- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 33
inşallah cnm allah büyük ilk hamileliğimdede öle olmustu aslında ama daha bellıydı ozman ama ogrendıkten 2 gn sonra dustudeğilimm canım ya keşke olsamseninki gibi silik çizgi çıkmıştı heveslendim hemen ama 2 gün sonra bidaha test yaptıgımda çizgi mizgi yoktu ( inşallah senin çizgin benimki gibi kaybolmaz daha çok netleşir. hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
bende hiç öyle kıpkırmızı olmadı 5-10 dakika bekledikten sonra çok hafif pembe bir çizgi görülüyordu. hatta eşim dalga geçti hayal görüyorsun diye haklıymış da ;(benm 4ünde olmam lazımdı geç oluorum ztn 8 gun fln gecıyor normalde ama 14 gn gectı smdı bakalım hayırlısı belkı gec dollenme olmustur dıye dusunuyorum nasıl oldu bılıorumusun t noktasında hemn ıdrarı damlatmamla bırlıkte kıpkırmızı ınce bı cızgı belırdı 3 dkda sılgı soluklastı snra dkkatlı bakınca bellı olmaya bailadı sendede ölemiydi?
elbet yeri zamanı var boşuna stres yapıyoruz aslında.. Rabbim sana o acıyı bir daha yaşatmasın.. ama çok şükür ki hamile kalabiliyorsun canım şükür edelim dua edeliminşallah cnm allah büyük ilk hamileliğimdede öle olmustu aslında ama daha bellıydı ozman ama ogrendıkten 2 gn sonra dustu
aynen canım allah düşmanımın başına vermesin çok kötü bi duyguymuşelbet yeri zamanı var boşuna stres yapıyoruz aslında.. Rabbim sana o acıyı bir daha yaşatmasın.. ama çok şükür ki hamile kalabiliyorsun canım şükür edelim dua edelim
tebrik ediyorum canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizede dua et olurmuKIZLAR MERHABA UZUN BİR SÜREDEN SONRA BEN GELDİM AMA GÜZEL HABERLERLE GELDİM EVETTTTTT HAMİLEYİM RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM
Canım tebrikler bizede bol bol dua et inş Rabbim isteyen Herkese nasip etsinKIZLAR MERHABA UZUN BİR SÜREDEN SONRA BEN GELDİM AMA GÜZEL HABERLERLE GELDİM EVETTTTTT HAMİLEYİM RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM
Âmin inş canım en önemlisi kafaya takmamak inş bizlerede nasip olur Rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım.Kızlar bütün duam sizlerle ama sakın olmaz demeyin buradaki yazılan herseyi okudum belirtilerin hiç biri bende yoktu hatta öylesine gidiyom kan vereyim dedim hatta ve hatta bugün işe başladım ilk günümü süpriz oldu kist vardı ayrıca tiroid hastasıyım yeterki kafanızı rahat bırakın ben üstüne bide regl oldum Rabbim En kisa zamanda sağlıkla bebekler nasip etsin bu arada bende kurtulamadız hepinizin iyi haberlerini bekliyorum meraktan bırakmayın kocaman optummmmmm
Tebrik ederim canim allahim diger arkadaslara da en kisa zamanda nasip etsin sende saglikla kucagina alirsin insallahKIZLAR MERHABA UZUN BİR SÜREDEN SONRA BEN GELDİM AMA GÜZEL HABERLERLE GELDİM EVETTTTTT HAMİLEYİM RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM
Canim bence biraz bekle geçen ay bende senin gibi oldum hatta doktorum hamile olabilirsin dedi ben Hayır dedim hapı bıraktıktan sonra olabiliyor benim adet 7 gün geçti sonra adet olabildiğince yani biraz bekle derim
KIZLAR MERHABA UZUN BİR SÜREDEN SONRA BEN GELDİM AMA GÜZEL HABERLERLE GELDİM EVETTTTTT HAMİLEYİM RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM
kusura bakma canım sana cevap veremedim benim hcg 41 çıktı daha çok yeni anlıcan ama bu pazartesi gününün çarşamba günü ise onun dış gebelik olup olmadığı anlamak için bir test yaptı çok şükür değerler yüksek çıktı 1200lerde düşün sakın yılma ama doktor bana dediki sakın üzülme kesin kalırsın dedi kaldım şöyle yumurtlamayı bazen kaçırabiliyoruz ben akıllı telefonuma bir proğram indirdim hatta doktora gösterdim çok iyi dedi ben diğer hastalara da söyleyeyim dedi reğl güncesi diye bir proğram onu yükle hemen sana yumurtlama günü doğurgan dönemi söylüyor eğer kafana birşey takılırsa istersen telefon numaramı bile veririm soru sormak için sakın sıkılma tamam tatlım kendine iyi bakTebrik ederim canıM allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza beta hcg kaç çıktı senin
yaptırmadım persembe doktora gıdıcem ıste az kaldı ıdarar testınde cıkmıo21 günmüü baya bi geçmiş canım kan testi yaptın mı?
inşallah canımda zannetmiyorum hiç bir belirtim yok allah bilir belkıde geç döllenme var testte cıkmıyor olabılırhayırlı haberlerini alırız inş canım