Adetime 9 gün var!

kurabiye...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
124
1
96
İstanbul
Kızlar adet tarihime 9 gün var kan testinde bir sonuç çıkarmı hastaneye gitmeyi düşünüyorum varsa tecrübeleriniz paylaşır mısınız kasıklarımda sancı da var.. :18:

Canım şöyle söyliyim sana:ben hamile kaldığım günü biliyordum ondan 7 gün sonra kan testi yaptırdım sonuç:4.50 çıktı.5 ve üstü durumda gebelik var deniyor biliyorsunki.Yani tam sınırda çıkmıştı ve adetime 7 gün vardı.Sen bence en az 3 gün daha bekle.Adetine 5-6 gün kala anca belli olur.

yok ya 1.20 çıktı geçen ayda aynı değer çıkmıştı adet olmuştum yani olmadı yine boşyere umutlanmayacağım artık kan vermekten bıktım Allahım yardım... :2:

ya arkadaşlar benimde adetime 6 gün var ve bu ay eşimle bir kaza yaptık.tamda yumurtlama günlerimde ve 2-3 gündür sol göğsüm şişti ve ağrıyor. sanki süt gelince göğüs şişerya aynı öyle emzirirken bu hissi yaşıyordum sağ göğsümde ise biraz ağrı var. başka herhangi bir belirtim yok. hamileysem ağrı çift tarafta olmazmı? hatta arkadaşlarıma diyorumda benimle dalga geçiyorlar fırın bize yakınya oruçta pide kokusundan özenmeyesin diyorlar. mübarekte az güzel kokmuyor ha. ama yedim geçmedi.

benimde adetime 6 gün var normalde.ama ilk kez benim kasıklarımda sancı kasılmalar seyirme tarzı birşeyler oluyor...2 aydır istiyoruz sizce hamilelik belirtsi olabilir mi...test aldım meraklandım ama çıkmadı tabki birşey birçok yerde hamilelik belirstisi deniyor ama:S

bence karnında seyirme varsa adet olucan çünkü bende birçok kere şüphelendim ama seyirmeler olunca anladımki adet olucam ve oldumda. benim hamileliklerimde adetimi 3-4 gün geçince test yapıyordum ve çıkıyordu ama adetin geçmesi lazım yoksa çıkmıyor. hıııı bu arada benim göğsümün ağrısı bugün azaldı şimdi ikiside eşit ağrıyor. adetime 6 gün var şimdide karnımda ağrı belirdi. sanki adet olucak gibi oluyo. ama daha erken değilmi bilmiyorum. göğüste yeşil damarlar oluyor denilmiş bende o yeşil damarlar hep var yani genetik galiba. birde duyduğuma göre hamileyken meme ucunda küçük çıkıntılar artıyormuş. şöyle yeni bir teknik bulsalar ilişkiden 1-2 gün sonra hamile olduğun belli olsa ne güzel olur. :119:

kızlar birde adet gününe yaklaştıkça yada geçince gögüs uçlarıda kararıyor ondan anlayabilirsiniz bide tüyler inceliyor benim hep öle olmuştu gerçi bir ayı dolmadan bebeklerimiz düştü hep.

Canım bilemiyorumki :26: benimde sadece kasıklarımda sızı vardı.Başkada belirtim yoktu.İnşallah seninkide bebektendir.Birde idrarda benimde çıkmamıştı.İdrar testi için çok erken.

kızlar birde adet gününe yaklaştıkça yada geçince gögüs uçlarıda kararıyor ondan anlayabilirsiniz bide tüyler inceliyor benim hep öle olmuştu gerçi bir ayı dolmadan bebeklerimiz düştü hep.

geçmiş olsun. bebeklerimiz demişsin çokmu düşük yaptın pekii doktor nedenini araştırmadımı. bildiğim kadarıyla bir çok sebebi olabilir. kan uyuşmazlığı,tiroidit hastalığı,rahimde bir sorun olabilir. bebek yerleşemiyordur. İnşallah sende bebeğine kavuşursun.

canım bende pıhtılaşma var ve dış gebelikte geçirdim sol tüpüm alındı o yüzden gebe kelma şansım düştü ve tekrar dış gebelik riskim var o yüzden en erken öğrenmeye çalışıyorum polikistik overde var yani şuan doktor kontrolündeyim zaten gebeliği bekliyoruz oda olmuyo ama hayırlısı Allahtan çok şükür hayattayım doktora gitmemize rağmen anlaşılamamıştı dış gebelikten canımdan oluyordum...

çok çok geçmiş olsun Allahtan ümit kesilmez. O dilerse hastalıklarada şifa verir. bu mübarek ayda bol bol dua et. gerçi şuda var bazı hayırlar bizim için şerdir, bazı şerlerde bizim için hayırdır. yinede vardır bir hikmeti diyelim. :114:

arkadaşlar bu ay çok ümitlenmiştim ama şu an test aldım hatta adetime 3 gün varken aldım negatifi gördüm tabii. :84: şu şey varsada neden ille kanda görülüyor hemen idrardada görülseya neyse acelemi ettim acaba belirtilerim şunlardı: 1- göğüslerde ve bilhassa sol göğüste rahatsız edecek gibi şişlik ağrı ve uçları sanki emzirecekmişim gibi ağrı (şu günlerde biraz azaldı), 2-karnım adet olucak gibi ağrıyor ve sanki oldum sanıp wcye gidiyorum, yorgunluk bazen uyku.göğüslerimde mavi damarlar bolca var ama önceleri hiç dikkat etmemişim onlar hep ordamıydı diye :44: birde yumurtlama zamanında kaza yaptık ve 2-3 gün sonra göğüs ağrılarım başladı buyüzünden şüphelendim

Son düzenleme:
canım daha erken olduğu için çıkmayabilir bellimi olur belki 3 gün sonra öğrenirsin gebe olduğunu
benimde adetime 9 gün var yumurtlama günümden beri gögüs ağrısı bel ağrısı ve kasık ağrısı gecmedi.
gögüslerimin uçları bile sızlıyor dokunamıyorum ayrıca gögüs ölcüm 84 tü 86 tı olmuş
kasıklarımda özellikle eğilip kalkarken daha çok sızlıyor böyle sızı vajinamın üstüne yayılıyor hayır olsun inş dilerim hamileyizdir.

İnşallah ama negatifi görünce negatif düşüncelere kapıldım. bilmiyorum ama çok istiyorum. ve bu ayda farklı ağrılarım olunca bende hamişim zannettim.

kızlar aynı problemler bendede devam ediyor artık cesaretim yok test yapmaya negatifi görünce üzülüyorum bazende geç döllenme olabiliyomuş mesela adetin 9. ila 14. gününde değilde 19. gününde geç çatlayan bir yumurtaya denk gelebiliyormuş. :44:

ama yapacak bır sey yok kı enınde sonunda yapacaksın ama bence bekle gunun gecsın

canım hangi yumurtlama günlerine denk geldi sizin kaza erken dönemdeyken olmuşsa şimdiye çıkardı siz bebiş istiyor musunuz.iyi dileklerin için ayrıca teşekkürler hayırlısı artık o kadar olaydan sonra bazı şeyler de önemini yitiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…