adetime 4 gün var test yapsam çıkarmı?

iremcim hoşgeldin canım. o sancı dediğin şey umarım tahmin ettiğim şeydir. hadi güzel haberler verin inşallah en kısa süredeopuyorumnanaktan

inşallahhh Allahımmm duy sesimiziiii:Saruboceq: özellikle sağ tarafımda oluyor kasılma gibi ve şuan oldukça yoğun akıntım var göğüslerimde oldukça hassas

inşallahhh Allahımmm duy sesimiziiii:Saruboceq: özellikle sağ tarafımda oluyor kasılma gibi ve şuan oldukça yoğun akıntım var göğüslerimde oldukça hassas

ay o akıntıyı hiç sorma. ilk günden beri hala devam ediyo benim. bıktım valla zaten hava sıcak. ama onun bi açıklaması varmış canım. o akıntı gebelik boyunca olacakmış bebeğin çıkış yolunun temiz kalması içinmiş. doktorum öle diyo.

ay o akıntıyı hiç sorma. ilk günden beri hala devam ediyo benim. bıktım valla zaten hava sıcak. ama onun bi açıklaması varmış canım. o akıntı gebelik boyunca olacakmış bebeğin çıkış yolunun temiz kalması içinmiş. doktorum öle diyo.

olsun her yerimde ağrısın hiç önemli değil yeterki yavrum benimle olsun ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin ben razıyım:emir_bebek: sırt ağrısı oluyo muydu sende ay doluCADIARZU

evet canım oluyodu pc başında sanki saatlerce oturmuşum gibi bir ağrı oluyodu. oysa sadece 5 dakikada hissediyordum bunu. birde sabahları çok oluyordu. yorgun uyanıyordum hep

evet canım oluyodu pc başında sanki saatlerce oturmuşum gibi bir ağrı oluyodu. oysa sadece 5 dakikada hissediyordum bunu. birde sabahları çok oluyordu. yorgun uyanıyordum hep

bu kadarı da psikolojik değildir sanırım değil mi ya:Saruboceq: haziranın 3 ünden beri hissediyorum bu belirtileri reglim 3.gün kahverengi akıntı ile bittiğinden beri ben bu haldeyim göğüslerimde çürük ağrısı gibi ağrıyo:bbo:

bu kadarı da psikolojik değildir sanırım değil mi ya:Saruboceq: haziranın 3 ünden beri hissediyorum bu belirtileri reglim 3.gün kahverengi akıntı ile bittiğinden beri ben bu haldeyim göğüslerimde çürük ağrısı gibi ağrıyo:bbo:

pazartesi bi kan testi yapsana canım. emin olmuş oluruz. yada idrar testi ama tabi kan testi garanti olur.

benımde sabah kalkınca karnım agrıo ama öle cok siddetli degil benım bugun sadece sırttımda belımde ve sag kasımda hafif öle bır sancı gıbı bırseyler oluo .benım karnımda sıs ama adete yakında olurmus ya karın sıslıgı öle dıolar

prenses sen dıger aydan kalmıs olmayasın senın bırasdaha sıddetlı ya agrılar ondan dıorum bebek buyuduce agrılar artar dıyorlar ya ınsallah hamıssındır

prenses sen dıger aydan kalmıs olmayasın senın bırasdaha sıddetlı ya agrılar ondan dıorum bebek buyuduce agrılar artar dıyorlar ya ınsallah hamıssındır

delikafadulden olur mu olur:CüvCüv: inşallah canım :Saruboceq: Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:kan testi için reglin geçmesini bekleyeceğim biraz daha sabretmeye çalışacağım hayalkırıklığına uğramamak için.Şuan hala devam eden belirti bel sırt ve özellikle sağ göğsümün çürük gibi ağrısı 23 gündür böyleyim vücudumu tanıyamıyorum:uhm: en çok şaştığım şey göğüslerim ben regl olurkende hiç böyle olmazdım bir ergenlikte büyürken acımıştı o kadarkaydirigubbakcemile3

göğüs halkalarım renk değiştiriyo damarlı damarlı ve koyu kahve olmaya başladı bu kadar belirti tam regl olamadığım için olamaz dimi ya:uhm:

ya canım benımde acıodu ucları bundan 1 hafta önce ama senın kadar degıl öle elledgımde falan öle sımdıde öle bellı belırsız bence sen eger hamıssen gecen aydan kalmıssın dıe dusunuyorum ben

bence cunkı 2 3 haftalıkolsa bu kadar gögüs falan acımaz dıe bılıorum bas dönmesı falan olmaz dıe bılıorum ben bebek buyukce oluo dıe bılıorum ama
bilmiorum tamam canım hıc hamiş olmadıgım ıcın sadece duyduklarım

bence cunkı 2 3 haftalıkolsa bu kadar gögüs falan acımaz dıe bılıorum bas dönmesı falan olmaz dıe bılıorum ben bebek buyukce oluo dıe bılıorum ama
bilmiorum tamam canım hıc hamiş olmadıgım ıcın sadece duyduklarım

1 temmuzda belli olacak bu nedenler:) az kaldı heyecanla bekliyorummm:) senin ne zaman reglin?

çarşamba dananın kuyruğu kopacak beklemedeyim sizleri bilgilendireyim dedim aydolu buse tolga bakalım neler olacak belirtiler aynen devam akıntı yanıltıyo beni tüm gün kesin regl oldum diye gittim wc ye ama akıntıymışeyvahedigeldismile

X