adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

kızlar sanırım kırmızı kartı görücemm :KK43: iç çamaşırımda tırnak ucu kadar lekelenme gördüm ama peçeteyle temizlediğimde hiç bişey çıkmadı bel ve kasık ağrım var göğüs uçlarımda ağrı karnıma hafif aralıklarla kramp giriyor hamişim mi yoksa değilmiyim bilemedim

DAHA 17 SİNDE OLUCAM 4 GÜN VAR OLMAMA

ayyyy benmde 2 gun var Allahımmm... bu nası bır bekleyış, adet olcam kesın bende.... belime karnıma agrı gırıyor, sağ kasıgımın krampları ciuuv ciuuv diye aniden girip çıkıyor :KK43: :KK57::KK57: gögslerm zaten beton dokulmş gbi :110::110: of bu ne şimdi :110::110::110:

ayyyy benmde 2 gun var Allahımmm... bu nası bır bekleyış, adet olcam kesın bende.... belime karnıma agrı gırıyor, sağ kasıgımın krampları ciuuv ciuuv diye aniden girip çıkıyor :KK43: :KK57::KK57: gögslerm zaten beton dokulmş gbi :110::110: of bu ne şimdi :110::110::110:
bendeki belirtiler de bu yönde ama ben 15 dk ya bir lavaboya koşuyorum akıntım vardı ama artık gelmiyor göğüs uçlarım ağrıyor ama herhangi bir renginde koyulaşma yokk sabırsızlanıyorumm yaaa
:KK43::110:

bugün sağlık ocağına gittim ordaki ebe tam bir ay geçsin dedi bana perşembeye gel bakalım
dedi benim 25 günde bir oluyordu bekle dedi

aynen katılıyorum blackblue84 bende reglme 10 kala yaptı doktorum ne olur ne olmaz bende de çıkmadı şimdidi günümün biraz daha geçmesini bekleyelim dendi ama sonuç beni heyecanlandırıyor

Ayyy bende çok heyecanlıyım ya bu soğan kürü filan bişeyler okudum faydasını gören var mı acaba?

laboquic marka test kullanıyordum 3 gündür silik 2. çizgi çıkıyordu. bu gün kan verdim ve 0.1 ya olumsuz bir durum var, ya da test yanlış. var mı böyle olan ?

ayşemersin ben onu evlenmeden önce yaptım eğer kist ve sorun varsa gidermeye yarıyor ama hamilelik için bilemiyorum

laboquic marka test kullanıyordum 3 gündür silik 2. çizgi çıkıyordu. bu gün kan verdim ve 0.1 ya olumsuz bir durum var, ya da test yanlış. var mı böyle olan ?
valla canım benimde başıma geldi ben artık inancım kalmadı o yüzden bugün bir gün geçmesine rağmen bir 4 daha bekleme kararı aldım senin kaç gün olmuştu

valla canım benimde başıma geldi ben artık inancım kalmadı o yüzden bugün bir gün geçmesine rağmen bir 4 daha bekleme kararı aldım senin kaç gün olmuştu
ya birde aklıma ne geldi benim bir arkadaşım var teste çıktı ama hastanede çıkmadı on gün sonra hastanede belli olmuştu hatta biz çok şaşırdık ama başımıza böyle bir şey geldi umarım seninkide öyledir

çok çok üzücü canım. ben ayrı tedirgindim yine dış gebelik yada düşük olacak diye. negatif olmasına bu açıdan sevindim ama bebek yok diyede ayrı bi üzüldüm. karma karışığım şu an:KK12:
ben daha önce kullandım başka marka ucuz test ama hepsi doğru çıkardı. acaba laboquic mi sorunlu bir test ? senin ki neydi canım ?

X