adetime 4 gün var test yapsam çıkarmı?

aa şimdi farkettim sende izmirdeymişsin. ne hoş. ben menemendeyim bilmem biliyormusun?

test al en kısa zamanda canım. belirtilerin var çünkü. bu belirtilerle gebelik varsa testte erken bile olsa çıkar emin ol. ağzının tadı nasıl peki? benim çok tuhaf bir tadı vardı ilk günlerde.

agzımın tadında bırsey yok ama yada ben anlamıyorum.ama yıyom gene karnım acıkıodoyamıyorum malesefkı öle durmadan bırseyler yıyım

agzımın tadında bırsey yok ama yada ben anlamıyorum.ama yıyom gene karnım acıkıodoyamıyorum malesefkı öle durmadan bırseyler yıyım

:roflol:ilk günlerde ağzımın tadı olmamasına rağmen benimde tuhaf bi iştahım vardı. hatta birgün oğlumun öğretmeni bana kırılma ama sende kurtmu var bu ne iştah diye sormuştu:roflol: bende kan şekerim düşüyo herhalde demiştim. ahhh ah şimdi hiç eser yok o iştahtan. açlık ve bulantı bütün hayatımı özetleyen iki kelime:çok üzgünüm:

ama ben seviyodummmsempatiksalakcinni şaka bi yana herşeye katlanılıyo onlar için diliyorum en kısa sürede al mutlu haberi sende. ha birde inşallah hiç bulantın olmas:Saruboceq:

canım ya sızde sırt agrısı bel agrısı oluomuydu ki ben oturamıyorum pc basında fazla agrıyor hemen

selam buse tolga,aydoğduzemuszemus

bende de var sırt ağrısı şuan çalışmıyorum ağır bişeyde kaldırmadım niye oluyo anlamadım:1shok: Sanki günlerce çalışmışım mesaiye kalmışımda yorgunmuşum gibi bir ağrı halbuki 1 yıldır evdeyim delikafadulden

Buse tolga senin karnın şiş mi :Saruboceq:benim sabah kalkarken birde karnımda sancı oldu kala kaldım öle nefesim kesildi:1shok:

Buse tolga senin karnın şiş mi :Saruboceq:benim sabah kalkarken birde karnımda sancı oldu kala kaldım öle nefesim kesildi:1shok:

iremcim hoşgeldin canım. o sancı dediğin şey umarım tahmin ettiğim şeydir. hadi güzel haberler verin inşallah en kısa süredeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…