sanırım psikolojik banada öyle geliyorErken psikolojik olabilir bekleyin bakalım inşallah güzel haber alırsın
Çünkü bende yaşadım bu dediklerini sonucu hüsran oluyodu. En son nasip oldu beklemiyodum süpriz oldusanırım psikolojik banada öyle geliyor
benımde yumurtlamadan beri gögüslerim inmedi. acaba daha önceki aylarda böylemiydi diyorum hiç farketmemişim.Bende dediginiz seyleri gecen ayki adetim bittikten sonra denemelere başladık ve adetten sonraki yumurtlamamdan beri göğüs agrım gecmedi kasıklarımdaki ara ara batmalar gecmedi bakalım benimde 5gün var bata bekliyorum inşallah hepimiz hamileyizdirbuarada 6aydır deniyoruz sonuç hep hüsran oluyo ama bu defa inşallah psikolojik degilse hissediyorum bişeyler
Benim genelde hep adetime 8 gün kala fln gögüs agrım baslardı bu defa yumurtlamadan beri hiç gecmedi hayırlısı olur hakkımızda inşallah bide kasık batmam hiç olmazdı bu ay sürekli sag ve sol kasıgımda bariz hissettigim kasık batması yasadım hatta test alıp yapmayıda düsündüm ama gecen ayda hüsranla sonuçlandıgı için beklemek en dogrusu dedim kendi kendimebenımde yumurtlamadan beri gögüslerim inmedi. acaba daha önceki aylarda böylemiydi diyorum hiç farketmemişim.
bende regl 1gün kala yapacagımBenim genelde hep adetime 8 gün kala fln gögüs agrım baslardı bu defa yumurtlamadan beri hiç gecmedi hayırlısı olur hakkımızda inşallah bide kasık batmam hiç olmazdı bu ay sürekli sag ve sol kasıgımda bariz hissettigim kasık batması yasadım hatta test alıp yapmayıda düsündüm ama gecen ayda hüsranla sonuçlandıgı için beklemek en dogrusu dedim kendi kendime
Ay bende 2gün gecerse öyle yapıcam diye kendime söz verdmbende regl 1gün kala yapacagım
kendime söz verdim
tamam canım inşallah. bazen ben forumları bulamıyorumAy bende 2gün gecerse öyle yapıcam diye kendime söz verdmyaptıgında burayada yaz haber ver sonucunu inşallah güzel haber verebiliriz birbirimize
Tamamdırtamam canım inşallah. bazen ben forumları bulamıyorumsen benı etıketle sonucu bacım
kızlar merhaba , adetime 9 gün var ama okadar fazla belirti yaşıyorumki. acaba psikolojik olarakmı yaşıyorum bilmiyorum çok istediğim için.. devamlı ince sızı halinde kasık ağrışı. göğüslerime nerdeyse dokunamıyorum okadar çok hassasiyet oluştu. ve belli belirsiz baş dönmesi. sizce hamilelik testi için çokmu erken
Son 7 gün zor duruyorum test yapmamak içinKan testi için bile çok erken canim. Ben adete 3 gun kala yaptığımda 10 çıkmıştı 9 gun kala yapsam 0 çıkardı heraldr
Az sabirSon 7 gün zor duruyorum test yapmamak için
benimde bat 22 eylül.. belirtilerde artma azalma varmı canımbenımde 9 gün var. bat 21 eylül
birlikte bekleyelim
bende sadece gögüs hassasiyeti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?