- Konu Sahibi ozlemcikkk
Yaa sorma bende kedilere ağlıyorum sürekliBend3de asiri var ve ben oyle duygusal biri degilim instagramda kapiyi acamayan kediye bile uzulup aglamislgm var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa sorma bende kedilere ağlıyorum sürekliBend3de asiri var ve ben oyle duygusal biri degilim instagramda kapiyi acamayan kediye bile uzulup aglamislgm var![]()
Yaa sorma bende kedilere ağlıyorum sürekliayy hadi inşallah güzel
Insallah insallah bacim bu ayda benim guzel haberimi alalimYaa sorma bende kedilere ağlıyorum sürekliayy hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
Amin inşallah kaç gün vardı adete kusura bakma belki söylemişsindr de benm b 12 bu aralar bi geliyo bi gidiyo unutuyorumInsallah insallah bacim bu ayda benim guzel haberimi alalim![]()
Persembe gunu ama insallah adet olmamAmin inşallah kaç gün vardı adete kusura bakma belki söylemişsindr de benm b 12 bu aralar bi geliyo bi gidiyo unutuyorum![]()
İnşallah olmazsın test ne zaman yapacaksın ben sabırsız oldugum icin herkesi kendim gibi zannediyormPersembe gunu ama insallah adet olmam![]()
Bitane ypmstm oda var yok gbi bsydi hoz yanilmasi sandim korkuyorum yapmayaİnşallah olmazsın test ne zaman yapacaksın ben sabırsız oldugum icin herkesi kendim gibi zannediyorm![]()
Valla benimki o kadar siliktiki ama 5 dakikada gördüm sonra hafif koyulasti eşime gosteriyorm görmüyorum diyo körmüsün iyi bak diyorm yalandan bana he gördüm diyo sinirlerm tepeme çıktı ertesi gün kan verdimBitane ypmstm oda var yok gbi bsydi hoz yanilmasi sandim korkuyorum yapmayapersmbe olmzsam yaparm
Benimkide gozukmuyor gbi bsy bende bosuna esime soyleyip umut vermiyim diye demedim hatta test yaptigimida bilmiyorValla benimki o kadar siliktiki ama 5 dakikada gördüm sonra hafif koyulasti eşime gosteriyorm görmüyorum diyo körmüsün iyi bak diyorm yalandan bana he gördüm diyo sinirlerm tepeme çıktı ertesi gün kan verdim![]()
Valla benimki kendi kendine sen hamilesin diye tutturduğu için ben zaten biliyodm diyo bende sürpriz yapmak istedim ama olmadı o önce davrandı testleri yukleym bakBenimkide gozukmuyor gbi bsy bende bosuna esime soyleyip umut vermiyim diye demedim hatta test yaptigimida bilmiyor
Ee seninki cok belli benimki boyle degildiValla benimki kendi kendine sen hamilesin diye tutturduğu için ben zaten biliyodm diyo bende sürpriz yapmak istedim ama olmadı o önce davrandı testleri yukleym bak
Sen baya erken yapmissn ondandır ben adete 4 gün kala yaptim biraz daha erken yapsam belki bende ogrenemezdmEe seninki cok belli benimki boyle degildi
Sirtim belim kopacak gibi adet olmiym daSen baya erken yapmissn ondandır ben adete 4 gün kala yaptim biraz daha erken yapsam belki bende ogrenemezdm
Valla bende eczaneden erken gebelik dedim frelly mi neydi öyle bi marka verdim herkes çok yanilttigini yazmıştı ondan gidip test verdim yoksa benmde pek bilgm yok markalar hakkında ama zaten 5.10 dakika içinde çıkıyorsa vardır uzun süre bekleynce kuruma çizgisi oluyoms bazılarında galibaSirtim belim kopacak gibi adet olmiym dapersembe gunu test yaparim eczaneden alacam onerecegin marka varmi bilgi sahibi degilim
Ben bi kc dk bekldm koyu olmayinca cope attm hemenValla bende eczaneden erken gebelik dedim frelly mi neydi öyle bi marka verdim herkes çok yanilttigini yazmıştı ondan gidip test verdim yoksa benmde pek bilgm yok markalar hakkında ama zaten 5.10 dakika içinde çıkıyorsa vardır uzun süre bekleynce kuruma çizgisi oluyoms bazılarında galiba
Benm her ay 10 gün önce başlar zaten adet agrilarm o yüzden genelde hamilelikte nasıl oluyo bilmiyorum ki ama bu sefer 13 14 gün önce başladı şu kasiga bıçak saplanır gibi ağrı tiksinmem sayesinde öğrendim erkenden olmaz diyolar ama oluyomus mide bulantısı felanSirtim belim kopacak gibi adet olmiym dapersembe gunu test yaparim eczaneden alacam onerecegin marka varmi bilgi sahibi degilim
Valla o belli belirsiz çizgi 5 dk içinde çıktı benm kalbim atmaya başladıBen bi kc dk bekldm koyu olmayinca cope attm hemen
Bende mide bulantisi yok gibi ama dediginiz gibi adet belirtilerim adete yakin olurdu bu s3fer cok erken oldu acebami dedimBenm her ay 10 gün önce başlar zaten adet agrilarm o yüzden genelde hamilelikte nasıl oluyo bilmiyorum ki ama bu sefer 13 14 gün önce başladı şu kasiga bıçak saplanır gibi ağrı tiksinmem sayesinde öğrendim erkenden olmaz diyolar ama oluyomus mide bulantısı felan
Mide bulantısı sürekli deil sadece sevdiğim bi yemeği yaparken kokusu çok kötü geldi herkese koklattm bi tuaf kokuyo diye herkes normal olduğunu söyleyince esim dedi sen kesin hamilesn ertesi günde test yaptm işte ama henüz eşim ve benm dışımda kimse bilmiyo kalp atışını duymadan söylemek istemiyorumBende mide bulantisi yok gibi ama dediginiz gibi adet belirtilerim adete yakin olurdu bu s3fer cok erken oldu acebami dedim
Test yapınca mutlaka haber ver beraber sevinelim ayyy herkesin gönlüne göre olsun istyorm allahım böyle bekleyip üzülmek çok kötü oluyo hayırlı haberlerle gel inşallahBende mide bulantisi yok gibi ama dediginiz gibi adet belirtilerim adete yakin olurdu bu s3fer cok erken oldu acebami dedim
Ben cift cizgi cok koyu degilse hamilelik olmaz diye direk attimValla o belli belirsiz çizgi 5 dk içinde çıktı benm kalbim atmaya başladısonrasi işte en fazla o kadar koyulasti eşimin ısrarla görmüyorum dediği çizgi
![]()