çok üzüldüm canım ama yılmak yok![]()
Doğru diyorsun canım, hayırlısı olsun inşaAllah :) sende durumlar nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok üzüldüm canım ama yılmak yok![]()
Benimde 9 gün var ama belirtilere itimat etmiyorum çünkü geçen ay birsürü belirti vardı ama adet oldum piskolejik di yani bu ayı bekliyorum şu an dün başladı baya göğüslerim şişti başka bişey yok tabi bu aynı zamanda adet belirtiside o yüzden Bilmiyorummm Bilemiyorummm hayırlısı hakkımızda![]()
Bende geçen ay çok ümiytliydim aynı kaderi paylaşmışız bu ayda idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım ilişkiden sonra uzun süre yatmaktan ve suyla temizlemekten oldu zaten çokta ümitli değilim ama hep aynı şey oluyor adete yakın insan acaba diyorAmin canım <3 çok ümitlenme ama ben geçen ay çok ümitlendim ama maalesef..![]()
ben 4 gün var bekliyorum .. kafam karışık. heran adet olucam sanki bilmiyorum canım dua ediyorum sadece hakkımda hayırlısıDoğru diyorsun canım, hayırlısı olsun inşaAllah :) sende durumlar nasıl?
Bende geçen ay çok ümiytliydim aynı kaderi paylaşmışız bu ayda idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım ilişkiden sonra uzun süre yatmaktan ve suyla temizlemekten oldu zaten çokta ümitli değilim ama hep aynı şey oluyor adete yakın insan acaba diyor
ben 4 gün var bekliyorum .. kafam karışık. heran adet olucam sanki bilmiyorum canım dua ediyorum sadece hakkımda hayırlısı
Hadi canım hayırlısı <3 bize güzel haberler ver bakalım :)
Aminn İnşallah hepimiz hamileyizdir bende en son kimyasal yaşadım üstüne 1 adet geçti 9 gün var bata hayırlsı artıkmerhaba kızlar benimde 10 gün var bata ve çok merak ediyorum 2. gebeliğim olacak bir kızım var şuan 3 yaşında kardeşi olsun istiyoruz çok bir kimyasal gebeliğim birde bebeğimin kalbi durduğu için 8 haftalıkken kürtajım oldu bu yıl. 3 ay korunma vermişti doktor geçen ay süremiz doldu eve bir sürü internetten gebelik testi aldım eşimden habersizçünkü çok kızıyor sabret biraz nasılsa öğreneceksin diye adetim yaklaştıkça her sabah yapıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmak çok güzel
merhaba kızlar benimde 10 gün var bata ve çok merak ediyorum 2. gebeliğim olacak bir kızım var şuan 3 yaşında kardeşi olsun istiyoruz çok bir kimyasal gebeliğim birde bebeğimin kalbi durduğu için 8 haftalıkken kürtajım oldu bu yıl. 3 ay korunma vermişti doktor geçen ay süremiz doldu eve bir sürü internetten gebelik testi aldım eşimden habersizçünkü çok kızıyor sabret biraz nasılsa öğreneceksin diye adetim yaklaştıkça her sabah yapıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmak çok güzel
Sadece göğüslerim şiş başkada yokBenim de 10 gün kaldı belirtiniz var mı ?![]()
Malesef şuan yokBenim de 10 gün kaldı belirtiniz var mı ?![]()
Adet oldun mu acaba merak ettimben 4 gün var bekliyorum .. kafam karışık. heran adet olucam sanki bilmiyorum canım dua ediyorum sadece hakkımda hayırlısı
regl oldum. çok üzüldüm ebru.
Yaa nasip degilmiş bizim minikler henüz gelmeye hazır degiller demekki bende cok üzgünüm bu ay hiç düşünmycem bile sogan kürüne baslycam yarınregl oldum. çok üzüldüm ebru.
yine sil baştan bi ay var önümde
haklısın napalım zaman var iste bekliyoruz tatlım. bu ay catlatma iğnesi vurdurucam rabbim nasip ederseYaa nasip degilmiş bizim minikler henüz gelmeye hazır degiller demekki bende cok üzgünüm bu ay hiç düşünmycem bile sogan kürüne baslycam yarın
Regl oldum malesef canımAdet oldun mu acaba merak ettim![]()
Hayirlisi olsun ya üzülme allah büyükRegl oldum malesef canım
Öyle canım başka bahara artıkHayirlisi olsun ya üzülme allah büyük