Adetime 7 8 gün var testin negatif çıkmasi

Bı kaç gün daha bekle ve geç döllenme olduysa gecikmeyi bekle inşallah gönlündeki olur ben 10 aydır deniyordum artık olmuyor deyip işe basliycaktim ve hamile olduğumu öğrendim
İnşallah...çatlama zamanını net olarak biliyorum ama bu şekilde gec döllenebilir mi

Belirtiniz var mı peki varsa ne zaman basladı
Bende aşırı bel ağrısı vardı bacaklarıma vuruyordu ve yumurtlama döneminde başlayan göğüs ağrım hiç geçmedi şu anda devam ediyo yumurtlamadan 3 gün sonra müthiş baş ağrım vardı sağlık ocağına gittim aile hekimi tansiyonumu ölçtü 6 ya 3 çıktı aşırı düşmüştü dikkat et demişti belki buda bir belirtiydi bilmiyorum

Benim de ymtladan sonra aşırı baş agrım oldu üç gün asla geçmedi kasıklarda ağrı vardı ama artık yok. Hiç bir şey bakalım belki adete üç gün kala flan cıkar

Şubat 17 de 6.9
Şubat 19 da 30.3
Şubat 21 de 52.27
Şubat 23 de 62.23
Şubat 25 de 137.3
Mart 2 de 1823 kese göründü bu değerde
Yarın kontrol var kaç oldu değerim bilmiyorum
Çoook teşekkür ederim son sorum ilk idrar testinizin yani 6.9 değeri bilen testinizin markası neydi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin maşallah

Çoook teşekkür ederim son sorum ilk idrar testinizin yani 6.9 değeri bilen testinizin markası neydi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin maşallah
Bebetaym yaptım pozitif bozuk sandım çünkü adetime 9 gün vardı emin olmak için prediktor 6 gün önce olan testi aldım hemen yaptım oda pozitif çıktı kan verdim 6.9 çıktı altta ki test bebetaym üstteki prediktor 6 gün önce

Eklentiler

• 1000141125.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 9
Ay çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Ay çok teşekkür ederim bilgilendirme için
Ve herkes bilsin diye yazıyorum ben çok erken öğrendim o yüzden HCG takibine alındım ve 2 katına yukselmedi regl tarihime kadar regl tarihim geldiğinde 2 katı değil nerdeyse 3 katına yakın arttı adet öncesi olan değerleri pek onemsemeyin doktorum öyle söyledi asıl HCG artışı regil günü ve gecikmede oluyo böyle bişey yaşarsan benim gibi stres yapma diye söylüyorum canım

Yaaa valla uyarın için çok teşekkür ederim muhtemelen öyle olsa çok stres olurdum çok çok teşekkür ederim uyarın için bende normalden çok az daha önce yumurtladım. pazar sabah test yapacağım yumurtlamamdan sonra 12. Gün olacak . Fakat dayanamayıp 11. Gün cumarteside yaparım bakalım çıkarsa bişeyler buraya atarım

İnşallah vardır canım ama bence 12 günü prediktor 6 gün önce olandan yap biraz pahalı ama kesin sonuç veriyo bebetaym bana pozitif çıkarınca şaşırmıştım inşallah seninde güzel haberini alır sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…