adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

kızlar benimde adetim yaklaştı 3 gün kaldı ama benden şimdi hem akıntı hemde çok minik bir akıntı şeklinde kan geldi hala belim agrıyor kasıklarım çok sert ağrıyor gögüsüm şiş ve ağrıyor karnımda şiş acaba adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması mıdır.???

MERAKLI BEKLEYİŞ İÇİNDEYİM BEN SN NASILSIN BU ARADA BİLGİN VAR MI BİLMİYORUM AMA benim adetim yaklaştı 3 gün kaldı ama benden şimdi hem akıntı hemde çok minik bir akıntı şeklinde kan geldi hala belim agrıyor kasıklarım çok sert ağrıyor gögüsüm şiş ve ağrıyor karnımda şiş acaba adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması mıdır.???

canım yeni gördüm mesajını inşallah hamilesindir emin ol çok sevinirim benim ikici sanırım adet olacağım leke var çünkü ama emin ol eşim çok hasta olduğunda kafayı bile yormadım herşeyi unuttum

Ben geçen hafta yazmıştım BAT tarihimden 10 gün önce kan tahlili yapmıştım sonuç 0.87 çıkmıstı . adetimden bir gün önce gidip idrar testi aldım bitane ışığa bile tutunca gözükemeyen çizgiyi gördüm tabi bendn başka kimse görmedi . Adetim de geçince gidip kan testi yaptım sonuc 35.41 yani 3 haftalık hamileyim şimdi dört gözle 10 gün geçsinde keseyi göriym meleğimle tanışıyım istiyorum dualarım sizinle inşalahh sizde bi an önce kalırsınız .

Bayanlar benim beklediğim adet tarihim 20.04.2015 10.04.2015 de test yaptırdım 0.142 çıktı 13.04.2015 de yaptırdım 1.44 cikti Dr U aradim yarın bekliyorum dedi gözün aydın dedi tekrar test yapacağız artış varsa clexane ıgne ye başlayacağız . Daha önce iki kez kalp atışı durdu Bebeklerim in yarını iple çekiyorum dua edin lutfen

iyi düşün iyi olsun aklına hiiç bir zaman kötü düşünce sokma emin ol güzel düşünürsen güzel haberler alırsın :)

ALLAH ISTEYEN HERKESE COCUK NASIP ETSIN INSALLAHHHH.KIZLAR KAN SONUCUM 66DAN 3 GUN SONRA 327YE YUKSELDI AMA KESEM GORUNMEDI DUN :KK43:

Slm kızlar,
Bende durumumu konuşabilecek birine ihtiyaç duyuyorum. Eşim pek açık değil bu konularda.
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. 25martta adet olmam gerekirken olmadım 27sinde iğne olacaktım ama bebek istiyoruz çalışıyoruz diye varmı yokmu kontrol edelim adetim 2 gün geçti dedim dr.'a oda test yaptı hamile çıktım. 14 tü bta hcg değeri. Ama daha çok yeni 4-5 gün sonra tekrarlayalım dedi. Bende sağlık ocağına 5 gün sonraya randevu aldım. 4.gün adet oldum. 5gün hamileydim sonra değil. Psikolojisi çok zor. 1 nisanda adet oldum 6 gün sürdü. Çok sancılıydı. Ama geçti 7.gün ne agrım kaldı ne kanamam. Herşey normale döndü. Sonra biz denemelere devam ettik. Pazartesi günü baya sancım oldu. Ve ozamandan beride ara ara sancım oluyor. Göğüslerim özellikle felaket acıyor. Normalde adet döneminde bile ağrımazdı ama neolduysa geçmiyor. Ümitlenmek istemiyorum ama kendimi hamile gibi hissediyorum. Eşime dedim psikolojiktr diyor bıktım senin kendini dinleyip durmandan diyor.. Kafam çok karışık..dengem bozuldu resmen. Kimyasal gebelikten sonraki ilk ay hamile kalan çok oluyormuş. İnş.bende hamileyimdir. :
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin : Amin..

kızlar benden üzücü haber maelesef hasta oldummm :KK43: bu soğan kürü dedikleri şeyi, de deneyecem bakalım

Ben hala beklemedeyim bu ay cok kafana takmamaya calisiyorum gün bile hesaplamadim dogru dürüst bi de böyle deneyim diyorum ara ara aklima gelio gecistirmeye calisiyorum umarim ise yarar

merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir iyi haberler verir ben de bu ay su koydum yani kırmızılar malesef yanlız size birşey sorcam aklım karıştı benin 5 gün geçti sonra kahverengi çamur gibi bir akıntı geldi ama zannedersin adet gibi çok acaba yasminden dolayı vücudum yeni mi kendine geliyor yasmin kullanırken 3gün ama çok az regl olurdum bu ay ise çok fazla ama rahatladım açıkcası lütfen cevap verirseniz sevinirim hepiniz kendinize çokkkkk iyi bakın kimse sizden değerli değil

X