• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetime 9 gün var acaba hamile olabilirmiyim?

Benimde 9 gün var ama belirtilere itimat etmiyorum çünkü geçen ay birsürü belirti vardı ama adet oldum piskolejik di yani bu ayı bekliyorum şu an dün başladı baya göğüslerim şişti başka bişey yok tabi bu aynı zamanda adet belirtiside o yüzden Bilmiyorummm Bilemiyorummm hayırlısı hakkımızda 🙏

Amin canım <3 çok ümitlenme ama ben geçen ay çok ümitlendim ama maalesef.. :(

Amin canım <3 çok ümitlenme ama ben geçen ay çok ümitlendim ama maalesef.. :KK43:
Bende geçen ay çok ümiytliydim aynı kaderi paylaşmışız bu ayda idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım ilişkiden sonra uzun süre yatmaktan ve suyla temizlemekten oldu zaten çokta ümitli değilim ama hep aynı şey oluyor adete yakın insan acaba diyor

Bende geçen ay çok ümiytliydim aynı kaderi paylaşmışız bu ayda idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım ilişkiden sonra uzun süre yatmaktan ve suyla temizlemekten oldu zaten çokta ümitli değilim ama hep aynı şey oluyor adete yakın insan acaba diyor

Aynen acabalar aklımda benim de hep :( Bu ayı bekliycez nasip :(

merhaba kızlar benimde 10 gün var bata ve çok merak ediyorum 2. gebeliğim olacak bir kızım var şuan 3 yaşında kardeşi olsun istiyoruz çok bir kimyasal gebeliğim birde bebeğimin kalbi durduğu için 8 haftalıkken kürtajım oldu bu yıl. 3 ay korunma vermişti doktor geçen ay süremiz doldu eve bir sürü internetten gebelik testi aldım eşimden habersiz :KK70: çünkü çok kızıyor sabret biraz nasılsa öğreneceksin diye adetim yaklaştıkça her sabah yapıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmak çok güzel

merhaba kızlar benimde 10 gün var bata ve çok merak ediyorum 2. gebeliğim olacak bir kızım var şuan 3 yaşında kardeşi olsun istiyoruz çok bir kimyasal gebeliğim birde bebeğimin kalbi durduğu için 8 haftalıkken kürtajım oldu bu yıl. 3 ay korunma vermişti doktor geçen ay süremiz doldu eve bir sürü internetten gebelik testi aldım eşimden habersiz :KK70: çünkü çok kızıyor sabret biraz nasılsa öğreneceksin diye adetim yaklaştıkça her sabah yapıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmak çok güzel
Aminn İnşallah hepimiz hamileyizdir bende en son kimyasal yaşadım üstüne 1 adet geçti 9 gün var bata hayırlsı artık🙏

Benim de 10 gün kaldı belirtiniz var mı ? 😊

Yaa nasip degilmiş bizim minikler henüz gelmeye hazır degiller demekki bende cok üzgünüm bu ay hiç düşünmycem bile sogan kürüne baslycam yarın
haklısın napalım zaman var iste bekliyoruz tatlım. bu ay catlatma iğnesi vurdurucam rabbim nasip ederse

Back