- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 33
canm gıttım bebek yok hormon testı falan dedi onu yaptırıcam sımdı hayırlısıdurumdan haberdar et canım benim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm gıttım bebek yok hormon testı falan dedi onu yaptırıcam sımdı hayırlısıdurumdan haberdar et canım benim..
ya nedense benim de oyle hıc gecıkmem olmazdı şimdi hep gecıkıyorum ama sonuc kırmızı kart(((Pztesiyi beklemeye gerek kalmadi bugun kirmizilar gorundu, sanirim kafama takiyorum gecikmeyen adetimde gecikmeye basladi :S kismet calismalara tam gaz devam umudumuz hazirana kaldi :)
Hosgeldin canim insallah dedigin gibi birbirimizin hamis haberlerini duyururuz buradan. Herhalde cok kafama takiyorum neden olmuyor bu ay olacakmi diye ondan gecikmeler yasaniyor. Aksi gibi 29 gunde bir adet görüyorum ama sanirim internette yazan yumurtlama gunu ile benim yumurtalama zamanlarimiz tutmuyo sanirim esimin gorevinden dolayi 2 gune yada gunasiri gibi bir iliski duzenimiz olamıyor. Allahin taktirine artik canim vakti zamani ne zamansa insallah bizlerede nasip olur bu melekler.ya nedense benim de oyle hıc gecıkmem olmazdı şimdi hep gecıkıyorum ama sonuc kırmızı kart(((
canım bende doktora gittimcanm gıttım bebek yok hormon testı falan dedi onu yaptırıcam sımdı hayırlısı
canim allahim senin dualarini duysun hayirli ve en kisa zamanda saglikli bir bebek versin sana umudunu yitirme
kusura bakma canım sana cevap veremedim benim hcg 41 çıktı daha çok yeni anlıcan ama bu pazartesi gününün çarşamba günü ise onun dış gebelik olup olmadığı anlamak için bir test yaptı çok şükür değerler yüksek çıktı 1200lerde düşün sakın yılma ama doktor bana dediki sakın üzülme kesin kalırsın dedi kaldım şöyle yumurtlamayı bazen kaçırabiliyoruz ben akıllı telefonuma bir proğram indirdim hatta doktora gösterdim çok iyi dedi ben diğer hastalara da söyleyeyim dedi reğl güncesi diye bir proğram onu yükle hemen sana yumurtlama günü doğurgan dönemi söylüyor eğer kafana birşey takılırsa istersen telefon numaramı bile veririm soru sormak için sakın sıkılma tamam tatlım kendine iyi bak
kusura bakma canım sana cevap veremedim benim hcg 41 çıktı daha çok yeni anlıcan ama bu pazartesi gününün çarşamba günü ise onun dış gebelik olup olmadığı anlamak için bir test yaptı çok şükür değerler yüksek çıktı 1200lerde düşün sakın yılma ama doktor bana dediki sakın üzülme kesin kalırsın dedi kaldım şöyle yumurtlamayı bazen kaçırabiliyoruz ben akıllı telefonuma bir proğram indirdim hatta doktora gösterdim çok iyi dedi ben diğer hastalara da söyleyeyim dedi reğl güncesi diye bir proğram onu yükle hemen sana yumurtlama günü doğurgan dönemi söylüyor eğer kafana birşey takılırsa istersen telefon numaramı bile veririm soru sormak için sakın sıkılma tamam tatlım kendine iyi bak
canım tam hesaplayamıyorsan yumurtlama testlerini öneririm bende bu ay ilk kez kullandım otomatik hesaplayıcılardan farklı bi gün yumurtladım . öneririrmHosgeldin canim insallah dedigin gibi birbirimizin hamis haberlerini duyururuz buradan. Herhalde cok kafama takiyorum neden olmuyor bu ay olacakmi diye ondan gecikmeler yasaniyor. Aksi gibi 29 gunde bir adet görüyorum ama sanirim internette yazan yumurtlama gunu ile benim yumurtalama zamanlarimiz tutmuyo sanirim esimin gorevinden dolayi 2 gune yada gunasiri gibi bir iliski duzenimiz olamıyor. Allahin taktirine artik canim vakti zamani ne zamansa insallah bizlerede nasip olur bu melekler.
selam canım:) hakkında hayırlısı olsun sonuçtan haberdar et :)))Merabalar. Ben yeni üye oldum sayfaniza. Bugün adet günüm. Olmam lazım ama hala bi belirti yok. Ve inşallahda olmam. :) umarım size mutlu bi haber verebilirim. :)
kızlar benim adetime 5 gün var. tam yumurtlama günlerinde ilişkimiz oldu. kasıklarımda doluluk hissi batmalar var. bazen çok batıyo . yumurtlamadan üç dört gün sonra bir iki damla kahverengi lekelenmem oldu. ama göğüslerde hiçbir değişiklik yok. sizce hamile miyim ????
çok saol canım. isteyen herkese bir an önce gelsin güzel haberler :)) kızlar ya bu mide bulantısı nasıl bir his. bende var ama emin olamıyorum. bulantı ve öğürme şeklinde mi yoksa kusma şeklinde mi oluyor ???Slm canm inşallah hamilesindir güzel haberler bekliyoruz :)
nasıl güzel haber var mı?Merabalar. Ben yeni üye oldum sayfaniza. Bugün adet günüm. Olmam lazım ama hala bi belirti yok. Ve inşallahda olmam. :) umarım size mutlu bi haber verebilirim. :)