- 17 Nisan 2025
- 28
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi Ebruli8586
-
Senin ne belirtin var canım bende ara ara ateşlenme ve baş ağrısı var şuan yoğun biçimde
Bende klasik adet belirtileri oldu hamile kalanların yazdığı gibi bel ağrısı ateş çıkması yoğun beyaz akıntı filan bunlar hiç olmadı her ay adet öncesi bağırsaklarım bozulur, göğüslerim hassaslaşır aşırı üşüme gelir burnum kanar ayıptır söylemesi gaz olur bunların hepsi oldu ama hiç öyle batma hissi veya akıntı vs olmadı pazartesi beklenen adet günüm bakalım ne olucak aslında böyle telaş yapmazdım adetime daha varken ama rüya gördüm hadi bir test yapayım dedim meğer dandik teste denk gelmişimSenin ne belirtin var canım bende ara ara ateşlenme ve baş ağrısı var şuan yoğun biçimde
Ben de bugün başka marka test yaptım negatif çıktıBende klasik adet belirtileri oldu hamile kalanların yazdığı gibi bel ağrısı ateş çıkması yoğun beyaz akıntı filan bunlar hiç olmadı her ay adet öncesi bağırsaklarım bozulur, göğüslerim hassaslaşır aşırı üşüme gelir burnum kanar ayıptır söylemesi gaz olur bunların hepsi oldu ama hiç öyle batma hissi veya akıntı vs olmadı pazartesi beklenen adet günüm bakalım ne olucak aslında böyle telaş yapmazdım adetime daha varken ama rüya gördüm hadi bir test yapayım dedim meğer dandik teste denk gelmişim
Hangi marka belki o bozukturBen de bugün başka marka test yaptım negatif çıktı
Benim hiç umudum yok zaten yaşımda neredeyse kırka dayandı bu saatten sonra olsada olur olmasada olur ama umarım sizinki adet belirtisi değilde hamileliktirBenim 2 gündür felaket adet olxam gibi ağrılarım var bitek Nimo çift cıksrttır diğerleri hep negatif o marka da yanıldı hatalı ama yinede herkes bana adet gecikmesi bekle diyor ama sanmıyorum
Öyle mi ben 25 yaşındayım 3 senelik evliyim biz o süreçte istemedik artık yeni yeni istiyoruz inşallah bu 2. DenemeBenim hiç umudum yok zaten yaşımda neredeyse kırka dayandı bu saatten sonra olsada olur olmasada olur ama umarım sizinki adet belirtisi değilde hamileliktir
Canım benim Allah sana tez zamanda hamilelik nasip etsin hayırlı evlat nasip etsin çok içten dua ettim senin için umarım erkenden anne olursun benim artık enerjimde kalmadı çift çizgiyi görünce başta bir acaba mı dedim sonra foruma bakınca oda kalmadıÖyle mi ben 25 yaşındayım 3 senelik evliyim biz o süreçte istemedik artık yeni yeni istiyoruz inşallah bu 2. Deneme
Ben de bugün başka marka test yaptım negatif çıktıBende klasik adet belirtileri oldu hamile kalanların yazdığı gibi bel ağrısı ateş çıkması yoğun beyaz akıntı filan bunlar hiç olmadı her ay adet öncesi bağırsaklarım bozulur, göğüslerim hassaslaşır aşırı üşüme gelir burnum kanar ayıptır söylemesi gaz olur bunların hepsi oldu ama hiç öyle batma hissi veya akıntı vs olmadı pazartesi beklenen adet günüm bakalım ne olucak aslında böyle telaş yapmazdım adetime daha varken ama rüya gördüm hadi bir test yapayım dedim meğer dandik teste denk gelmişim
softec diye bir markaHangi marka belki o bozuktur
Hiç duymadım bu markayı neyse negatifse de hiç takmayın hayat böyle de güzel perşembe ve cuma günü biraz kafam takılmıştı kendi test sonucuma sonra hemen Bi tiyatro bileti aldım ve harika bir oyuna gittim kafam dağıldı sizde öyle yapın kendinize ne iyi geliyorsa onunla meşgul olunBen de bugün başka marka test yaptım negatif çıktı
softec diye bir marka
Amin inşallah çok teşekkür ederim umarım Allah nasip eder herkeseCanım benim Allah sana tez zamanda hamilelik nasip etsin hayırlı evlat nasip etsin çok içten dua ettim senin için umarım erkenden anne olursun benim artık enerjimde kalmadı çift çizgiyi görünce başta bir acaba mı dedim sonra foruma bakınca oda kalmadı
Evet bende bu akşam stand up için almıştım misafir geldiğinden iptal etmek zorunda kaldımHiç duymadım bu markayı neyse negatifse de hiç takmayın hayat böyle de güzel perşembe ve cuma günü biraz kafam takılmıştı kendi test sonucuma sonra hemen Bi tiyatro bileti aldım ve harika bir oyuna gittim kafam dağıldı sizde öyle yapın kendinize ne iyi geliyorsa onunla meşgul olun
Evet bende bu akşam stand up için almıştım misafir geldiğinden iptal etmek zorunda eskid
Stand up daha eğlenceli olabilirdi eskiden eş dost akraba misafir vs gelen giden çok olurdu kendi planım varsa bile herkes için kolaylıkla planımdan vs vazgeçerdim şimdi herkesle muhabbeti kestim eşimle canımız ne isterse onu yapıyoruzEvet bende bu akşam stand up için almıştım misafir geldiğinden iptal etmek zorunda kaldım
Kayınvalideme geliyor zaten görümcemle gidiyorduk ayıp olur diye gitmedikStand up daha eğlenceli olabilirdi eskiden eş dost akraba misafir vs gelen giden çok olurdu kendi planım varsa bile herkes için kolaylıkla planımdan vs vazgeçerdim şimdi herkesle muhabbeti kestim eşimle canımız ne isterse onu yapıyoruz
Emin ol ilk vazgeçilende onlar oluyor ama sen daha çok gençsin bir bebişin olursa eşinin annesi işine yarayabilirKayınvalideme geliyor zaten görümcemle gidiyorduk ayıp olur diye gitmedik
Ayy canım çok hoşsun. Yaşadığım yerde avm bile yok, telefondan oyun oynuyorum ben de test sonucumu beklerken kafam dağılsın diye, yoksa kafayı yerimHiç duymadım bu markayı neyse negatifse de hiç takmayın hayat böyle de güzel perşembe ve cuma günü biraz kafam takılmıştı kendi test sonucuma sonra hemen Bi tiyatro bileti aldım ve harika bir oyuna gittim kafam dağıldı sizde öyle yapın kendinize ne iyi geliyorsa onunla meşgul olun
Yok benim kaynanam köye gidiyor burda sadece 3 ay duruyor ben kendim tek bakıcam kocamla maalesefEmin ol ilk vazgeçilende onlar oluyor ama sen daha çok gençsin bir bebişin olursa eşinin annesi işine yarayabilir
Ben gebeliğimi nimo markayla öğrenmiştim ama silik değildi gayet nettiArkadaşlar aranızda nimo marka erken gebelikte pozitif görüp hamile olan var mı
Gerçek pozitif çıkan Biri çıktı bunada şükür bu arada sizin adınıza da sevindim umarım bizlerde de öyle olurBen gebeliğimi nimo markayla öğrenmiştim ama silik değildi gayet netti
Ayy canım çok hoşsun. Yaşadığım yerde avm bile yok, telefondan oyun oynuyorum ben de test sonucumu beklerken kafam dağılsın diye, yoksa kafayı yerimsağlık huzur olsun
Sağlık huzur olsun nerede yaşadığımızın çokta önemi yok aslındaAyy canım çok hoşsun. Yaşadığım yerde avm bile yok, telefondan oyun oynuyorum ben de test sonucumu beklerken kafam dağılsın diye, yoksa kafayı yerim
Bebiş olsunda kendimizde bakarız bakalım yarın adet günüm benim için herşey yarın belli olacakYok benim kaynanam köye gidiyor burda sadece 3 ay duruyor ben kendim tek bakıcam kocamla maalesef
Bebiş olsunda kendimizde bakarız bakalım yarın adet günüm benim için herşey yarın belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?