• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetime 9 gün var acaba hamile olabilirmiyim?

Bende dediginiz seyleri gecen ayki adetim bittikten sonra denemelere başladık ve adetten sonraki yumurtlamamdan beri göğüs agrım gecmedi kasıklarımdaki ara ara batmalar gecmedi bakalım benimde 5gün var bata bekliyorum inşallah hepimiz hamileyizdir🤗 buarada 6aydır deniyoruz sonuç hep hüsran oluyo ama bu defa inşallah psikolojik degilse hissediyorum bişeyler
inşallah canım:anne: belirtiler ne durumda

benimde bat 22 eylül.. belirtilerde artma azalma varmı canım:110:
gögüslerim ağzıma girecek. şişti ve genişledi.yürürken bile hissediyorum varlıklarını.ve sarı akıntım var.dün uzayan bi akıntı geldi.oda sarıydı.böyle sümüksü

onun haricinde hiç bişey yok. senin varmı

gögüslerim ağzıma girecek. şişte ve genişledi.yürürken bile hissediyorum varlıklarını.ve sarı akıntım var.dün uzayan bi akıntı geldi.oda sarıydı.böyle sümüksü

göğüslerim çok hassas dokunamıyorum dün bütün gün başım döndü ama başka bişeydenmi bilmiyorum.. kasık ağrım ara ara oluyor

Valla göğüs hassasiyeti devam ediyo yarın adet olmamak için dua ediyorum hamilelik hissim hala devam ediyo ara sıra cok nadir olsada kasık agrım oluyo bakalım yarın neler olacak hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 🤗

gögüslerim ağzıma girecek. şişti ve genişledi.yürürken bile hissediyorum varlıklarını.ve sarı akıntım var.dün uzayan bi akıntı geldi.oda sarıydı.böyle sümüksü

Test yapmadın demi sen bat nezamandı senin

Valla göğüs hassasiyeti devam ediyo yarın adet olmamak için dua ediyorum hamilelik hissim hala devam ediyo ara sıra cok nadir olsada kasık agrım oluyo bakalım yarın neler olacak hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 🤗
benim bat 5 bugün kasık ağrısı dışında bişey kalmadı. sanki adet olacakmışım gibi geliyo hakkımızda hayırlısı canım

Geldi nasıl bi yıkım bu ya😔😖😖
hiç üzülme senin minnak önümüzdeki ay gelmek istedi.bak benımde gelicek biliyorum napıyım. Allah onun içinde bi ruh biçti ve zamanı gelince dünyaya gelecek. Rabbim hızlandırsın inşallah.

hiç üzülme senin minnak önümüzdeki ay gelmek istedi.bak benımde gelicek biliyorum napıyım. Allah onun içinde bi ruh biçti ve zamanı gelince dünyaya gelecek. Rabbim hızlandırsın inşallah.
Her ay olmadıkca yıpranıyorum düsünmiycem diyorum düsünmeden duramıyorum öyle tabi ama insan olmayınca bi tuhaf hissediyo rabbim nasip etsin isteyen dileyen herkese içindede bizlere inşallah

Her ay olmadıkca yıpranıyorum düsünmiycem diyorum düsünmeden duramıyorum öyle tabi ama insan olmayınca bi tuhaf hissediyo rabbim nasip etsin isteyen dileyen herkese içindede bizlere inşallah
hiç üzülme canım.. gerçi üzülmemek elde değil ama önümüzdeki aya inşallah hayırlı haberlerini alırız :KK200:

4 senedir her ay yaşıyorum bu belirtileri
ama gariptir ki hamıle kaldıgım aylar hiç belirtisiz sonucu ögrenıyorum ,
tabi boş gebelık çıktı hep ama olsun ,

Arkadaslar erken test yapmayın gununuz gecınce yapın sabredın cunku ılk zamanlar deger dusuj oluyor artıkcakmı dıe stres yasıyosunuz ben bu ay yasadım ve kımyasal cıktı sımdı hamıle kalsam adetım en az 5gun gecıce yaparım

Benimde 9 gün var ama belirtilere itimat etmiyorum çünkü geçen ay birsürü belirti vardı ama adet oldum piskolejik di yani bu ayı bekliyorum şu an dün başladı baya göğüslerim şişti başka bişey yok tabi bu aynı zamanda adet belirtiside o yüzden Bilmiyorummm Bilemiyorummm hayırlısı hakkımızda 🙏

Back