adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

ben dış gebelik olmasından korkuyorum canım. çünkü onda değerler düşüp yükselebiliyor. öyle durum varsa olmasın. ama sağlıklı bi gebelikse inşallah ikimiz içinde yükselir değer.

inşallah canım benimkii hiç duymadığım bir marka dün nöbetçi eczaneden aldım ama forsane gibi bir markaydı sanırım bugün sağlık ocağına gittim ora bir 4 gün bekleyelim dediler sen ne zamandan beri ugraşıyorsun eğer istersen cevap vermeye bilirsin ama sanki sen hamilesin bekle bakalım

nerdeyse 1 buçuk yıldır istiyorum canım.
ilk bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum. (pıhtılaşma çıktı bende)sonra 4-5 ay korundum ve 5. denemede 2. gebelik oldu. bhcg düşüktü ve adet gibi kanama oldu kimyasal dediler. ama 10 gün sonra dış gebelik olduğu anlaşıldı. kornual dış gebelikti ve kürtajla alındı. 3 ay oldu. bu ay bırakmıştım işte korunmayı. dış gebelik olmasından çok korktum zaten, bu ay hala korkuyorum. inşallah test yanlıştır. çünkü normal artmıyor bhcg, idrarda çıktıysa kanda da çıkardı canım. problemli bir gebelik olmasında negatif olsun razıyım. bir dahaki aya daha sağlam adımlarla ilerlicem inşallah. bu ay zaten antibiyotik falan çok kullandım. grip olmuştum.
sen ne zamandır istiyorsun canım ?

şuan sordugumu cok utandım açıkçası RABBİM kolaylık versin geçen ben 1,5 yıllık evliyim ama rogakutan diye bir sivilce ilacı kullandım o yüzden bir yasaktı ilk ayım yani ama reğl olmadan önce doktorda kontrolden geçtik kocamla malesef ben tiroid hastasıyım o yüzden herşeyimiz temiz çıktı ama doktor şöyle bir tavsiyede bulundu sakın mevsimsiz meyve sebze yeme bunlar çok bebegi etkiliyor genellikle dış gebelige sebep oluyor bende ziraatçi oldugumdan ev sokmuyorum evde ekmegimi yoğurdumu kendim yaqıyorum korku ne yaparsın işte ama bu ay olursa çokkkk sevinirim ama olmazsada ben hariç herkez üzülür onu biliyorum

utanma canım dertleşiyoruz işte :) daha yeni senin evliliğn olur canım sıkma canını. ben de her şeyimi kendim yapıyorum evde ama yok malesef böyle bi dış g. yaşadım. bu ay da bi gariplik var ama bakalım ne çıkacak ? çok korkuyorum açıkçası, idrarda çıkınca genelde kanda kesin çıkıyor ama neden böyle oldu anlamadım. testler genelde güvenilir ama bilemedim. hayır olsun bakalım. acaba döllenme oldu da gelişimimi durdu diye düşünüyorum. 3 testin 3 üde mi yanlış bilemedim ki ben.

benim arkadaşda öyle oldu şuan acayiq yaramaz bir kızı var rabbim darısı bize normal evde çıkıyordu ama hastanede çıkmıyordu bizde sorun olabiliceğini düşündük ama çok şükür bazen hastahanedeki labaratuarda çok tahlil yapıldığndan hata vermiş olabilir dedi doktoru ya qazartesi erken saate gel demişti umarım seninkide öyledir bu arada benim adım aslı tanıştığıma çk memnun oldum

ilginç canım inşallah bizimki de arkadaşınınki gibi olur. bi kaç gün sonra başka test veririm olmazsa. bakalım ne çıkacak ? hayırlısı olsun. ben de memnun oldum tanıştığıma canım :)

inşallah ALLAH gönlüne göre versin benim yaş 32 bu arada ben geç evlenenlerdenim malesef
bu arada ben muğlada yaşıyorum buradaki hastaneler berbak bebekler karışıyor anlıcan baya zorlanacam doktorlar bir dövmediği kalıyor senin orda hastahane durumu nasıl

bebek mi karışıyor yoookkk artık. evlerden dışarı. ben istanbul dayım canım burada imkan daha fazla tabi. özel devlet olsun.benim ailemde Bilecik te orada da kötü koşullar ve seçenek yok

bende ankara da düşünüyorum en iyisi sanırım sen bileciklisin sanırım en iyisi evin de olmak ama burda malesef

muğlada yücelen hastanesi var özel zaten bir tane özel varya eğer marmaris veya bodrum istersen hastane çok ama 7000 lira sezaryen doğum artık normali sen hesap et yücelene kim gititiyse arkadaşlardan hep kanser teşhisi konuldu buda labaratuarın ne kadar sağlıksız olduğunun göstergesi tabi arkadaşlar izmire gittiklerinde acil doktorlar gülmüş bu kaçıncı oradan gelen diye anlıcıam güvenemiyorum ailem ise konyada ama biz yozgatlıyız eşim mersinli ama asla onun ailesinin yanında yapmam ankarada ablam var eniştem bir tanecik zaten onlar şimdiden doktor hastane işine girmixler hangisi diye eşimde ankarada ısrarcı en azından doktor çok diye tabi ablamada kıyamaz işte benden başka herkes merakla beklemekte tabi bu banada yansıyor açıkcası anlayacağın böyle bende evimde isterim ama malesef

ablan varsa tercih edebilirsin canım. gerçekten çok pahalı. bir de muayene ücreti var bunun. eşinin ailesini sakın sakın tercih etme zaten canım. sütün kesilir valla :) şaka tabi ki her erkek ailesi bizimkiler gibi olacak diye bişi yok :)

valla benimkisinin ailesi sütüde keser herşeyimi keser o yüzden asla düşünmüyorum en iyisi ablam rabbim kaynanamın eline düşürmesin

Herkesin belirtileri farkli oluyor. Ben reglime bir 5 gün kala bir tuhaflik oldugunu hissetmistim, basim dönmüstü regli agrisi gibi agrilarim oluyordu. 28. gün kan tahlilinde beta hcg 905,8 cikmisti.

Dün bel ağrısından bidaha ayağa kalkamicam sandım adet dönemi bu kadar çok ağrım olmuyor . Cuma günü 28 gün geçmiş olacak ama ben tam 20 nisan i mi beklesem test için bende de pıhtılaşma var ıgne ye baslicam hamile olduğumu öğrenince ama sabır kalmadı ki ..

EZGICIM BENIM KAN TESTI 66.79 CIKTI POZITIF DEDILER SIFADA YAPTIRDIM AMA IKI GUN SNRA BDHA YAPTR KAN SONUCU IKIYE KATLIO OLMASI LAZIM DEDI
hamilesin canim tebrik ediyorum seni :) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin katlanmasina bakma sebepleri dis gebelik olma ihtimali saglikli bir hamilelik mi yönünde sen gönlünü ferah tut ilk günlerin tadini cikar

Arkadaslar benimde adetime 5 gün var. Bu ay klomen kullandım ilk defa. Belirtilerim yumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrısı ve şişkinlik. Bir de ateşin sabahları 36.7 8 oluyor. Acaba hamile olabilir miyim ateş adete kaç gün kala düşer ki tecrübesi olanlar yardım edebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…