- 17 Nisan 2025
- 28
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi Ebruli8586
-
Belki gel döllenme filanmıdır ki 38 yaşımdayım ne aşılama ne tüp hiçbiri tutmadı pozitif görünce şaşırdım ama az Bi araştırınca markanın yalancı pozitif verdiğini gördüm üzüldümBenim adetime iki gün var ve sekiz gün kaldığından beri test yapıyorum hepsi negatif en son Nimo yaptım o pozitif verdi ama inanmadım güvenmedim bu sabah başka bir markanın erken gebelik testini ve kas testini yaptigimda negatif sonuç aldım
Ben de yalancı pozitif çıkardıBen de nimo da pozitifi gördüm bugün kan verdim sonucu yazarım
Umarım gönlünce olur eğer negatif olursa da ki olmaz inşallah yinede yazar mısınız burayaBen de nimo da pozitifi gördüm bugün kan verdim sonucu yazarım
Sanırım pek bilindik bir marka değil kullanan 2 kişi dışında kimseden ses yokArkadaşlar aranızda nimo marka erken gebelikte pozitif görüp hamile olan var mı
evet yazacağım. Ama benim kafamı karıştıran şu ben geçen ay da aynı testi kullandım negatif çıktı ertesi gün kan verdim 39 çıktı, kimyasal oldu sonrasında o ayrıUmarım gönlünce olur eğer negatif olursa da ki olmaz inşallah yinede yazar mısınız buraya
O zaman çıkan sonucun tam tersini mi düşünmemiz gerek acaba forumda bir hanımda yazmış bana negatif çıkarttı meğer hamileymişim diyeevet yazacağım. Ama benim kafamı karıştıran şu ben geçen ay da aynı testi kullandım negatif çıktı ertesi gün kan verdim 39 çıktı, kimyasal oldu sonrasında o ayrı
Yok yA sanmıyorum idrarda daha geç çıkabiliyor kan daha garanti ondandırO zaman çıkan sonucun tam tersini mi düşünmemiz gerek acaba forumda bir hanımda yazmış bana negatif çıkarttı meğer hamileymişim diye
Testin fotosu var mı canımBen de nimo da pozitifi gördüm bugün kan verdim sonucu yazarım
Evet varTestin fotosu var mı canım
Maşallah baya belirgin canım yumurtlama takip etmişmiydinEvet var
Evet doktor kontrolünde etmiştim klomen de kullanmıştım bakalım inşallah vardırMaşallah baya belirgin canım yumurtlama takip etmişmiydin
Kaç gün oldu çatlatma iğnesi kullanmışmıydınEvet doktor kontrolünde etmiştim klomen de kullanmıştım bakalım inşallah vardır
Muhtemel yumurtlamadan beri 14 gün oldu, hayır kullanmadım sadece klomen kullandımKaç gün oldu çatlatma iğnesi kullanmışmıydın
Testin fotosu var mı canım
14 gün olduysa eğer çıkar zatan ki testin baya belirgin inşallah hayırlı haberlerle gelirsin benide etiketle merak ederimMuhtemel yumurtlamadan beri 14 gün oldu, hayır kullanmadım sadece klomen kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?