Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uzun zamandir bu konusmayi takip ediyorum bugun uye oldum biri bana yardimci olabilirse cok mutlu olurum.yurtdisinda yasiyorum ve esimden baska kimse yok yanimda kimseyide umitlendirmek istemiyorum buyuzden siz tecrubelilere danismak istedim oncelikle adetim 31 mayista oldum ve ostorojeni neredeyse hic olmayan yaz 24 ilacini 4 senenin arkasindan bu tarihte biraktim 6 haziranda ilk birlesme oldu ve o gunden beri hala devam eden kasik ve karin agrilari renksiz kokusuz akinti gogus ucu acimasi siskinlik ve gaz var gerindigim zaman kasiklarda zorlanma var ve adet donemleri dahil bunlar ilk defa yasadigim seyler hamile olma ihtimalim varmi yoksa ilactan sonra bu donem normal mi??nasıl güzel haber var mı?
ben normalde her ay adete kadar o kdar akintim olurdu ki . bu ay yani ilk kez diym böyle kuruyum. peceteye silince hicbisi yok sadece bazen cok az krem gibi akinti oluyo gögüs uclarim yeni yeni acimaya basladi bide yumurtlama günlerimde belim ve dizlerim cok aciyordu diz agrisi gecti gibi ama bel agrim var asiri yumurtlamadan beri hic gecmemisti simdilik bu kadar benim belirtiler
Merhabamerhaba kızlar ben aranızda yeniyim en son 28 Mayıs'ta adet oldum 1 haftadır göğüslerim baya hassaslastı hatta sol taraf sağa göre biraz daha genişledi çevreleri dahil kasıklarımda yumurtalıklarımda da agrı var aynı zamanda Dayanamayıp dün doktora gittim daha 1 hafta var adetine kan testi vermıycem dedi ve sağ tarafta yumurtalama olmuş cok guzel adetin bu ay geçilebilir korkma dedi yani bu ay hamile kalmayacak miyim diye sordum belli olmaz bekle dedi yine hıc bısey anlamadım nasıl bı doktorsa burda okuduğum kadarıyla erken kan testi yaptıranlar var kadın bekle dedi neyse beklıycez artık ama nolur birşeyler dıyın cok istiyorum olsun
Merhaba
Eğer belirtilerin psikolojik değilse hamile olabilirsin. Doktor neden öyle dedi anlamadım. Kan testi çok çabuk belli olan bir test. Yine de adet günü gelmeden yaptırma bence. Ben erken gebelik testi aldım. Adet olacağım gün yaptım çıktı. Daha erken sonuç vermiyor. Ben de çok istiyordum. Bu 2. Ayım ve çok şükür tutmuş. Harika bir duygu. Umarım en kısa sürede sen de yaşarsın. Ama sana şunu söyleyim kasık ağrısı kesin belirti gibi bir şey. Tekrar söylüyorum psikolojik değilse ve başka rahatsızlığın yoksa, bence en net belirti kasık ağrısı. Ben de hiç olmazdı. Oldu ve hamileymişim. Adet gününe kadar sabret. Olmazsan o gün mutlaka bir erken gebelik testi al. Hadi hayırlısı olsun
Canım o yazdığın haplar ne hapları bilmiyorum ama belirtilerinin aynısı bende de var hatta adet ilişki günlerimizde benzer ınsallah hamıleyızdır sonucu yaz yaz sende hamile kalırsan merak ettim
Umarim cnm cunku cumartesi gunu turkiyeye ailelerimizin yanina gidiyoruz ordayken boyle bir haber almak cok guzel olur bu arada senin adetine ne kadar varCanım herkesin yapısı farklı bırakıp hemen hamile kalmayacaksın diye bısey yok umarım hamıleyızdır eminim sen de öylesindır merak ettim seni