Yerleşme ağrısı

Keşke atmasaydin biraz bekleseydin valla dua ediyorum herkese burda çok okuyup üzüldüğüm zamanlar olmuştu ama senden güzel haber gelecek gibi bir his var içimde 😇🙏👼
Ay hadi insallah gecen gun arkdsim kizin olursa oglma vwr dedi durduk yere engelli kiz kardesim var bu sabah bana bebek varmi karnini goster dedi bende dun kaynanama evde zaten 2 kisiyiz diyecegime 3 kisiyiz dedm sonra dedim aceba bu bir mesaj mi🤣🤭🤭

Ay hadi insallah gecen gun arkdsim kizin olursa oglma vwr dedi durduk yere engelli kiz kardesim var bu sabah bana bebek varmi karnini goster dedi bende dun kaynanama evde zaten 2 kisiyiz diyecegime 3 kisiyiz dedm sonra dedim aceba bu bir mesaj mi🤣🤭🤭
😂olabilir allah söyletti demekki bu özel kişilerin kalp gözünün açık olduğunu düşünüyorum ben onlar hissediyo resmen ayy hadi inşallah vardır 🥲

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz benm göğüsler baya şiş ve ağrıyo sol göğüs ucum çok kaşınıyo akıntı olayı bence herkeste farklı bende burda okuduklarıma göre dedm ki akintm yok kesin bu ayda olmadı diye sanki bi anda bişeyler akıyo gibi hissedyrm bakiyorm temiz hiç bişey yok sol kasigim da böyle bi dolgunluk hissi vardi sürekli allahım isteyen herkese nasip etsin dualarm sizinle 🥰
Hayırlı olsun 😊 akıntı sizde ne zaman başladı

Yok yok kabarcık felan alakasız bence bende öyle bişey yok sadece cok şişti sol gogusumde kaşıntı oluyo arada o kadar
mide bulanyin varmi nassl cok sık mi oluyor bugun okdr halsizim sanki bi yildir is yapip uyumamisim karnim agriyor adet oldum saniom bakiyom yok sasirdim bende

Mide bulantısı kusacak kadar deil ama arada bi bulantı oluyo
Sayfadan bakiyorum herkes cok farkli seyler yaziyor yok sabah mide bulantisindan yemek yiyememisler yok belirtileri söyle böyle hafif bi bulanti sizinki dimi herkes sabah demis bide benim sabh oyle bulantim yoj🤣

Sayfadan bakiyorum herkes cok farkli seyler yaziyor yok sabah mide bulantisindan yemek yiyememisler yok belirtileri söyle böyle hafif bi bulanti sizinki dimi herkes sabah demis bide benim sabh oyle bulantim yoj🤣
Kendini kimse ile kıyaslama herkesin vücut yapısı farklı bende burda çok belirti aradim hep üzüldüm zamanlar oldu ama bu ay hiç ümidim yokken saçma sapan bi şekilde öğrendim 🤣 ve ben ilk bebeğimi kaybettm dogumda o zamnkinde hiç bir belirtim yoktu ne kaşık ağrısı ne göğüs ağrısı ne akıntı ne mide bulantısı şu mide bulantısı olayını 9 ay boyunca hiç yaşamamıştım

Kendini kimse ile kıyaslama herkesin vücut yapısı farklı bende burda çok belirti aradim hep üzüldüm zamanlar oldu ama bu ay hiç ümidim yokken saçma sapan bi şekilde öğrendim 🤣 ve ben ilk bebeğimi kaybettm dogumda o zamnkinde hiç bir belirtim yoktu ne kaşık ağrısı ne göğüs ağrısı ne akıntı ne mide bulantısı şu mide bulantısı olayını 9 ay boyunca hiç yaşamamıştım
Rabbim sabir versin oncelikle bacim ve insallah saglikla bebisini kucagina alirsin bu sefer🥰ne biliyim insan okudukca farkli seyler aceba bosunami umitleniyorum diyor sen hamilesin her firsatta dua et bana bu ay bebisim olsun strese giriyom yoksa🤭

Merhaba bu ay hsg çekildim kanamam biter bitmez değerlendirdik. Hamile olduğumu düşünmüyorum artık umudum da yok ama nedense bu ay belime, sol kalçama ve sol bacağıma vuran ağrı mevcut. Kasık ağrım ve beyaz akıntımda bunlara ek ama tabi bunları regl olacağım zamanda yaşıyordum. Sizde hiç böyle durumlar oldu mu?

Rabbim sabir versin oncelikle bacim ve insallah saglikla bebisini kucagina alirsin bu sefer🥰ne biliyim insan okudukca farkli seyler aceba bosunami umitleniyorum diyor sen hamilesin her firsatta dua et bana bu ay bebisim olsun strese giriyom yoksa🤭
Allah razı olsun tabiki dua ediyorum isteyen herkese sakın stres yapma o bunalıma girme çünkü kendim yasadm biliyorm çok zor kendini oyalamaya çalış çocuk için ilişki yaşama bunu görev gibi görme ben şuan 29 yasindaym ilk gebeligim 16 yaşında olmuştu ve o zamandan beri bi daha olmadı o kadar bunalıma girmiştim ki artık ümidim yoktu olacağına doktorlar hiç bir sorun yok diyor ama olmuyo sonra akışına bıraktm şu 2 aydır öyleydi allah bu ay yüzüme güldü 🥰darısı size inşallah

Merhaba bu ay hsg çekildim kanamam biter bitmez değerlendirdik. Hamile olduğumu düşünmüyorum artık umudum da yok ama nedense bu ay belime, sol kalçama ve sol bacağıma vuran ağrı mevcut. Kasık ağrım ve beyaz akıntımda bunlara ek ama tabi bunları regl olacağım zamanda yaşıyordum. Sizde hiç böyle durumlar oldu mu?
Bende regl zamanı bunları sürekli yaşayan biriyim benim bu sefer fark olarak sol kasigimda bakmalar oldu bi kaç kez ondan suphelendm bide tiksinme gerisi adetle aynı yani hiç bir fark yok hatta o kadar agrım vardiki test yapsammi yapmasammi kararsizdim

Back
X