inşallah canımBende dediginiz seyleri gecen ayki adetim bittikten sonra denemelere başladık ve adetten sonraki yumurtlamamdan beri göğüs agrım gecmedi kasıklarımdaki ara ara batmalar gecmedi bakalım benimde 5gün var bata bekliyorum inşallah hepimiz hamileyizdirbuarada 6aydır deniyoruz sonuç hep hüsran oluyo ama bu defa inşallah psikolojik degilse hissediyorum bişeyler
gögüslerim ağzıma girecek. şişti ve genişledi.yürürken bile hissediyorum varlıklarını.ve sarı akıntım var.dün uzayan bi akıntı geldi.oda sarıydı.böyle sümüksübenimde bat 22 eylül.. belirtilerde artma azalma varmı canım
göğüslerim çok hassas dokunamıyorum dün bütün gün başım döndü ama başka bişeydenmi bilmiyorum.. kasık ağrım ara ara oluyorgögüslerim ağzıma girecek. şişte ve genişledi.yürürken bile hissediyorum varlıklarını.ve sarı akıntım var.dün uzayan bi akıntı geldi.oda sarıydı.böyle sümüksü
onun haricinde hiç bişey yok. senin varmı
Valla göğüs hassasiyeti devam ediyo yarın adet olmamak için dua ediyorum hamilelik hissim hala devam ediyo ara sıra cok nadir olsada kasık agrım oluyo bakalım yarın neler olacak hakkımızda hayırlısı neyse o olsuninşallah canımbelirtiler ne durumda
Test yapmadın demi sen bat nezamandı seningögüslerim ağzıma girecek. şişti ve genişledi.yürürken bile hissediyorum varlıklarını.ve sarı akıntım var.dün uzayan bi akıntı geldi.oda sarıydı.böyle sümüksü
onun haricinde hiç bişey yok. senin varmı
benim bat 5 bugün kasık ağrısı dışında bişey kalmadı. sanki adet olacakmışım gibi geliyo hakkımızda hayırlısı canımValla göğüs hassasiyeti devam ediyo yarın adet olmamak için dua ediyorum hamilelik hissim hala devam ediyo ara sıra cok nadir olsada kasık agrım oluyo bakalım yarın neler olacak hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
yok yapmadım canım bat ctesi günüTest yapmadın demi sen bat nezamandı senin
hahahaa tahmin edebiliyorum canım umarım gelmez haberdar et bizi bekliyoruzzzBakalım bat bugün benim korku filmi izler gibi hissediyorum ansızın bişey gelcekmiş gibi
Ayyy aman gelmesin. varmı belirtinBakalım bat bugün benim korku filmi izler gibi hissediyorum ansızın bişey gelcekmiş gibi
hiç üzülme senin minnak önümüzdeki ay gelmek istedi.bak benımde gelicek biliyorum napıyım. Allah onun içinde bi ruh biçti ve zamanı gelince dünyaya gelecek. Rabbim hızlandırsın inşallah.Geldi nasıl bi yıkım bu ya
Her ay olmadıkca yıpranıyorum düsünmiycem diyorum düsünmeden duramıyorum öyle tabi ama insan olmayınca bi tuhaf hissediyo rabbim nasip etsin isteyen dileyen herkese içindede bizlere inşallahhiç üzülme senin minnak önümüzdeki ay gelmek istedi.bak benımde gelicek biliyorum napıyım. Allah onun içinde bi ruh biçti ve zamanı gelince dünyaya gelecek. Rabbim hızlandırsın inşallah.
hiç üzülme canım.. gerçi üzülmemek elde değil ama önümüzdeki aya inşallah hayırlı haberlerini alırızHer ay olmadıkca yıpranıyorum düsünmiycem diyorum düsünmeden duramıyorum öyle tabi ama insan olmayınca bi tuhaf hissediyo rabbim nasip etsin isteyen dileyen herkese içindede bizlere inşallah
çok üzüldüm canım ama yılmak yokBenim de bu ay olmadı kızlarHalbuki bütün belirtiler vardı çok üzüldüm.. :/
Benimde 9 gün var ama belirtilere itimat etmiyorum çünkü geçen ay birsürü belirti vardı ama adet oldum piskolejik di yani bu ayı bekliyorum şu an dün başladı baya göğüslerim şişti başka bişey yok tabi bu aynı zamanda adet belirtiside o yüzden Bilmiyorummm Bilemiyorummm hayırlısı hakkımızdainşallah canımbelirtiler ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?