- 21 Şubat 2014
- 43
- 36
- 34
DAHA 17 SİNDE OLUCAM 4 GÜN VAR OLMAMAumarın hamişsindir ayşemersin hemen telaşa kapılma kaç gün geçti regl
DAHA 17 SİNDE OLUCAM 4 GÜN VAR OLMAMA
evet oluyor maelesefbelki yerleşme belirtisi olabilir hemen telaşa kapılma erken olma olasılığı oluyor mu hiç
bendeki belirtiler de bu yönde ama ben 15 dk ya bir lavaboya koşuyorum akıntım vardı ama artık gelmiyor göğüs uçlarım ağrıyor ama herhangi bir renginde koyulaşma yokk sabırsızlanıyorumm yaaaayyyy benmde 2 gun var Allahımmm... bu nası bır bekleyış, adet olcam kesın bende.... belime karnıma agrı gırıyor, sağ kasıgımın krampları ciuuv ciuuv diye aniden girip çıkıyorgögslerm zaten beton dokulmş gbi of bu ne şimdi
Teşekkürler içim ferahladi10 gun önce yaptirmissin benim gibi benimde 0.2 cikmisti o zaman.bebis yok diye uzulmustum günü geçince yaptirdim tekrar 1000in uzeriydi. Acele etmeden beklemek en iyisi
valla canım benimde başıma geldi ben artık inancım kalmadı o yüzden bugün bir gün geçmesine rağmen bir 4 daha bekleme kararı aldım senin kaç gün olmuştulaboquic marka test kullanıyordum 3 gündür silik 2. çizgi çıkıyordu. bu gün kan verdim ve 0.1 ya olumsuz bir durum var, ya da test yanlış. var mı böyle olan ?
ya birde aklıma ne geldi benim bir arkadaşım var teste çıktı ama hastanede çıkmadı on gün sonra hastanede belli olmuştu hatta biz çok şaşırdık ama başımıza böyle bir şey geldi umarım seninkide öyledirvalla canım benimde başıma geldi ben artık inancım kalmadı o yüzden bugün bir gün geçmesine rağmen bir 4 daha bekleme kararı aldım senin kaç gün olmuştu
çok çok üzücü canım. ben ayrı tedirgindim yine dış gebelik yada düşük olacak diye. negatif olmasına bu açıdan sevindim ama bebek yok diyede ayrı bi üzüldüm. karma karışığım şu anvalla canım benimde başıma geldi ben artık inancım kalmadı o yüzden bugün bir gün geçmesine rağmen bir 4 daha bekleme kararı aldım senin kaç gün olmuştu