adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Bendede gelmisti bembeyaz akıntı aynı subuk gıbı bıseydı suan kasıklarım cok berbat cok kotu agrıyolar

Test yaptır ben 40 gun ustune oldum 1 hafta ustune baktır dım hamıle oldugumu ogrendim
Adet olmadim ki canim üstüne görim akintimda olmadi gibi sanki sadece ayin 19 unda var la yok arasi pembemsi bisey geldi o kadar devamida olmadi yarin test yaptiracam hayirlisiyla gelsin artik bebisim:)

Adet olmadim ki canim üstüne görim akintimda olmadi gibi sanki sadece ayin 19 unda var la yok arasi pembemsi bisey geldi o kadar devamida olmadi yarin test yaptiracam hayirlisiyla gelsin artik bebisim:)
Adet degıl 40 gun olmadım 1 haftası gectı test yaptırdım ama bende miyom oldugu ıcın kanama basladi dusuk tehlıkesı gıbı bısey ama suan karnımda daha yarın belli olacak bnm dılerım ıns yuzunu allah guldurur

saol canim allahta bebisini sana bagislasin bisey olmaz allahin izniyle benimde cok agrim var batmalarim var umarim hersey iyi olur allah hepimizin yaninda olsun

ya benim 3 gün geçti adetim test yaptım negatif.. testin yanlış çıkma olasılığı var mı? 1 hafta bekleyip, gelmezse tekrar test yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…