Gecm8s olsun cnm acil sifalar bekle bencede biraz gec dollenmeysede cikmayabilirMerhaba, bende en son 28 şubatta adet oldum ve 28 martta erken gebelik testi kullandım ama negatif çıktı yalnız üzerinden 2 gün geçmesine rağmen adet falan olmadım. tanıdık bi eczanede çalışan arkadaşım var acaba hastaneye gitsem mi falan dedim cuma ya kadar bekle dedi stresten gecikmiş olabilir dedi çünkü babam cumartesi günü kalp krizi geçirdi çok üzüldüm belkide arkadaşın dediği gibi olacak
allah razı olsun canım, valla böyle beklemekte insana çok zor geliyor ama dayanacağım bu sefer hastaneye gidene kadar kendim test yapmayacağım belki de gerçekten üzüntüden gelmedi hayırlısı artıkGecm8s olsun cnm acil sifalar bekle bencede biraz gec dollenmeysede cikmayabilir
kızlar ben aranıza yeni katıldım .benimde ovulasyon tarihim 27 marttı ilişkiye girdik ve ilişkiden sonraki günlerde bel ağrısı yorgunluk uykusuzluk halsizlik asabiyet var üzerimde akıntımda olmaya başladı birde çok üşüyorum millet burda yazlık giyinmeye başlamışken ben soba yakıyorum adet tarihimede var daha acaba hamilelil için bu kadar erken belirti olur mu 8 aylık evliyim cevap bekliyorummmallah razı olsun canım, valla böyle beklemekte insana çok zor geliyor ama dayanacağım bu sefer hastaneye gidene kadar kendim test yapmayacağım belki de gerçekten üzüntüden gelmedi hayırlısı artık
Yumurtlamadan sonra benimde kasikcagrim ve gaz sancim basladi kuzum usume yoktu amakızlar ben aranıza yeni katıldım .benimde ovulasyon tarihim 27 marttı ilişkiye girdik ve ilişkiden sonraki günlerde bel ağrısı yorgunluk uykusuzluk halsizlik asabiyet var üzerimde akıntımda olmaya başladı birde çok üşüyorum millet burda yazlık giyinmeye başlamışken ben soba yakıyorum adet tarihimede var daha acaba hamilelil için bu kadar erken belirti olur mu 8 aylık evliyim cevap bekliyorummm
canim arti olmasi gerekiyodu onun bildigim kadariylaKizlar test yaptm acele cvp nolur buyuk yerdeki cizgi ye bakilrsa hamileym ama yatay olmasi lazmdi neden dikey??
bak bu sekildeKizlar test yaptm acele cvp nolur buyuk yerdeki cizgi ye bakilrsa hamileym ama yatay olmasi lazmdi neden dikey??
bak bu sekilde
adet gününe kac gün var herkeste hemen idrara gecmiyor hormonlar günün gectiyse ihtimal büyük amaEvt ya oyleymis simdi bu kesin negatif mi? Uzuldm gercktn yazik bana
adet gününe kac gün var herkeste hemen idrara gecmiyor hormonlar günün gectiyse ihtimal büyük ama
adet gününe kac gün var herkeste hemen idrara gecmiyor hormonlar günün gectiyse ihtimal büyük ama
yok canim o kontrol cizgisi ikinci beliren cizgi pozitif olur ben hala neden bi doktora gitmedigini anlamadim kistte olabilir acil git bence hamilede olabilirsin hic belli olmaz idrarda hic pozitif ckmaysn kisileri de duydum ben düsük ihtimal de olsa hamile de olabilirsinNeden hala adet olmadm blmyrm karnm cok sis belim ve sol boslugum kopuyo. Hep agriyan goguslrm agrmyo
meraba canim daha cok taze gelinsin hamile kalman korunanlara göre daha hemen olur bence bende senin gibi yazilanlari hep okurdum burada yazilanlar insani psikolojik olarak hamileymis gibi hissettiriyor maalesef ama yine de iyi geliyormerhaba kızlar, ben çikolata kistinden ameliyat oldum ve daha 1,5 aylık evliyim. Bebiş için çalışmalara başladık.
Son adetim 7 şubatta olmuştu. Yani daha 1 hafta var (inşallah yoktur :) ) bulantı ya da göğüslerde bi durum yok ama acayip sıcak basmaları yaşıyorum, yorgun hissediyorum hep. Arasıra da adet gördüğüm zamanki gibi ağrı oluyo kasıklarımda. Drumun tevsiyesi ile 21. gün progesteron baktırdım, 9,2 çıktı.
Sizce hamile olabilir miyim? yoksa boşa mı ümitleniyorumDaha çok yeni ama hemen olsun istiyorum, çok sabırsızlanıyorum. Burada yazılanları okuyup duruyorum. Cevap bekliyorum
bu arada 7subatta adet olduysan en son nasil bir hafta var daha anlamadim kac günde bir adet görüyosun kimerhaba kızlar, ben çikolata kistinden ameliyat oldum ve daha 1,5 aylık evliyim. Bebiş için çalışmalara başladık.
Son adetim 7 şubatta olmuştu. Yani daha 1 hafta var (inşallah yoktur :) ) bulantı ya da göğüslerde bi durum yok ama acayip sıcak basmaları yaşıyorum, yorgun hissediyorum hep. Arasıra da adet gördüğüm zamanki gibi ağrı oluyo kasıklarımda. Drumun tevsiyesi ile 21. gün progesteron baktırdım, 9,2 çıktı.
Sizce hamile olabilir miyim? yoksa boşa mı ümitleniyorumDaha çok yeni ama hemen olsun istiyorum, çok sabırsızlanıyorum. Burada yazılanları okuyup duruyorum. Cevap bekliyorum
yok canim o kontrol cizgisi ikinci beliren cizgi pozitif olur ben hala neden bi doktora gitmedigini anlamadim kistte olabilir acil git bence hamilede olabilirsin hic belli olmaz idrarda hic pozitif ckmaysn kisileri de duydum ben düsük ihtimal de olsa hamile de olabilirsin