adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

herkese merhaba ben yeni üyeyim 1 yıl 8 aylık evliyim artık bebiş istiyoruz. umarım olur bu dönemde benimle birlikte benı ıyı anlayacagını düşündüğüm kardeş hamişler ile tanışmak istedim :) hadi bana merhaba diyin ve hamişimmmmmmmm :) diye güzel haberler verin....

Pztesiyi beklemeye gerek kalmadi bugun kirmizilar gorundu, sanirim kafama takiyorum gecikmeyen adetimde gecikmeye basladi :S kismet calismalara tam gaz devam umudumuz hazirana kaldi :)
ya nedense benim de oyle hıc gecıkmem olmazdı şimdi hep gecıkıyorum ama sonuc kırmızı kart:KK43:(((

ya nedense benim de oyle hıc gecıkmem olmazdı şimdi hep gecıkıyorum ama sonuc kırmızı kart:KK43:(((
Hosgeldin canim insallah dedigin gibi birbirimizin hamis haberlerini duyururuz buradan. Herhalde cok kafama takiyorum neden olmuyor bu ay olacakmi diye ondan gecikmeler yasaniyor. Aksi gibi 29 gunde bir adet görüyorum ama sanirim internette yazan yumurtlama gunu ile benim yumurtalama zamanlarimiz tutmuyo sanirim:KK43: esimin gorevinden dolayi 2 gune yada gunasiri gibi bir iliski duzenimiz olamıyor. Allahin taktirine artik canim vakti zamani ne zamansa insallah bizlerede nasip olur bu melekler.

canm gıttım bebek yok hormon testı falan dedi onu yaptırıcam sımdı hayırlısı
canım bende doktora gittim
Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) 44.4 IU/mL 0-0
Toxoplazma IgG 3.54 IU/mL 0-0
TRANSVAGİNAL USG

uterus : retrovert

miyometrium : homogen

endometrium : ince

sağ over : 12 adet antral folikül mevcuttur.

sol over : 12 adet antral folikül mevcuttur.

adneks : serbest

douglas : serbest
bunlardan bişey anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi?

KIZLAR ADET GÜNÜME DAHA 15 GÜN VAR BENDEN PEMBE RENKTE KAN GELDİ KABIZLIK GÖGÜS HASSASİYETİ VE GÖGÜS UCU KASINTISINDAN BAŞKA HİÇ BİR BELİRTİM YOK ACABA HAMİLE OLABİLİR MİYİM ???

SAT 19 MAYISTİ 3 HAZİRANDA PEMBE RENKTE KANAMAM OLDU ÖKSÜRÜRKEN MİDE BULANTI BAŞ AĞRISI SIRT AGRISI ARA SIRA SAĞ KASIĞIMDA BATMALAR İDRARIM KOYU RENK BAZEN KABIZ BAZEN İSHAL SÜREKLİ UYKU HALİ GÖGÜS HASSASİYETİ ŞİŞKİNLİK UCUNDA KAŞINTI VE YARILMA CEVRESİNDE BEYAZ SİVİLCE GİBİ TOPAKLANMALAR BUNLAR SİZCE NEDİRRR???1 YILLIK EVLİYİM VE HİÇ KORUNMADIK

kusura bakma canım sana cevap veremedim benim hcg 41 çıktı daha çok yeni anlıcan ama bu pazartesi gününün çarşamba günü ise onun dış gebelik olup olmadığı anlamak için bir test yaptı çok şükür değerler yüksek çıktı 1200lerde düşün sakın yılma ama doktor bana dediki sakın üzülme kesin kalırsın dedi kaldım şöyle yumurtlamayı bazen kaçırabiliyoruz ben akıllı telefonuma bir proğram indirdim hatta doktora gösterdim çok iyi dedi ben diğer hastalara da söyleyeyim dedi reğl güncesi diye bir proğram onu yükle hemen sana yumurtlama günü doğurgan dönemi söylüyor eğer kafana birşey takılırsa istersen telefon numaramı bile veririm soru sormak için sakın sıkılma tamam tatlım kendine iyi bak

kusura bakma canım sana cevap veremedim benim hcg 41 çıktı daha çok yeni anlıcan ama bu pazartesi gününün çarşamba günü ise onun dış gebelik olup olmadığı anlamak için bir test yaptı çok şükür değerler yüksek çıktı 1200lerde düşün sakın yılma ama doktor bana dediki sakın üzülme kesin kalırsın dedi kaldım şöyle yumurtlamayı bazen kaçırabiliyoruz ben akıllı telefonuma bir proğram indirdim hatta doktora gösterdim çok iyi dedi ben diğer hastalara da söyleyeyim dedi reğl güncesi diye bir proğram onu yükle hemen sana yumurtlama günü doğurgan dönemi söylüyor eğer kafana birşey takılırsa istersen telefon numaramı bile veririm soru sormak için sakın sıkılma tamam tatlım kendine iyi bak

Canim bende bugün mutlu haberi aldım değerim 57 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah yükselmiş olur değer

SAT 19 MAYISTİ 3 HAZİRANDA PEMBE RENKTE KANAMAM OLDU ÖKSÜRÜRKEN MİDE BULANTI BAŞ AĞRISI SIRT AGRISI ARA SIRA SAĞ KASIĞIMDA BATMALAR İDRARIM KOYU RENK BAZEN KABIZ BAZEN İSHAL SÜREKLİ UYKU HALİ GÖGÜS HASSASİYETİ ŞİŞKİNLİK UCUNDA KAŞINTI VE YARILMA CEVRESİNDE BEYAZ SİVİLCE GİBİ TOPAKLANMALAR BUNLAR SİZCE NEDİRRR???1 YILLIK EVLİYİM VE HİÇ KORUNMADIK

Hosgeldin canim insallah dedigin gibi birbirimizin hamis haberlerini duyururuz buradan. Herhalde cok kafama takiyorum neden olmuyor bu ay olacakmi diye ondan gecikmeler yasaniyor. Aksi gibi 29 gunde bir adet görüyorum ama sanirim internette yazan yumurtlama gunu ile benim yumurtalama zamanlarimiz tutmuyo sanirim:KK43: esimin gorevinden dolayi 2 gune yada gunasiri gibi bir iliski duzenimiz olamıyor. Allahin taktirine artik canim vakti zamani ne zamansa insallah bizlerede nasip olur bu melekler.
canım tam hesaplayamıyorsan yumurtlama testlerini öneririm bende bu ay ilk kez kullandım otomatik hesaplayıcılardan farklı bi gün yumurtladım . öneririrm :KK19:

Merabalar. Ben yeni üye oldum sayfaniza. Bugün adet günüm. Olmam lazım ama hala bi belirti yok. Ve inşallahda olmam. :) umarım size mutlu bi haber verebilirim. :)

kızlar benim adetime 5 gün var. tam yumurtlama günlerinde ilişkimiz oldu. kasıklarımda doluluk hissi batmalar var. bazen çok batıyo . yumurtlamadan üç dört gün sonra bir iki damla kahverengi lekelenmem oldu. ama göğüslerde hiçbir değişiklik yok. sizce hamile miyim ????

SAT 19 MAYISTİ 3 HAZİRANDA PEMBE RENKTE KANAMAM OLDU ÖKSÜRÜRKEN MİDE BULANTI BAŞ AĞRISI SIRT AGRISI ARA SIRA SAĞ KASIĞIMDA BATMALAR İDRARIM KOYU RENK BAZEN KABIZ BAZEN İSHAL SÜREKLİ UYKU HALİ GÖGÜS HASSASİYETİ ŞİŞKİNLİK UCUNDA KAŞINTI VE YARILMA CEVRESİNDE BEYAZ SİVİLCE GİBİ TOPAKLANMALAR HALSİZLİK UYKU HALİ DEĞİŞİK DUYGULAR EN UFACIK BİŞEYE AGLIYORUM SİNİRLENİYORUM PRİMOLUT DİYE BİR İLAÇ KULLANIYORUM BUNLAR SİZCE NEDİRRR???1 YILLIK EVLİYİM VE HİÇ KORUNMADIK

Kizlar Merhaba ben asilama yaptırdım bugün 3. Gun ama kasiklarimda agri var acaba tuttu mu o kadar heyecanliyim ki test yaptırma tarihine daha.cok var :KK43:

kızlar benim adetime 5 gün var. tam yumurtlama günlerinde ilişkimiz oldu. kasıklarımda doluluk hissi batmalar var. bazen çok batıyo . yumurtlamadan üç dört gün sonra bir iki damla kahverengi lekelenmem oldu. ama göğüslerde hiçbir değişiklik yok. sizce hamile miyim ????

Slm canm inşallah hamilesindir güzel haberler bekliyoruz :)

Slm canm inşallah hamilesindir güzel haberler bekliyoruz :)
çok saol canım. isteyen herkese bir an önce gelsin güzel haberler :)) kızlar ya bu mide bulantısı nasıl bir his. bende var ama emin olamıyorum. bulantı ve öğürme şeklinde mi yoksa kusma şeklinde mi oluyor ???

Merhaba arkadaşlar. Benim sorum olacak sizlere doktorumu aramadan önce sizlere sormak istedim. Ben iki yıllık evliyim. Artık çocuk düşünüyorum. Bu ay ovulasyon günlerini dikkate alıp iyi geçirdik. Hastalanmama üç gün kala siyah bir akıntı başladı bir takım hamilelik belirtileride vardı. Şuanda çok üzgünüm. Ümidi kesmelimiyim yoksa başlangıçta normal mi bu olan yani hamile olma ihtimalim hala varmıdır? Başına böyle bişey gelen varmı? Yardımcı olurmusunuz?

X