- Konu Sahibi kurabiye...
-
Canım şöyle söyliyim sana:ben hamile kaldığım günü biliyordumondan 7 gün sonra kan testi yaptırdım sonuç:4.50 çıktı.5 ve üstü durumda gebelik var deniyor biliyorsunki.Yani tam sınırda çıkmıştı ve adetime 7 gün vardı.Sen bence en az 3 gün daha bekle.Adetine 5-6 gün kala anca belli olur.
Canım bilemiyorumki :26: benimde sadece kasıklarımda sızı vardı.Başkada belirtim yoktu.İnşallah seninkide bebektendir.Birde idrarda benimde çıkmamıştı.İdrar testi için çok erken.benimde adetime 6 gün var normalde.ama ilk kez benim kasıklarımda sancı kasılmalar seyirme tarzı birşeyler oluyor...2 aydır istiyoruz sizce hamilelik belirtsi olabilir mi...test aldım meraklandım ama çıkmadı tabki birşey birçok yerde hamilelik belirstisi deniyor ama:S
kızlar birde adet gününe yaklaştıkça yada geçince gögüs uçlarıda kararıyor ondan anlayabilirsiniz bide tüyler inceliyor benim hep öle olmuştu gerçi bir ayı dolmadan bebeklerimiz düştü hep.
geçmiş olsun. bebeklerimiz demişsin çokmu düşük yaptın pekii doktor nedenini araştırmadımı. bildiğim kadarıyla bir çok sebebi olabilir. kan uyuşmazlığı,tiroidit hastalığı,rahimde bir sorun olabilir. bebek yerleşemiyordur. İnşallah sende bebeğine kavuşursun.
kızlar aynı problemler bendede devam ediyor artık cesaretim yok test yapmaya negatifi görünce üzülüyorum bazende geç döllenme olabiliyomuş mesela adetin 9. ila 14. gününde değilde 19. gününde geç çatlayan bir yumurtaya denk gelebiliyormuş. :44:
arkadaşlar bu ay çok ümitlenmiştim ama şu an test aldım hatta adetime 3 gün varken aldım negatifi gördüm tabii. :84:şu şey varsada neden ille kanda görülüyor hemen idrardada görülseya neyse acelemi ettim acaba belirtilerim şunlardı: 1- göğüslerde ve bilhassa sol göğüste rahatsız edecek gibi şişlik ağrı ve uçları sanki emzirecekmişim gibi ağrı (şu günlerde biraz azaldı), 2-karnım adet olucak gibi ağrıyor ve sanki oldum sanıp wcye gidiyorum, yorgunluk bazen uyku.göğüslerimde mavi damarlar bolca var ama önceleri hiç dikkat etmemişim onlar hep ordamıydı diye :44: birde yumurtlama zamanında kaza yaptık ve 2-3 gün sonra göğüs ağrılarım başladı buyüzünden şüphelendim
ama yapacak bır sey yok kı enınde sonunda yapacaksın ama bence bekle gunun gecsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?