısı bende de var hatta adet ilişki günlerimizde benzer :eek: ınsallah hamıleyızdır sonucu yaz yaz sende hamile kalırsan merak ettim

Canım o yazdığın haplar ne hapları bilmiyorum ama belirtilerinin aynısı bende de var hatta adet ilişki günlerimizde benzer :eek: ınsallah hamıleyızdır sonucu yaz yaz sende hamile kalırsan merak ettim

Dogumkontrol hapi cnm ben biraz kendimden supheliyim bunlari hamilelik degilde haplari biraktigim icin mi yasiyorum bilmiyorum ama mutlaka yazarim umarim sende guzel bi anne adayisindir :)

Canım herkesin yapısı farklı bırakıp hemen hamile kalmayacaksın diye bısey yok umarım hamıleyızdır eminim sen de öylesindır merak ettim seni :KK24:

Canım herkesin yapısı farklı bırakıp hemen hamile kalmayacaksın diye bısey yok umarım hamıleyızdır eminim sen de öylesindır merak ettim seni :KK24:
Umarim cnm cunku cumartesi gunu turkiyeye ailelerimizin yanina gidiyoruz ordayken boyle bir haber almak cok guzel olur bu arada senin adetine ne kadar var

5 gun var canım o yüzden dedım adet zamanlarımız yakın diye cok heyecanlıyım bende bu 5 gun bitmez canım sende gebelik testi al belki çıkar ya da hastaneye gidecekmisin bekleyecek mısın gununu

Dun yaptim birtane aslinda bu en gelismis olanlar var ya kac haftalik oldugunu yaziyor hamilelik yok yazdi ama simdi internetten bakiyorum onlar bile adete 3 4 gun kala yapilmaliymis ben pazar gunu adetimi bekliyorum tabi birde ilaclardan sonra adet 2 3 ay duzensiz olabilirmis bilmiyorum kafam cok ama cok karisik cunku suan yasadigim seyleri ilk defa yasiyorum umitlenmelimiyim bilmiyorum

Canım oyle Düşünme ben de aynı durumdayım gecen bende aldım gelişimlerden çıkmadı ama adete 2 3 kala falan dogru sonuç verıyo onlarda beklemekten baska çaremiz yok ben haftaya pazartesi test yapmayı dusunuyorum bı daha bakalım bı umut offff:KK17: senin belirtilerin nasıl

Bende o tarihlerde yapmayi dusunuyorum hastalanmazsam tabi :) benim belirtilerim soyle oncelikle adetten sonraki ilk birlesimden 1 2 gun sonra basladi hersey once karin agrisi ile kasik agrisi arasindaydi hatta ben bir ara apandis sandim sonra tamamen kasik agrisina dondu hani hastalancagini anlarsin ya aynen oyle kesin hastalandim diyip ped aliyordum yanima o derece ama bugun agrilarin yaklasik 13.gunu hala devam daha hafif o gunlere gore ama devam ediyor ama adet yok ortada ayrica her tuvalletten sonra mutlaka akinti geliyo renksiz kokusuz normal yani birde gecen hafta 4 gun meme uclarim cok aciyordu o gecti bide bariz kilo almis gozukuyorum ama tartida kilom ayni siskinlik var yani bide esimin farkkettigi iki haftadir duygu degisimi olmasida cabasi :) bende bunlar var ve internette hic bi yerde dogumkontrol hapini biraktiktan sonra nasil belirtiler olur bulamiyorum herkes bu belirtilere hamilelik diyo ondan kafam karisik sende nasil belirtiler var

Canım olabilirsin hamile stres yapma benim de kasıklarım ozellıkle sag tarafı cok ağrıyor göğüslerim cok hassas sende de oldu mu bilmiyorum ama göğüslerimde ozellıkle sol göğsümde pembe yerin oldugu halka baya bı genişledi kocaman duruyo :))))) akıntımda 3 4 gun önce başladı onun dışımda bacaklarıma cok kramp gırıyo bıde bas ağrım başladı dünden berı ınsallah bunlar psıkolojık seyler degıllerdır :110:

X