aynen canimhadi kızlar hayırlı olsun ikinizede darısı bize demi ezgi inşallah
Daha yeni ama degerler cok cıkmıs suan bılmıyom ama doktorun dedıgın gore 3 4 haftalık
hadi kızlar hayırlı olsun ikinizede darısı bize demi ezgi inşallah
aynen canimkizlar hayirli olsun bizim icinde dua edin ben p.tesi kan testi yaptiracam dualarinizi bekliyorum
Dualarim sizinle Allah im gönlünüze gore versin insallah canim
yok hap kullanmadm hicBence gebe gibisin ama bazen hormon kandırıyor da olabilir antibiyotik aldıktan veya başka bir hap kullandiysan
akintm ve göğüs arm yol hemde hic bastrnca ağrıyor goguslerm hamilelekte bunlar olur die bi liyrmcok gecmis günün canim ben senin yerinde olsam bes dakika durmaz yapardim test belirtilerinde olumlu daha ne duruyosun
Ewet dogru bılıon hamılelıgın belırtıleri gosterıyor ama ne kadar gectı adetinakintm ve göğüs arm yol hemde hic bastrnca ağrıyor goguslerm hamilelekte bunlar olur die bi liyrm
Test yaptır ben 40 gun ustune oldum 1 hafta ustune baktır dım hamıle oldugumu ogrendimKizlar bugün diger adetin üzerinden 29 gün gecti normalde ben en fazla 25. günde olurdum hamileyimdir demii :)
Adet olmadim ki canim üstüne görim akintimda olmadi gibi sanki sadece ayin 19 unda var la yok arasi pembemsi bisey geldi o kadar devamida olmadi yarin test yaptiracam hayirlisiyla gelsin artik bebisim:)Test yaptır ben 40 gun ustune oldum 1 hafta ustune baktır dım hamıle oldugumu ogrendim
Adet degıl 40 gun olmadım 1 haftası gectı test yaptırdım ama bende miyom oldugu ıcın kanama basladi dusuk tehlıkesı gıbı bısey ama suan karnımda daha yarın belli olacak bnm dılerım ıns yuzunu allah guldururAdet olmadim ki canim üstüne görim akintimda olmadi gibi sanki sadece ayin 19 unda var la yok arasi pembemsi bisey geldi o kadar devamida olmadi yarin test yaptiracam hayirlisiyla gelsin artik bebisim:)
saol canim allahta bebisini sana bagislasin bisey olmaz allahin izniyle benimde cok agrim var batmalarim var umarim hersey iyi olur allah hepimizin yaninda olsunAdet degıl 40 gun olmadım 1 haftası gectı test yaptırdım ama bende miyom oldugu ıcın kanama basladi dusuk tehlıkesı gıbı bısey ama suan karnımda daha yarın belli olacak bnm dılerım ıns yuzunu allah guldurur
Amin cok tsk ederım allahın sanada we olmayan arkadaslarada nasip etsin banada ınssaol canim allahta bebisini sana bagislasin bisey olmaz allahin izniyle benimde cok agrim var batmalarim var umarim hersey iyi olur allah hepimizin yaninda olsun
aminn canimm tesekkür ederim :)Ezgicim hadi Hayırlısı inş hamilesindir cnm
idrarda hemen cikmayabiliyor canim kan testi yaptir benceya benim 3 gün geçti adetim test yaptım negatif.. testin yanlış çıkma olasılığı var mı? 1 hafta bekleyip, gelmezse tekrar test yapacağım.
Ben bir hafta beklettım baktım gebe cıktım gebelık tstınleidrarda hemen cikmayabiliyor canim kan testi yaptir bence
Canim tüm kalbimle hayirli haberini bekliyorum inş hayırlı haber verirsin :)aynen canimkizlar hayirli olsun bizim icinde dua edin ben p.tesi kan testi yaptiracam dualarinizi bekliyorum