Slm kızlar,
Bende durumumu konuşabilecek birine ihtiyaç duyuyorum. Eşim pek açık değil bu konularda.
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. 25martta adet olmam gerekirken olmadım 27sinde iğne olacaktım ama bebek istiyoruz çalışıyoruz diye varmı yokmu kontrol edelim adetim 2 gün geçti dedim dr.'a oda test yaptı hamile çıktım. 14 tü bta hcg değeri. Ama daha çok yeni 4-5 gün sonra tekrarlayalım dedi. Bende sağlık ocağına 5 gün sonraya randevu aldım. 4.gün adet oldum. 5gün hamileydim sonra değil. Psikolojisi çok zor. 1 nisanda adet oldum 6 gün sürdü. Çok sancılıydı. Ama geçti 7.gün ne agrım kaldı ne kanamam. Herşey normale döndü. Sonra biz denemelere devam ettik. Pazartesi günü baya sancım oldu. Ve ozamandan beride ara ara sancım oluyor. Göğüslerim özellikle felaket acıyor. Normalde adet döneminde bile ağrımazdı ama neolduysa geçmiyor. Ümitlenmek istemiyorum ama kendimi hamile gibi hissediyorum. Eşime dedim psikolojiktr diyor bıktım senin kendini dinleyip durmandan diyor.. Kafam çok karışık..dengem bozuldu resmen. Kimyasal gebelikten sonraki ilk ay hamile kalan çok oluyormuş. İnş.bende hamileyimdir. :
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin : Amin..